Merhabalar, 20 Yaşında 180 Boy 70Kiloyum. Ara ara spor salonuna giden bir insanım. Maalesef skinny fat sıkıntım var. Özellikle bel simidi ve aynı hizada belimin arka kısmında aşırı yağlanma var.Normalde diyetime pek dikkat etmez kardiyo yapmaz bu şekilde sporumu yapardim, birazcık yağ oranım azalır çok azda olsa kaslanırdım. Fakat son bir aydır bu yağlarımı çok kafaya taktığım için diyetime ekstra dikkat edip antrenmanlarıma birde kardiyo ekledim. Şimdi size antrenmanımdan ve beslenmemden bahsediyim; Haftanın 2günü full body(karın egzersizi yok) antrenman, antrenman sonrası 30dakika bisiklet veya eliptik bisiklet. Ayrıca ekstradan bir gün yalnızca kardiyo için gidiyorum ve 1 saat bisiklet 30dk eliptik bisiklet yapıyorum. (Haftasonu kapalı o yüzden 3gün gidebiliyorum ve aile yaşam olduğu için üstüste 2gün denk geliyor tekrar antrenman yapamiyorum dinlenmek için) 1aydır diyetteyim.Beslenmemde makro sayamiyorum bir kaç kez denedim fakat tabagima koydugum fasulyeyi tabii ki ölçemem. İşlenmiş şeker hiçbir şekilde almadım. Ekmek bazen kahvaltıda 1 dilim yiyorum. Onun disinda kahvaltida karbonhidrat almıyorum peynir salam yumurta domates. Akşam evde ne olur ise. Aralarda atıştırmak için meyve (genellikle muz) ve abartmadan kuruyemiş. Bolbolda su içiyorum. (Porsiyonlarım vs. çok az yani kalori açığı oluyor kesinlikle onda bir sıkıntı yok) 1aydır bu şekilde gidiyorum ve göbeğimin ön bölgesinden gitmeye başladı fakat konunun başında belirttiğim yerlerde hiç gitmemiş gibi hissediyorum. Sporu yanlis yaptiğimi dusunmuyorum cunku kaldirdiğim kilolar hep artti ve kaslandım.Beslenmem gayet sağlıklı. Normalde olan pantalonlar vs. yavaştan bol olmaya başladı kiloda verdim fakat bel çevresi asla gitmiyor. Daha once ölçülmemiştim 2gün önce ölçüldüm 86 çıktı bel ölçüm. Sizce bu şekilde devam edersem etkisimi görücek miyim? Ayrıca antrenmanıma karın adonis gibi hareketler eklersem oradaki kaslarımı büyüteceğim için bunun görüntüde bir etkisi olur mu? Önerileriniz için çok teşekkür ederim. (Yağlanmalarım Belly Fat şeklinde sıkı değil) Bu şekilde devam edip(öneri gelirse onu uygulayıp) Mart sonu yeni ölçümü yazacağım sonradan okuyacak olanlar olursa onlarada rehber olur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekbirhedefimvar -- 24 Şubat 2021; 3:17:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim