Şimdi Ara

Sizce Doğru mu yaptım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.07.2014 Tarihinde hızlıal dan almış olduğum panasonic 50etw60e model televizyon c.tesi günü elime ulaştı Pazrtesi günü kurulumu yapıldı.Kurulumda herhangi bir sıkıntı yoktu.Ancak dün gece ince ayarlarını yaptıktan vede kanallarını ayarladıktan sonra resimdeki gibi bir siyah şerit boylu boyunca yukardan aşağıya indi ve öylece kaldı.Tv yi kapattım tekrar açtım kanal değiştirdim hdd den film açtım smart tarafını açtım hiç bir şekilde siyah şerit kaybolmadı.Bende Hızlıalın müşteri temsilcisini arayarak ürünü iade etmek istediğimi söyledim ... Faturasını tüm ekipmanını kutuya koyarak içine neden iade etmek istediğinizi belirtin dediler. Bende ürünün görüntüsünü ve smart özelliğini beğenmediğimi yazdım Bugun de anlaşmalı kargoyla iade adreslerine gönderdim ... Sizce Doğru mu yaptım? Ürünün sitede ki fiyatı 2599 TL 100 tl indirim çeki 30 tl BKM indirimi ve 2000 tl lik elektronik eşya harcamasına 200 TL lik bonus la aldım yani bana kargo parasıyla 2282 tl ye geldi ...
     Sizce Doğru mu yaptım ?

• panelde sorun var servis çağırın hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

panelde sorun var servis çağırın hemen.

Ürünü servisi çağırmadan direk olarak iade ettim... Ama bakalım kabul edilecek mi ? Yasa gereği internetten alınan ürün 14 gün içersinde gerekli ekipmanları faturası ve kutusuyla koşulsuz iade edilebiliniyor
  • geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

geçmiş olsun

Teşekkürler bakalım problem çıkaracaklar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem çıkmaz. Ama servis çağırıp tutanakla değişim de yaptırabilirdiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.