Ben 2012/2013 senesinde 12.sınıftım Puanım pek iyi gelmedi ve mezuna kaldım dershaneye başladım geçen ay . Ek yerleştirmeleri duydum ailem karar senin düşün bir dediler bende geçen sene hakkıyla çalışmadım bunu size gönül rahatlığı ile söylerim bu sene deli gibi çalışmak hedefim ve esas konuya döneyim benim düşüncem daha maraton başlamadan pes etmek istemiyorum sonuna kadar çalışacağım sizce düşüncem saçma mı ?
Aldığın puandan daha yüksek puanlı yerlere ek yerleştirme ile de giremiyosun öncelikle bunu bil. Ne istediğine tam karar verdin mi ? Ya da kafanda şekillenen bir bölüm/üniversite falan var mı ? Varsa bu sene de hazırlan derim. İnsanlar 24-25 yaşlarında bile giriyor üniversiteye sen 1 seneni daha vermişsin çok mu ?Ben de 1 sene geç girdim iyi ki de öyle yapmışım. İYİ DÜŞÜN
quote:
Orijinalden alıntı: zamancokzor
Aldığın puandan daha yüksek puanlı yerlere ek yerleştirme ile de giremiyosun öncelikle bunu bil. Ne istediğine tam karar verdin mi ? Ya da kafanda şekillenen bir bölüm/üniversite falan var mı ? Varsa bu sene de hazırlan derim. İnsanlar 24-25 yaşlarında bile giriyor üniversiteye sen 1 seneni daha vermişsin çok mu ?Ben de 1 sene geç girdim iyi ki de öyle yapmışım. İYİ DÜŞÜN
Güzel bir yorum olmuş bu soru benimde kafamı kurcalamıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme