Şimdi Ara

Sizce ekran koruyucu+kılıf almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babamdan aldım. 2015 kasımdan beri kullanıyor.
    Önceki telefonum Note 4’dü onda ekran koruyucu da kılıf da vardı. Kılıf işime geliyordu hem plastikten daha iyiydi hem de samsung yazısı dökülüyordu. Ama iphone arkası plastik değil, telefona ihanetmiş gibime geliyor kılıfla kullanmak. Ekran koruyucu da almadım zaten neredeyse 2.5 yıllık telefon diye.
    Telefonu 2 3 sene kullanma niyetindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana kalmış ben ekran koruyucuz kılıfsız hayatta kullanmam satarken üstüne parada versen almıyor kimse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    2 3 sene sonra para etmez ki. Satmam zaten. Yedekte durur öyle.

• En azından ekran koruyucu şart ekran patlarsa boşa masraf.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Peki arkaya jelatin taktırmaya gerek var mı hocam?

• Arkaya jelatin onermem kibarca kullanirsaniz kasa bebek gibi kaliyor ama kirilmaz cam sart dusmelere karsi hatta kilifta olabilir en azindan disari çıkarken takarsin

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıf da almayı düşünmeye başladım, toplu taşımada telefonla oynuyorum eve gelince ıslak mendille silmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 2 Mart 2018; 14:10:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdiye kadar 4-5 tane akıllı telefon kullandım ve sadece samsung s2 telefonumu kılıfsız-cam filmsiz kullandım. Onda da arkası kıvrımlı olduğu için zamanla yere temas eden kısımları beyaz beyaz sürtünme izleri oluştu. Sonra ki aldığım iphone 5s, iphone 7, kurumun bana verdiği galaxy grand prime'ı bile kılıf ve cam koruma ile kullandım. 2,5 sene sonra 5s i kız kardeşime verdim. Aldığım günkü gibi idi, grand prime'ı çaldırdım, onu da muhtemelen çalan kişi telefoncuya sıfır ayarında diye satmıştır. Diyeceğim temiz telefon kullanamama gibi sorununuz varsa, film ve cam şart.
  • Hocam 5s,6s,7 kullandım sırayla hepsini hem koruyuculu hem koruyucusuz kullandım, öncelikle 5sin koruyu ve kılıfını çıkardıktan 3-4 ay sonra ekran alttan hafif çatladı ve yanlar ezildi

6s ve 7nin ekranlarına birşey olmadı yalnız 7nin arkasın hafif çizildi 6s in ise sadece apple logosu çizildi vesselam size denemiş biri olarak bir silikon kılıf (arka logosu kapalı) ve bir ekran korucu takmanızı tavsiye ederim iyi günlerde kullanın cihazınızı

• hocam 6s kullanıyorum ne kılıf ne önde cam var. Arka taraf savaş alanı gibi garantiye gönderdiğimde değişim olmuştu şuan yine göndereceğim çünkü cihazın arka boyası dökülüyor deyim yerindeyse. Bu sizi rahatsız ederse kılıf takmanızı tavsiye ederim. Fakat kılıf taktığınızda aşırı kalın oluyor bana görede itici duruyor

• Ekran 5s ler gibi duz olsa ya da adam gibi ekran koruyucu cikarsalar kilif takma dicem ama koruyucu da taksan kosesine gelirse 650 tl o yuzden kilif sart korumak istiyorsan. Komple kaplayanlar da telefonu cok kalinlastiriyor ve hic kaliteli degiller.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.