Need For Speed Hot Pursuit 2 üzerine araba yarışı tanımam ayrıca beğenmeyen arkadaşlar oynamadıkları için beğenmemişlerdir herhalde bence zor ama imkansız değil
burnout 2 bknz PS2
Beyler TOCA oynamadan lütfen yorum yapmayınız?
evt katılıyorum.
NFS HP2 tamamen arcade ağırlıklı bir oyun, yani grafik ve sesle şişirilmiş bir gösteri, gerçekçilik az. O yüzden baba denemez. Zamanına göre STCC2 iyiydi, devri geçti. Test Drive serisi berbat. Süper Streetcars da aynı, dandik. E-racer oynamadım, bilmiyorum.
nfs serisine "yarış" gözüyle bakanlara hatırlatırım, o seri daha çok "arcade" sınıfına girer. keyifli birer oyundur. gözümde midtown madness dan farkları yoktur.
Gelmiş geçmiş en baba yarış simulasyonlarını codemasters yapmıştır. CM2 de en iyi örneğidir. hele ki force feed back li bir direksiyonunuz var ise...
Toca 2 oynayanlar (ve indycar) bilir ne kadar gerçekçi olduğunu. Ancak Toca Racing Driver (Toca3) için gerçekçilik biraz azalmış yorumunu yapayım. umarım CM3 de aynı şeyle karşılaşmayız. <font size='1'>CM3, "çıktığı gün kapınıza teslim" siparişi almaya başlamış: pre-orders to your door on the day of release</font id='size1'>
Cm2de iyidir lakin 42araba var Toca3 de ve hissedilebilirlik çok üst boyutlarda araba sistem ayarlarımı desem,çarpınca havada uçuşan tampon kaporta far parçalarımı desem,mercedes ve audi tt nin yarış versiyonlarınımı yoksa yolda tutulamamalarınımı desem,indian misali amerikan arabalarının 300km ye varan kapışmalarınımı desem....gerisini siz tamamlayın.....TOCA3 okadar
Yeni olan bir olayıda aktarayım,şu şevi montecarlo ile 275km de bastım kökledim,ula duramadık duvara çarpıp taklalar attık...ön sol lastik kopğu gitti 5-10m öteye kaldık ortada:)
nfs yi tek geçerim bu alemde!
nfs serisi yada rally sport challenge ,colin mcrae rally serisi, V-rally 3 expert edition veya grand turismo
size söliim nfs bence arcade neden 200 km hızla viraja giriosun yok yaa nerde görülmüs. toca oynamadan kimse yorum yapamaz kabul etmem yaa kimse harcayamaz o oyunu anca gran turisma belki yarisir. araba hasarlarinin gördünüsmü. yada virajlardaki hassasl1gi cm2 de iidi 3 efsena olucak gibi.
valla bencede nfs sadece multiplayerda stres atılacak bir oyun gerçek anlamda simulation GRAND TOURİSMO - TOCA - CMR2 ayrıca codemasterın 1NSANE oyununu oynayanınız varmı? OFF ROAD oyunların BABASI olabilecek bir oyun ve müthiş bir multiplayer keyfi var.
nfs6 hariç hepsi +10.nfs6 da gerçekçilik yok.araba odun gibi.yaylanmıyor hiç.sesler başka bir alem zaten.ama azda olsa eğlence var.
Toca race driver'ı deneyin derim.
TOCA ne yaw nerde bulurum ben bunu satılır mı :p ? ...
trgamer.com da baktım da güzel bişeye benziyomuş :p ... şu direksiyon/pedal sistemini alayım toplayacam hepsini piyasadan ... yaw beyler F1 2002 görüntü kalitesini beğenmedim ben, memnun kalan var mı aranızda ? ...
NFS tabiki
iki kez cevap yazdım .. uzun zaman girmeyince oyun dünyasına unutmuşum eskiden yazdığımı :)