Şimdi Ara

Sizce En BABA araba yarışı hangisi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F1 2003 gelmeyecek.ena zından EA tarafından değil Sony lisansı aldı.

NFS 1-2-3 ,Test Drive 1-2,TOCA 1-2,GPL
    bunlar baba oyundur
  • nfs derim baskada bisey demem..
  • Eğer Kalas surmek istersen NFS oynuyabilirsiniz Arabalar kalas gibi gidiyorlar SADECE GRAFİK.Eğerm hem grafik Hem Sürüş istiyorsan BABA yı hepiniz tanirsını Colin MCrae2 3 fazla iyi değil ama oda iyidir
  • En iyi 4 yarış oyunu (TOP 4):
    1-Grand Tourismo2 (Tek kelimeyle kusursuz; 3'ü oynamadım ,muhtemelen daha iyidir)
    2-GTA3 (En keyifli sürüş; Bu oyun ayrıca en iyi en iyi motorsiklet, en iyi uçuş-simulasyon, ve en iyi aksiyon oyunudur)
    3-CMR3 (En heyecanlı sürüş)
    4-NFS5 (En başarılı NFS)
  • bence en baba oyun NFS 5 PORSCHE EDİTİON gerçekçi araba tepkisi veriyordu.hasar modellemesi iyiydi.grafikler gördüğüm cmr 3'ten sonra en iyisi.hot pursuit 2 çoçuk oyunu gibiydi loooooooo!!!!!!!!!
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozyoldas</i>
    <br />bence en baba oyun NFS 5 PORSCHE EDİTİON gerçekçi araba tepkisi veriyordu.hasar modellemesi iyiydi.grafikler gördüğüm cmr 3'ten sonra en iyisi.hot pursuit 2 çoçuk oyunu gibiydi loooooooo!!!!!!!!!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Hot pursuit 2 ne rezildi öyle, bu oyun beni ilerde çıkacak nfs'ler için karamsarlığa düşürdü.
  • Nfs biraz kendini düzeltti de, şu colin mcrae çok uyduruk bir oyun.
    Sürüş gerçekçiliği iğrenç resmen çocuklar için yapılmış. Lastikler sanki çivili, rally masters oynayında görün.
    Ama kral tabiiki gran turismo yeri doldurulamaz. Tam 2 sene yaklaşık her gün oynadım. O oyun yüzünden okulumu uzattım, hayatımı kaydırdım, oruçlarımı aksattım, allah affetsin. Düzgün bir ps2 emülatör bulsam bi ömür boyu oynarım herhalde.
    Cmr3 ü de aldım oda iğrenç, 5 milyon verdim öyle kenarda duruyo.
    Toca race driver'a gelince asfalt yarışlarında gran turismonun ardından 2. olur, takdire şayan bir oyun; gerçekçilik, grafik, sesler, fiziki deformasyonlar.
    Cmr iyi deyip adamın asabını bozmayın. Alın 750 beygir dodge viper'ı da yolda tutun göreyim yarışçılığınızı ( gran turismo )
  • beyler siralama yapayim
    1)En zevkli yaris CMR3
    2)En iyi grafik ve hiz hissi TOCA race driver(hic motion bluru actinizmi acip yere yakin kameradan oynayin:) kaza yapinca adam sok oluyor eehhe cok ciddiyim)
    3)En cok tutulan NFS porsche vide CMR2
    4)Beklediklerimiz CMR4 eyluldemi ne geliyor ps2ye birde NFS underground fast and furius gibi olcak 10second carlar bizi belkiyor pff ondada gelismis! motion blur olsa zewkli olurdu..
    Herneyse CMR3 ile keyifli surusler henuz demosunu oynadim suanda beni swedenda kimse gecemez :)
  • sonunda CMR3 oynayabiliyorum..
    bugün oynarken İspanya'da tekerlek patladı ve cant üstünde gitmeye başladım,benim için kötüydü ama görüntü süperdi.
    tek geçiyorum CMR3'ü..
  • toca pro race driver ı tek geçerim
  • Midnight CLUB II
    hayatımda bu kadar zevkle oynadığım oyun enderdir.buda onlardan biri özellikle direksiyonla
  • Bence en iyi araba yarışı lotus 3 tü abicim. Ama sizin çoğunuzun yaşı tutmaz:) Nfs5 gerçek sürüş keyfi veriyormuş. Arkadaşlar lütfen gerçek sürüş keyfini ha bire kıçı kayan bir arabaylamı yaşıyorsunuz veya duvara 200 le girince sadece kaportası yamulan bir arabayla mı. Colin mcrae 2 de güzel di ama neden colinin serisi dewam ettikçe oyundan bir şeyler kopartıyolar col 1 oynuyan var ise elbet o oyunda arabaların daha fazla olduğunu ve sürüş okulunu hemen hatırlayacaklardır. Colin 3 te bütün grafik detayına rağmen bana göre iğrenç motor sesi ve yolda tutunuşuyla hayal kırıklığına uğrattı. Ama codemaster colinden önce hep tocaları sunud tocalarda şimdiye kadar iyiydi ama toca race driverı da oynayanınız var ise elbet mercedes clk mı yoksa nfs 2 gizli bir kodla açılan kütüğümü sürüyoruz anlıyamadım. Hiç değil kütük daha iyi viraj alıyor du. Eski oyunlardan bir de death rally var. Bu oyunun tadında bir oyun çıkmadı daha. Yeni nesil araba oyunları arasında bence nfs6 gran turismo serisi bir de nascar 2003 vardı. Tabi nascar kimlr oynadı bilemem ama yabancı oyun sitelerinde günlerce 1 numaraydı. Harbiden zevkli bir oyundu. En azından f1 2002 den zevkli olduğu kesin. Ne ise benden bu kadar. :=)

• Abijim forma tekrar baktım da herkesin nfs5 e olan aşkına saygı duyuyorum fakat yapmayın arkadaşlar arabanın kıçı kayınca gerçekçilik mi oluyor. O zaman viper racing diye bir oyun var dı o da tek marka orda da arabalırn kıçı kayıyodu ha bir de mercedes benc truck racing var o zaman o en gerçekçisi çünkü ben o kamyonlarla 1 tur bile atamıyordum ve dumura uğrayıp kırdım cdyi ama dediğim gibi arkadaşlar nfs5te o kadar abartı gerçekçili yok. Nfs6ya da gelince gerçekçilik onda da var ama ben sırf grafiklerine hastaym daha detaylı arab yarışı var ise söyleyinde oynuyalım arkadaşlar. Bir de birde lotus 3e bir arkadaş laf atmış o dönem de millet siyah atari kutularında ki o aptal formula oyununu oynarlardı(buna bende dahil) O zamanlar lotus 3 çok güzel oyundu hele o radyosu yokmuydu ben hala bitiyorum. DEath rally de çok güzeldi. Burnout 2 var imiş psx de 1 i pcde yıllar evvel çıkmıştı o zaman bende daha yeni voodoo 1 kart vardı ve 3dfx destekleyen ilk oyunlardan dı ki o zamanlar için mükemmeldi grafik olarak. Eminim o da çok güzel bir oyun olarak c ye çıkacak işallah. Şu an ise midnight racingi okumaktayım ama bir fikre varamam oynamadn e incelemeden. Toca Racingede geline ben hala nfs2 de kütük sürmeyi yeğlerim. Hepinize şimdiden kolay gelsin. .)

• cmr2 bence cmr3 den daha iyi ama toca için mukemmel bi oyun diyorlar kadıkoyden alacaktım adam bana 5 milyon demez mi ?????bu ne yaw ne vergi veriyor ne ugrastırıcı bi iş adamlar artık %1000 kazanmayı dusunuyorlar.....
  • Valla yarış oyunlarını genelde pek uzun oynamam ama bugüne kadar beni en çok kendisine çekmeyi başaran midnight club2 oldu, hala oynuyorum daha bitiremedim ama bitirene kadar yılmak yok, cmr3 ten çoktaann sıkıldım, sarmadı..
  • Evet aynen colin yatıyo olduğu gibi zaten 4ü çıksa da almam artık bu saatten sonra. Bence gran turismo pc ye çıksa iyi olacak. Bir de artık electronic arts bu araba yarışı ve futbol işini bıraksın artık yaf hep aynı hep aynı olmuyo artık sarmıyo ya adam akıllı oyun yapsınlar ya da hiç yapmasınlar yaf. Nfs serisinin bence 2 hariç çoğu o kadar güzel değil porsche bence çok dandik tek araba üzerinden iş mi olurmuş. Bence artık gran turismo gibi daha profesyonel oyunlar olmalı. Bilmem bana katılır mısınız.?
  • 2. sıra nfs serileri ama 1. sıra kesinlikle colin mcrae rally serileri

ps***cmr3 beni hayal kırıklığına uğrattı 1. sırada deil
  • biraz eski olcak ama F1-96 diye Ubisoftun bi oyunu var.Alllaaam bi oyun bu kadar mı güzel,bu kadar mı hoş olur...gerçi CMr2 den sonrasında noldu bilmiyorum ve tabii sistemimde yetmediği için yeni oyunları oynayamıyorum ama dediğim gibi bu f1 başka....özellikle restart race oalyı var,benim gibi manyaklar için ideal...kalkışta en çok arabayı mahvedecek bi kaza planlıyorum sonrası cümbüş,sonra bidaa bidaa.....hele bi spa pisti varki bu oyunda deme gitsin...demem o ki taş gibi oyun,yeniler bile taş çıkartır(uzanadım bari mundar diyim[^])...
    tabi CMR2 ve nfs5 de hoşuma gidiyo...(nfs 5 te benim ençok hoşuma giden pistlerin atmosferiydi(normandiya pistinde camı açıp temiz hava alasım gelirdi yavaş yavaş sürerdim:)
  • Ya beyler bu kadar amatör yarışçı olduğunu bilmiyodum doğrusu. CMR serisi çok basit arcade tarzı bişeydir. Bu kadar beğenenin olması beni şaşırttı doğrusu. Rally oyunu deyince aklıma "Rally Championship XTREME" geliyor. Bunun üzerine rally oyunu tanımam. Araba yarışı olarak ta NFS5 ve NFS3 en babalarıdır. Mesela ben bütün araba yarışlarını manuel vites oynarım, 5. vitesin yemediği bayırlarda 4'e atıp arabanın şahlanmasını mükemmel biçimde yaşadığım tek oyun NFS3'tür. Buna karşın arabanın yolda kütükümsü biçimde ilerlemesi oyunu arcade moduna sokuyor. Ama yine de arabanın tepkileri virajlardaki savrulma dahil oldukça gerçekçi yapılmıştı. NFS5 bu özellikleri mükemmel biçimde uygulamış fakat hava alanı gibi geniş pistleriyle oyun monoton bir havada geçiyordu. Bir de gerçek hayatta araba kullanmayanlar bu konuda yorum yapmasalar daha iyi olur. Çünkü arabanın sert virajlarda arka tekerleklerinin kaymasıyla oluşan ufak vibrasyonları, virajdan çıktıktan sonra arabanın nasıl yalpa yaptığını ve direksiyonu sımsıkı düz tutmak gerektiğini, vites düşürürken arabanın mutlaka belli bir eşik hız değerinin altında olması gerektiğini vs... gibi özellikleri bilmesi ve buna göre oyunları kıyaslayıp bu oyun gerçekçi veya bu hiç gerçekçi değil gibi yorumlar yapmak gerekir. Tabi toprak ve çakıl zeminlerdeki tepkileri de bilmek gerekir. Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.