grand tourismo - test drive4 ü beğenmiştim bir zamanlar bir de test drive ın 4x4 versiyonu kendi dönemlerinde
NFS fher zaman en iyi olmuştur ...
bir de şu grand tourismo @ pc olayını ben de merak ediyrum nasıl olcak gerçekten yaw ? ...
nfs porsche.Bence daha gerçekçisi yok (Nfs 6 dahil)
nfs5 en iyisi gerçekçi sürüş var nfs6 berbat çok saçma
ayrıca mafia da araba kullanması çok zevkli kırmızı ışıkta geçersen, kaza yaparsan, aşırı sürat yaparsan, kaldırıma çıkıp adam ezersen polis takılıyor. ceza yazıyor 1000 dolardı sanırım, tutukluyor yada bang bang
keşke mafia daki gibi gerçekçi ve daha geliştirilmiş bir oyun yapılmalı (midtown maddness türü)
DTM RACE DRİVER yeni aldım güzel bir oyun bence en iyisi o nfs de oynadım ama sıkıldım artık nfs denoyun da bir sürücünün senoryosu bile var grafikleri güzel araba seçmesi çok hoşuma gitti arabaların anahtarları asılı alıyorsun birini gidiyorsun süper bir oyun ya :))))
Toca & CMR2
nfs rullezzz ;)
NFS Cult olma yolunda..
nfs ye benden de +1
ilginç bi yaklaşım :p ..
Bugüne kadar yapılmış en baba en gerçekçi en muhteşem araba oyunu <b>NFS PORSCHE</b> tur.Fakat iş yarışa gelince çok oyun var.Porsche similasyon tarzında arabanın herşeyini gerçekten kullanmak için ve 2000 yılının grafik seviyesi açısındanda muhteşem grafik ses ve animasyonlarla kalbimize girmiş bir klasiktir.3 yıl geçti hala en çok bu oyunu oynuyorum.Yok bunun gibisi.Yarış oyunlarında ise <b>MICROSOFT RALLY SPORT CHALLENGE</b> grafik açısından muhteşem... <b>CMR 2</b> yide çok beyeniyorum fakat grafik açısından değil oynanabilirlik açısından beyeniyorum.<b>NFS6</b> ise tek kelime ile berbat bir oyun.Hiç bir gerçekçilik oyunda göremedim.Araba yı durup tam sağa sola bile çeviremiyorsun çok hatalı ve iç görünümü kapatmışlar herşey berbat olmuş sadece bir şey güzel oda ses efektleri
tartismasiz NFS Hot pursuit2 +1
10 dk toca oynadıktan sonra gidip oyunu yapanları öpmek geldi bu ne dir böyle inanılmaz mükkemel ya nasıl anlatıyım size alıp oynakaık lazım HAYATIMDa gördüğüm en iyi yarış oyunu grafik mi desem oynanabilirlikmi desem arabadanın jantının bile bazen çıkmasımı desem modifiye etmek mi desem...
TOCA +1 Arabamı artık kullanmıyorum(Corriero della sportivo)
Detaylı bir eser(Newyork times)
Aşmışlık kıstası(Fanatik)
Cumhuriyet tarihinin en iyi araba oyunu(Cumhuriyet)