Şimdi Ara

Sizce En Iyi 11 nasil olmali ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizce ilk 11 nasil olmali ???

Bence en iyi böyle olur

------------------Runje------------------------
    --Ali T.---Ibrahim T.--Gökhan Z.---Ibrahim Ü.--
    ----------Fahri-----------Koray---------------
    ----------------Delgado-----------------------
    <------- Burak-----------Ricardinho---------
    ------------------Nobre-----------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren65 -- 11 Eylül 2006; 16:24:36 >

• -----------------runje---------------

-i.toraman--gökhan---koray---i.üzülmez

- ali t.--------klebersson--------ricardinho

----------------delgado----------------------

---------burak------------nobre------------------

tabi bu eldeki futbolcularla ancak.
    gönül isterki adamakıllı bi sol açığımız olsun ve ricardinho yu delgadonun yanına alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: msui

-----------------runje---------------

-i.toraman--gökhan---koray---i.üzülmez

- ali t.--------klebersson--------ricardinho

----------------delgado----------------------

---------burak------------nobre------------------

tabi bu eldeki futbolcularla ancak.
    gönül isterki adamakıllı bi sol açığımız olsun ve ricardinho yu delgadonun yanına alalım
    -----------------------------------------------------------------runje----------------------------------------------------------------------
    ali tandoğan-------------------gökhan zan----------------------------------------baki mercimek-------------------ibrahim üzülmez
    ---------------------------------------------------delgado------------koray avcı---------------------------------------------------------
    burak yılmaz----------------------------------------------------------------------------------------------------------------ibrahim akın
    -------------------------------------------------------------ricardinho---------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------nobre-------------------------------------------------------------------------

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLaAnToR

-----------------------------------------------------------------runje----------------------------------------------------------------------
    ali tandoğan-------------------gökhan zan----------------------------------------baki mercimek-------------------ibrahim üzülmez
    ---------------------------------------------------delgado------------koray avcı---------------------------------------------------------
    burak yılmaz----------------------------------------------------------------------------------------------------------------ibrahim akın
    -------------------------------------------------------------ricardinho---------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------nobre-------------------------------------------------------------------------

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bali mercimek'in bu takımda yeri yok maalesef.
    ayrıca burak sağ kanatta daha başarılı.forvet arkasında delgado oynamalı ricardinho ise solda deli ibo'un önünde oynamalı.

• abi en iyi on bir tigananın kurmadığı on birdir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelus_OnAir

abi en iyi on bir tigananın kurmadığı on birdir bence
    ------------------runje-------------------
    Ali Tan.--İ.Toraman--Gökhan--İ.Üzülmez
    ---------Koray(Fahri)--Kleberson--------
    ---Burak------Rico----------Delgado
    -----------------Nobre----------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnertocmacia

------------------runje-------------------
    Ali Tan.--İ.Toraman--Gökhan--İ.Üzülmez
    ---------Koray(Fahri)--Kleberson--------
    ---Burak------Rico----------Delgado

Alıntıları Göster
    Bence bu kadro iyi olurdu..
    Sizin takımda da bol alternatif var kadro kurması zevkliymiş.

------------------Runje-------------------
    Ali Tan.--İ.Toraman--Gökhan Zan--İ.Üzülmez
    ---------Koray-------Fahri(Kleberson)--------
    ---Burak------Ricardinho(Delgado)----------İ.Akın(bencil olmamak şartıyla )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

Bence bu kadro iyi olurdu..
    Sizin takımda da bol alternatif var kadro kurması zevkliymiş.

------------------Runje-------------------
    Ali Tan.--İ.Toraman--Gökhan Zan--İ.Üzülmez
    ---------Koray-------Fahri(Kleberson)--------
    ---Burak------Ricardinho(Delgado)----------İ.Akın(bencil olmamak şartıyla )

Alıntıları Göster
    Benim kadrom şöyle oluyor...

----------------------------------Runje--------------------------------------

İbrahim Toraman------Gökhan Zan-----Koray--------İbrahim Üzülmez--------

---------------------Kleberson-----------Fahri Tatan-----------------------

-----------Burak Yılmaz---------Delgado---------Ricardinho--------------------

----------------------------------Nobre---------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 14 Eylül 2006; 12:44:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyupsultan

Benim kadrom şöyle oluyor...

----------------------------------Runje--------------------------------------

İbrahim Toraman------Gökhan Zan-----Koray--------İbrahim Üzülmez--------

---------------------Kleberson-----------Fahri Tatan-----------------------

-----------Burak Yılmaz---------Delgado---------Ricardinho--------------------

----------------------------------Nobre---------------------------------------

Alıntıları Göster
    ----------------------------------Runje----------------------------------------------

İbrahim Toraman---------------Gökhan Zan-------------------İbrahim Üzülmez

-------------------------------------Koray--------------------------------------------

Ali Tandoğan----------------Delgado---------Ricardinho-----------İbrahim Akın

---------------------------Gökhan Güleç---------------Nobre-----------------------

Forvetler Pres yapacak, Ön libero bütün toplarda aktif olacak, Kanatlara oyunu yayıp kanat ortalarıyla savunma dağıtılıp oyunun belli kesimlerinde ortadan direkt olarak güzel paslarla forvetlere asist yapılacak. DUY BENİ TİGANA YAPTIR ŞUNLARI ARTIK TAKIMA

• quote:

Orijinalden alıntı: psychomic

----------------------------------Runje----------------------------------------------

-------------------------------------Koray--------------------------------------------

---------------------------Gökhan Güleç---------------Nobre-----------------------

Forvetler Pres yapacak, Ön libero bütün toplarda aktif olacak, Kanatlara oyunu yayıp kanat ortalarıyla savunma dağıtılıp oyunun belli kesimlerinde ortadan direkt olarak güzel paslarla forvetlere asist yapılacak. DUY BENİ TİGANA YAPTIR ŞUNLARI ARTIK TAKIMA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: psychomic

işte benim de ideal kadrom bu. ama tek farkla bence Ali tanbdogan yerine burak oynamali

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.çelik

quote:

işte benim de ideal kadrom bu. ama tek farkla bence Ali tanbdogan yerine burak oynamali

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: FthClk

quote:

Burak dün gece sahada resmen yürüdü... Sağda desen sağda oynamadı ortada desen orada da yoktu nobrenin ayaklarına dolandı top istemekte geç kaldı... Bende Ali Tandoğan en azından kanadı hareketlendirip orta yapabilecek kapasitede bir oyuncu tıpkı İbrahim Akın gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomic -- 15 Eylül 2006; 17:01:47 >

• bence en iyi kadro böle olur

-------------------------runje----------------------
    ali günes-------gökhan zan-----ibrahim toraman-------baki mercimek

kleberson

burak------------------------delgado-----------------------ricardinho

nobre-------------gökhan güleç

*****İŞTE MÜKEMEL KADRO *****
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkarakocanlıxxx

bence en iyi kadro böle olur

-------------------------runje----------------------
    ali günes-------gökhan zan-----ibrahim toraman-------baki mercimek

kleberson

burak------------------------delgado-----------------------ricardinho

nobre-------------gökhan güleç

*****İŞTE MÜKEMEL KADRO *****
    ------------------------------RUNJE
    İ.TORAMAN--------KORAY---------G.ZAN-----------M.SEDEF
    -------A.TANDOĞAN-------KLEBERSON------DELGADO
    ------------------------------RİCARDİNHO
    -------------------G.GÜLEÇ--------------BOBO

• quote:

Orijinalden alıntı: Catake

------------------------------RUNJE
    İ.TORAMAN--------KORAY---------G.ZAN-----------M.SEDEF
    -------A.TANDOĞAN-------KLEBERSON------DELGADO
    ------------------------------RİCARDİNHO
    -------------------G.GÜLEÇ--------------BOBO

Alıntıları Göster
    quote:

Gercekten mükemmel olur. Bencede 2 Forvet sart. Önde sadece bir Forvet olunca ancak topu yakaliyor ve indiriyor. Bu kadroda tek problem asiri cok ofansiv oyuncu olmasi. En az Ali Tandogan/Burak, Delgado ve Ibrahim Akin aktif bir sekilde defansa yardim etmesi lazim. Daha iyisi, defansi aktif pres ile orta sahada kurmamiz lazim. O zaman arka defansa ve kaleciye sadece kacan toplari yakalamak kalir

Birde su Klebersonu biryere sokabilsek fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 15 Eylül 2006; 21:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga.de

quote:

Gercekten mükemmel olur. Bencede 2 Forvet sart. Önde sadece bir Forvet olunca ancak topu yakaliyor ve indiriyor. Bu kadroda tek problem asiri cok ofansiv oyuncu olmasi. En az Ali Tandogan/Burak, Delgado ve Ibrahim Akin aktif bir sekilde defansa yardim etmesi lazim. Daha iyisi, defansi aktif pres ile orta sahada kurmamiz lazim. O zaman arka defansa ve kaleciye sadece kacan toplari yakalamak kalir

Birde su Klebersonu biryere sokabilsek fena olmaz

Alıntıları Göster
    bjk den hiçbir şey olmaz son birkaç sezondur olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: marcopasa

bjk den hiçbir şey olmaz son birkaç sezondur olduğu gibi

Alıntıları Göster
    3 Konudur Kaşınıyorsun @Marco Seni Takip Ediyorum Yarım Saattir Amacın Ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

3 Konudur Kaşınıyorsun @Marco Seni Takip Ediyorum Yarım Saattir Amacın Ne ?

Alıntıları Göster
    siz 3 aydır kaşınıyorsunuz amacınız ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcopasa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

Haa Anladım Hazmedememişsin 3 aydır Bugün Patlamıssın anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crunch_xxx

quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

Haa Anladım Hazmedememişsin 3 aydır Bugün Patlamıssın anladım

Alıntıları Göster
    ya abi iyi güzel yazıyosunuz da delgado ricardinho beraber olmuyo.yoksa adam dünya starını yedek oturtmaz.ricardinho sol kanatta oynamıyo.delgadonun yerinde oynuyo.yada keyfinden oynamıyo bilmiyorum ama tigananın artık bişeler yapması gerekiyo.ayağına top geldimi ne yapıcağı belli olmayan adam yedek oturmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagami

ya abi iyi güzel yazıyosunuz da delgado ricardinho beraber olmuyo.yoksa adam dünya starını yedek oturtmaz.ricardinho sol kanatta oynamıyo.delgadonun yerinde oynuyo.yada keyfinden oynamıyo bilmiyorum ama tigananın artık bişeler yapması gerekiyo.ayağına top geldimi ne yapıcağı belli olmayan adam yedek oturmaz.

Alıntıları Göster
    abi bence şu an en iyi 11 falan yok..futbolcular formsuz ve iki pas yapamıyo takım..hangi 11 i koyarsan koy şu an hiçbişi olmaz.

trb maçında tigananın 11ini gördük takım rezil..
    csk maçında tigana takımı medyanın istediği 11 yaptı yine rezil..
    bakmayın csk 10 kişi kalmasa, biras üstümüze gelebilseydi tigana fransaya çoktaan gitmişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 16 Eylül 2006; 2:15:57 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.