Bildirim
Sizce en iyi bioshock oyunu???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2'nin ayrı bir havası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aybakh123
bence atmosfer olarak bioshock 1
hikaye olarak infinite
sizce???
infinite tabiki tartışmaya gerek yok.bioshock 1 de tabiki güzel ama infinite apayrı yani diğer oyunların çok üstünde -
peki sizce metacritic'de bioshock 1'in infinite'den yüksek puan almasının nedenleri nedir -
biir 96 diğeri 94 almış ki şimdiki zamanda bir oyunun 90 üzeri alması review yapan sitelerde çok zor öyle kolay kolay 90 üstü puan vermiyorlar. bioshock 1 e hakkettiğinden çok puan vermişler demiyorum ama metaciritic tüm reviewlerin ortalaması alınıyor ki saçmasalak siteler 9-10 puan vermiş infinite e.yani özet olarak metaciritic in ortalamasını baz alma kime sorarsan sor çoğu insan infinite diyecektir sana.tekrarlıyorum bioshock 1 de harika bir oyun ama infinite harika X harika oyun -
bence de -
Benim gönlümde 1 ama objektif olursak İnfinite. -
ilk oyun eyidir. infinite ile cozurttular. -
İnfitine senaryo iyyidi -
ilk önce infinite'yi çıkarsalardı herkes infinite diyecekti, fakat ilk göz ağrısı işte o yüzden ben de 1 diyorum, 2 zaten 1'in dlcsi gibiydi -
3 kişi 1. oyun
3 kişi infinite
1 kişi 2
cevaplarıı beklliyorum -
Infinite -
2 numaralı infinite hızlı bir çıkış yapıp 1.'lik koltuğuna oturuyor -
Bence genel olarak infinite-1-2
Ama ilk oyun tabii ki bir efsaneydi.. Bioshock 1 ve Rapture şehri girişini hala unutmam.. Şahaneydi.. -
ilk oyunla infinite çok yakın ama ilk oyundaki atmosferi hala unutamıyorum o yüzden ilk oyun biraz daha önde en sonda 2 nci oyun gelir... -
Infinite senaryo ve atmosfer çok iyiydi bence -
6 kişi infinite
4 kişi 1. oyun
1 kişi ise 2. oyunun serinin en iyi oyun olduğunu düşünüyor -
quote:
6 kişi infinite
4 kişi 1. oyun
1 kişi ise 2. oyunun serinin en iyi oyun olduğunu düşünüyor
Tek ben varım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ! N I G G A !
quote:
6 kişi infinite
4 kişi 1. oyun
1 kişi ise 2. oyunun serinin en iyi oyun olduğunu düşünüyor
Tek ben varım
-
Benim sıralamam 1 > Infinite > 2
Benzer içerikler
- rdr1 pc
- gta 5 araba satma
- mafia 2 kaç bölüm
- crysis 3 crack
- max payne 3 crack
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps gösterme
- valorant hesap açma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- resident evil 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X