Bildirim
Sizce en iyi bioshock oyunu???
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2'nin ayrı bir havası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aybakh123
bence atmosfer olarak bioshock 1
hikaye olarak infinite
sizce???
infinite tabiki tartışmaya gerek yok.bioshock 1 de tabiki güzel ama infinite apayrı yani diğer oyunların çok üstünde -
peki sizce metacritic'de bioshock 1'in infinite'den yüksek puan almasının nedenleri nedir -
biir 96 diğeri 94 almış ki şimdiki zamanda bir oyunun 90 üzeri alması review yapan sitelerde çok zor öyle kolay kolay 90 üstü puan vermiyorlar. bioshock 1 e hakkettiğinden çok puan vermişler demiyorum ama metaciritic tüm reviewlerin ortalaması alınıyor ki saçmasalak siteler 9-10 puan vermiş infinite e.yani özet olarak metaciritic in ortalamasını baz alma kime sorarsan sor çoğu insan infinite diyecektir sana.tekrarlıyorum bioshock 1 de harika bir oyun ama infinite harika X harika oyun -
bence de -
Benim gönlümde 1 ama objektif olursak İnfinite. -
ilk oyun eyidir. infinite ile cozurttular. -
İnfitine senaryo iyyidi -
ilk önce infinite'yi çıkarsalardı herkes infinite diyecekti, fakat ilk göz ağrısı işte o yüzden ben de 1 diyorum, 2 zaten 1'in dlcsi gibiydi -
3 kişi 1. oyun
3 kişi infinite
1 kişi 2
cevaplarıı beklliyorum -
Infinite -
2 numaralı infinite hızlı bir çıkış yapıp 1.'lik koltuğuna oturuyor -
Bence genel olarak infinite-1-2
Ama ilk oyun tabii ki bir efsaneydi.. Bioshock 1 ve Rapture şehri girişini hala unutmam.. Şahaneydi.. -
ilk oyunla infinite çok yakın ama ilk oyundaki atmosferi hala unutamıyorum o yüzden ilk oyun biraz daha önde en sonda 2 nci oyun gelir... -
Infinite senaryo ve atmosfer çok iyiydi bence -
6 kişi infinite
4 kişi 1. oyun
1 kişi ise 2. oyunun serinin en iyi oyun olduğunu düşünüyor -
quote:
6 kişi infinite
4 kişi 1. oyun
1 kişi ise 2. oyunun serinin en iyi oyun olduğunu düşünüyor
Tek ben varım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ! N I G G A !
quote:
6 kişi infinite
4 kişi 1. oyun
1 kişi ise 2. oyunun serinin en iyi oyun olduğunu düşünüyor
Tek ben varım
-
Benim sıralamam 1 > Infinite > 2
Benzer içerikler
- mafia 2 açılmıyor
- gta 5 araba satma
- max payne 3 crack
- cs 1.5 bot atma
- oyun puanlama sitesi
- resident evil 9
- cs2 fps gösterme
- cs 2 wall hack kodu
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- valorant yeni hesap açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X