Şimdi Ara

SİZCE EN İYİ KULLANIŞLI ANAKART??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce performans, fiyat, kalite nin bulunduğu anakart hangisidir??
    Bence Şu anda Asrock

• hem sormuş hem cevaplamışsın.
    .
    asrock demişsin ya
  • amd için dfi ve asus
    intel için asus
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpionhw

Sizce performans, fiyat, kalite nin bulunduğu anakart hangisidir??
    Bence Şu anda Asrock

öyle görünüyo tabi de bunun tek sebebi ASUS u arkasına alması ama un o/c kabiliyeti yok,
    o/c le felan uğraşmayanlar uygun fiyatı olsun düzgün çalışsın sorun çıkarmasın yeter diyenler için ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmo_blue

quote:

Bence Şu anda Asrock

öyle görünüyo tabi de bunun tek sebebi ASUS u arkasına alması ama un o/c kabiliyeti yok,
    o/c le felan uğraşmayanlar uygun fiyatı olsun düzgün çalışsın sorun çıkarmasın yeter diyenler için ideal

asrock sorunsuz çalışan bir kart degil.
    f/p lideri kesinlikle olamaz

• quote:

Bence Şu anda Asrock

Hem sormuşsum hemde cevaplamışsın vay be
  • ben f/p ta hep giga-byte i begen mişimdir
    ama parasının hakkını veren dersende asus ve epox arasında kalırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Sizce Hangisi Daha Sorunsuz..
    2 yıl önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • osmo_blue asus ların oc potansıyelı yok demıssın acarmısın
  • Şimdiye kadar gördüğüm anakartlar arasında tasarım açısından en berbat anakart asrock anakartıdır.Performansını bilmiyorum.Asus tan şaşmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

osmo_blue asus ların oc potansıyelı yok demıssın acarmısın

ASUS un ucuz segment anakart pazarında kapak attığı marka Asrock o/c olarak yetersiz ucuz bileşenlerden oluşması genelde VIA chipset inin olması tabi İntel chipset lilerde warda bios unda birçok özellik kapalı olması zaten o/c için diğer marka lar boşuna o/c ye özel anakart üretmiyolar onların fiyatlarıda ortada ve o/c için donatılmış anakartlar asrock ise sadece pc benim işimi görsün diyenler için ama dandik marka deil yeni ürünleri çok iyi derecede ama ben o/c için abit ten şaşmam asrock kısaca benim param buna yetiyo diyenler için
  • Bİ ŞEY DAHA SORACAM ASUS P5WD2-E PREMİUM MODELI NASI ACARMISIN OC POTANSIYELI VS VS 975 CHIPSETLI AMA BI ACARSAN SEVİNİRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

Bİ ŞEY DAHA SORACAM ASUS P5WD2-E PREMİUM MODELI NASI ACARMISIN OC POTANSIYELI VS VS 975 CHIPSETLI AMA BI ACARSAN SEVİNİRİM

KAFA BULACAK BAŞKA BİRİNİ BUL
    ASUS kullanmadım elimden asrock çok geçti ordan biliyorum her kartın o/c potansiyelini analiz edecek değilim konu asrock tan açıldı Asrock sadece ASUS un alt kuruluşu ASUS u kapsamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 26 Haziran 2006; 12:51:58 >
  • Asrock anakart iy değil arkadaşım. Asus un düşük fiyatlı diğer anakart üreticilerinin elinde bulundurduğu pazardan pay kapmak için çıkarttığı kötü bir anakart.
    Fiyat ve performans iyi olsun ama basit anakart olsun dersen FOXCONN tavsiye ederim.
    Ama en iyi anakart üreticileri ASUS, GIGABYTE, ABIT , DFI, MSI (intel de başarılı değiller) bu markalardan şaşmamak lazım.
    Bir de hangi işlemci için anakart istiyorsun AMD INTEL ?
  • d940
  • Abit and DFI
  • bende başka bi pencereden bakarak stabillik söz konusu olursa GİGABYTE Diyorum
  • Kesinlikle Abit, bundan önceki de Abit AN7 idi. Asus da kullandım ama Abit bir başka......

Başka hangi anakart üreticisi ayrılabilen ses kartı olan anakart üretiyor Abit dışında....
     SİZCE EN İYİ KULLANIŞLI ANAKART??
  • En iyi karttan kasıt f/p ise asrock ve biostar ama iş burda bitmiyor teknik destek garanti de işin içine girince epox ve asus(çizgi) tan şaşmam.
  • Sadece olayı anakart la sınırlandırmamak lazım anakart ın üstüne takılan herşey stabilitesini etkiliyo.

AMA En kral ı ABİT
  • Kesinlikle en iyi anakart ürticisi Abit.
    Anakartta kullanılan malzemeler, kullanışlık, stabilite ve kullanıcı arabirimleri bakımından Abit...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.