Şimdi Ara

sizce en iyi offtank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sizce en iyi offtank hangi championdur nedeni ile birlikte itemleride neler olmalıdır?

ben jungle udyr ı takıma göre offtank kastıgım zaman çok etkili oldugunu düşünüyorum gerek stuned gerekse damage olarak,
    itemlerine gelince :
    *Aegis of the legion
    *Ninja tabi veya Mercurys (treads takıma göre)
    Randuims omen
    *Wriggles lantern
    *Wits end
    Madreds bloodrazor

genelde yıldız koydugum itemleri aldıgım zaman win alıyoruz hepsini çekmeye çok fırsat olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1lk4y2 -- 27 Nisan 2012; 21:46:18 >

• Hm. Şu an olaf gayet güçlüdür sonra renekton iyidir irelia iyidir jax iyidir ww iyidir riven iyidir aklıma bunlar geldi en iyileri bunlar
  • Bence aegis of legion yerine warmog yada frozen mallet düşünebilirsin.Çünkü o item genelde support şampiyonların ana buildinde oluyo zaten.Offtank oyunda çok var da benim en favori gördüklerim olaf(şu an en iyisi),riven,iyi farmlanmış renekton,skarner..
  • Jungle Udyr için Wriggle yapmasan da olur eğer phoenix gidiyorsan. Philosopher ve Heart of Gold alıp iyi farm/kill yaparsan Trinity rahat alırsın bu itemlarla. Ama Wriggle gidersen Wits End, Randuin ve Bot yetiyor neredeyse.
  • Bence en iyi offtank Olaf , ultisi ve e skili ile diyorum.
  • şu oyunda piramit sistemi değil taş-kağıt-makas sistemi olduğunu bir anlasanız.

En iyi offtank diye bişey yoktur. her heronun counteri vardır. A herosu B herosu counterlar B'yi C C'yide A herosu counterlar. En iyi diye bişey olsa turnuvalarda, Yüksek elo maçlarda takımlar standart olurdu. Bu kadar değişken olmazdı.
  • aklıma olaf geldi direk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyi offtank yok en iyi offtank oyuncusu var
  •  sizce en iyi offtank

Olaf, The Berserker
  • Bende olaf diyorum hele life steal ile başlayınca daha bir güzel
  • madred sahibi bir ww nin karşıdaki off tankı harcıyacağını düşünüyorum
  • Bence wukong takıma daha faydalıdır adamı kaçırmaz daha zevklidir olaf anti tank olanbilir ama wukongda öyle q skilli armon pen verir bireyselde olaf
    Takım oyununda wukong . Ultisi yeter
    wukong candır kandır :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l FlushRoyaL l -- 28 Nisan 2012; 10:52:51 >
  • Wukong ve Olaf ikiside candır.
  • ww, olaf, udyr üstüne biraz zor olur offtank
  • Olaf The Berserker
  • olaf ve warwick solotopta zor counterlanıyor
  • Shyvana !
  • Nasus ve morde de güzeldir
  • Kimse rumble yazmamış bence offtanktır rumble

wota-ryalis-mercury-sunfire-abysal scapter-rabadon
  • Ben kesinlikle olaf derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.