xbox 360 gamepad'ini hiç bir şeye değişmem, yılların efsanesi |
Sizce en iyi oyun kontrolcüsü hangisi? (4. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allah allah bu neden bir eksik olarak görünüyor anlamıyorum. Ben ps4 kolu kullanırken deli oluyorum. 2 gün kullanıyorum 3. gün tv'nin dibine girip oynamam gerekiyor ama xbox kolunda öyle değil ki pil mi bitiyo çıkar öteki pili tak bitmiş pili de şarj cihazına tak şarja koy öteki bitince yine değiştir. 2 çift 2500mAh duracell pil + şarj cihazı bütün olay bitmiştir
-
Dual sense haptic özellikleriyle bu yarışı bitimedi mi?
-
ps4 pro, one x, ps5 ve series x kullandım. En sevdiğim Xbox 9. nesil kontrolörü oldu. Hem ele oturuşu güzel hem de şarj etmek için konsolu açık bırakmaya falan gerek olmayışı önemliydi benim için. Ama ps5 gamepad'ini Astro'daki gibi hakkıyla kullanan oyunları oynamak ayrı bir keyif olacak. Horizon'da ok çekerken o karşı kuvveti hissetmek falan harika olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 24 Haziran 2021; 13:22:22 > -
Elite 2 tek geçerim , ergonomi , kullanışlılık , özelleştirilebilirlik vs. hepsi bir arada , o ayarda bir gamepad yok şuanda
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101Elite 2 tek geçerim , ergonomi , kullanışlılık , özelleştirilebilirlik vs. hepsi bir arada , o ayarda bir gamepad yok şuanda
Zaten kategori farkı var çok anlamsız bir karşılaştırma bu aslında. Elite serisi bu ankette olmamalıydı.
En iyi ekran kartı hangisi deyip GTX 970 ile RTX 3080'i aynı yere koymak gibi bir şey.
-
Cevap belli;
Xbox Series Kontrolcüsü/Xbox One Kontrolcüsü
-
Fiyatını hakediyor mu sizce? 3 yıl sonra elimizde bozulmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X