|
Sizce en iyi oyun kontrolcüsü hangisi? (2. sayfa)
-
-
-
Dualsense teknolejisi ile güzel ama yinede fps oyunları xbox kontrolcüsü daha rahat ve kontrollü.
-
pc oyuncusu olarak ilk defa xbox one kolu aldım.
bence diğerlerinden daha iyi. tek kötü tarafı R1 ve L1 e basmak için parmağını çok kasıyorsun.
-
Bütün oyun konsolları ve pc kullanıcısı olarak xbox üstüne kol yok . Tek eksiği pilli olması. Ps5 kolu ps4 e göre daha iyi ama xbox gibi değil açıkcası. TAbi bu benim görüşüm. Ayda toplasan 10 saat oynamıyorumdur yaş itibariyle ama ps5 ile bir hayli oyun denemesi yaptım ve xbox uzak ara önde.
-
Hiç xbox kullanmadığım için ps5 ile dualsense olmuş diyorum -
Benim için uzun süreli kullanımda eli ağrıtmaması önemli olduğu için xbox kontrolcüsü diyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyad
LOGITECH F710 neden listede yok?Listede sadece konsolların resmi kontrol cihazları olduğu için olmadığı çok açık değil mi?
-
DS3, DS4, generic kontrolcüler, ilk seri Xbox One kontrolcü, One S kontrolcü, Series S-X kontrolcüsü kullandım. Her nesil ilerleyince çoğu parçada daha iyi malzeme kullanıldığı hissediliyor.
Fakat DualSense kontrolcüyü kullanmasamda özelliklerini duyup dizaynını gördükten sonra Dualsense olduğunu düşünüyorum.
Ama her kontrolcü kullanılabilir şeyler. Oyun oynarken en en en iyi dış sürücülere sahip olmak zorunda değilsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
XBox One kontrolcüsü kullanıyorum.Daha önce xbox kontrolcüsü kullanıyordum.PS kontrolcüsüne göre alışması daha kolay geldi bana.
-
Dualsense
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tartışmasız Elite Series 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar bile xbox kontrolcusunun daha iyi olduğunu kabul edip melez dualsense yaptılar tartışmaya gerek yok bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KroneTartışmasız Elite Series 2
bunu kullanmadım ama One S PC versiyonunu kullandım. dijital yön tuşları bozuldu daha 2 sene dolmadan. Tekken ynarken de sol analoğun yalama olduğunu fark ettim.
Ps4 de kullanan biri olarak açık ara Xbox 360 diyorum ben. 8 senedir tek bir tuşu bile bozulmadı. titreşimi de aynı kalitede. tek sıkıntı kablolu olması. o da bi açıdan iyi aslında pil derdi yok.
-
Bence Dualsense
-
Elite veya standart fark etmeksizin herhangi bir Xbox gamepadinin bulunduğu listede tartışılacak bir şey yoktur.
-
Valla her birini tek tek denemeden ankete katılmak saçma geliyor.
Dualsense'i deneyimlemedim ama ds3,ds2,ds1, snes kontrolcüsü ve x360, xseries kontrolcüleri elimden geçti.
Sonuç olarak elime en çok oturan kontrolcü x360'ınkiydi. Xseries kalite olarak daha iyi hissettirse de bir süre sonra sol elimin bir kısmı uyuşuyor. Diğer kullandığım kontrolcülerde bunu hissetmedim.
Ergonomik olarak sıralama yapmam gerekirse;
X360 > Snes > ds1=ds2=ds3 > Xseries.
Ama iş kaliteye gelince direkt olarak Xseries'i başa atarım. Tuşların hissiyatı bile ayrı bir seviyede.
Xseries > x360 > d3 = d2 > Snes > ds1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 9 Nisan 2021; 1:8:11 > -
Katılıyorum F710 dan xbox controller 9 nesile geçtim, çok fark var
-
Her konuda önde olan xbox bu konudada önde.
Ps sahipleri masaya çikip tepinebilirler.
-
F710 dan xbox controller 9 nesil e geçtim, çok fark var analogların hafif ve hassas olması, tetik ve sağ sol butonların yumuşaklığı gibi, daha önce logitech chilstreem de kullandım fanlı game pad f710 dan daha iyi ama kabloluydu. ps controller hakkında yorum yapmam hiç kullanmadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X