bana kalırsa 1.sherwood online 2.stick arena 3.tribal wars [klan savaşının ingilizcesi] 4. galaxy forces[yeni başlamama rağmen] kimse de bunlar kötü fln demesin ogame oynadım crims oynadım omerta oynadım beni sarmadılar ama crims çok güseldi sora bounty fln çıktı ortalık karıştı bu yüzden bıraktım benim şu anda oynadıklarım ve sizlere önerdiklerim bunlar seçim sizin
yeni fikrim thecrims ve travian
www.warcityonline.com <== o-game den daha gelişmiş bi oyun çou özelliği o-gameden ii we daha yeni sayılır 2006 başında açıldı çok güzel bi oyun
battlestar merchat onlıne bır browser oyunudur. oyunda amac tıcaret yapmak,para ve tecrube kazanmak , kendını gelıstırmek , ıttıfak kurmak , korsanlık yapmak , kelle avcılıgı yapmak vs . oyun guzel benım favorılerımden bırı :) bence onun kadar guzel belkıde daha guzel galaxy forces var herkese bunları tavsıye ederım.
quote:
Orjinalden alıntı: cyberwolf1980
battlestar merchat onlıne bır browser oyunudur. oyunda amac tıcaret yapmak,para ve tecrube kazanmak , kendını gelıstırmek , ıttıfak kurmak , korsanlık yapmak , kelle avcılıgı yapmak vs . oyun guzel benım favorılerımden bırı :) bence onun kadar guzel belkıde daha guzel galaxy forces var herkese bunları tavsıye ederım.
ya ben sevmiyorum bu uzay muhabbetini travian varken ogame neyime(benim görüşüm)