Şimdi Ara

Sizce en iyi web tabanlı oyun hangisi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
21.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiL*

The crims

Ve Popmundo
  • 1-OGame
    2-Travian
    3-The Crims [kendimi kaptırdığım tek web tabanlı oyun :)]
  • %100 Türkiye yapımı web tabanlı uzay strateji oyunu,www.swon6.com şu anda piyasada bizce daha hak ettiği yeri alamadı ama içindeki sınırsız strateji imkanı ile benzerlerinden gerçekten çok farklı ve bunu oyuna başlayıp oynadıktan sonra farkedebilirsiniz kolaylıkla.
  • Ogame, thecrims,popomundo vewww.geceevi-rpg.com
  • popmundo beni nedense hiç açmadı, sanırım nasıl oynayacağımı bir türlü anlayamadığımdan

Ogame ve managerzone benim favorilerim!
  • En iyi oyun bağımlısı olduğunuz oyundur.Bu Web tabanlılar tam bir bela.Sonuçta aylarınızı verdiğiniz bir karakter var ortada.Ben darkorbit oynuyorum.Ve şu ana kadar bağımlısı olduğum tek oyun bu oldu.Bir çok sorun olmasına rağmen oyunda vazgeçemiyorum.Oldukça pahalı bir oyun üstelik.Ücretsiz filan yazdığına kanmayın.Oyunun ilerki safhalarında parasız oynanmıyacağını anlıyorsunuz.Oyundan tam anlamıyla zevk almak isteyen biri en azından ayda 100 TL harcamalı ya da başka alternatiflere başvuracak(?).Tavsiyem Web tabalı oyunlarda parayla oynayan ile parasız oynayan arasındaki farkın en az olduğu oyunu oynayın.Diğer türlü cebinizdeki 3 kuruşu bunlara yediriyorsunuz.Bir başlayıp emek ettikten sonra hayır ben para vermem de diyemezsiniz.Şimdi kimi arkadaşlarımız çıkar ben para vermem diyebilir ancak peşin hükümlü olmamanızı öneririm.Başta bende para vermem derken bir anda kendimi kredi kartımın numarasını bilgisayar karşısında yazarken buldum.Birçok dalavere dönüyor Web tabanlılarda en iyisi hiç bulaşmamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 19 Ağustos 2010; 19:18:56 >

• Arkadaşlar forumda daha yeniyim..Size bildiğim güzel oyunların top 4.

4-Klan savaşları

3-Travian

2-Ogame

1-dwar(efsane ejderhalar mirası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

Ben size bir oyun gösterecem, emin olun hiç böyle birşey görememişsinizdir.Lakin oyun daha türkiyeye gelmemiş ama süper birşeye benziyor age of empires gibi sanki işte size videosu izleyin bakın, http://www.facebook.com/Overlords

Nasıl böyle birşey yapmışlar anlam vermedim sanki rpg oyunu ama web tabanlı gerçekten ilginç.

Konuya uygun bişey de dersen

• Efsane Ejderhalar Mirası (DWAR)
  • Klanlar
  • Klanlar

The West

Hattrick

E-republik hepsini öneririm
  • Efsane(Ejderhalar Mirası)-(DWAR)

bazı arkadaşlarım bune ya bebe oyunu diyolar oyuna 2.5 yıllık kayıtlıyım oyunu öğrendikçe çok zevkli oluyor o kadar yıldır kayıtlıyım oyun o kadar çeşitliki hala bilmediğim şeyler de var
  • darkorbit ve ogame
  • 2.dünyada üyeliğim bile varmış. Bi ara oynamıştım ordan kalmış demek. Bakalım o zamandan şimdiye ne değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quike -- 1 Kasım 2012; 22:00:21 >
  • İkariam kingsage transformice

edit:bide haxball.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugiohcu -- 2 Kasım 2012; 17:16:37 >
  • Oynamıyorum Ama Seafight'in üstüne tanımam
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.