Şimdi Ara

Sizce en iyi web tabanlı oyun hangisi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
21.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ogame diyen arkadaşlarım hiç palantis oynamadığınız belli. Bence palantise bir başlayın ondan sonra ne demk istediğimi anlayacaksınız. ne geceniz ne gündüzünüz olacak. Palantis te ağustos ayında bir ada gezimiz olacak ayrıca. oraya tüm herkesi bekleriz. ayrıntılı bilgiyi palantis forumlarından öğrenebilirsiniz :D
    Number one PALANTİS
  • quote:

Orjinalden alıntı: asker3457

ogame diyen arkadaşlarım hiç palantis oynamadığınız belli. Bence palantise bir başlayın ondan sonra ne demk istediğimi anlayacaksınız. ne geceniz ne gündüzünüz olacak. Palantis te ağustos ayında bir ada gezimiz olacak ayrıca. oraya tüm herkesi bekleriz. ayrıntılı bilgiyi palantis forumlarından öğrenebilirsiniz :D
    Number one PALANTİS

PALANTİS DE OYNADIM HEMEN HEMEN HER OYUNU OYNAIĞIMI SÖYLÜYORUM PALANTİS KESİNLİKLE OGAME'İN ELİNE SU DÖKEMEZ AÇIK ARA FARK İLE VE HERKESİN GÖRÜŞÜNE GÖRE OGAME 1. SIRADA EN İYİ OYUNNN,2.SIRADA BANA KALIRSA KLANSAVASLARİ AMA TARTIŞILABİLİR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeomix -- 20 Temmuz 2008; 13:05:10 >

• KLANSAVAŞLARI
  • HERKESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS OKUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUN ÖNEMLLLLLLLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BU KONU BAŞLIĞI KAPATILMALI...ŞUAN BULUANN WEB TABANLI OYUNLAR BELLİ EN İYİLER FİKİRLER BELLİİİ...ŞİMDİLİK YAPMAMIZ GEREKEN YENİ WEB TABANLI OYUNLARIN ÇIKMASINI BEKLEMEK ÇINCA HERKESİN ÇIKANLARI BURAYA YAZMASINIII İSTİYORUUUUUMMMMMMMMMMMM...HERKES BİLDİĞİ TÜM WEB TABANLI OYUNLARI BURAYA YAZSIN AMA BİRİSİNİN YAZDIĞINI LÜTFEN YAZMAYAIN FORUMDA BOŞUNA YER HARCANMIŞ OLUYOR....

• OHA HORTA BAK HELAL OLSUN BEYLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeomix

HERKESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS OKUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUN ÖNEMLLLLLLLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BU KONU BAŞLIĞI KAPATILMALI...ŞUAN BULUANN WEB TABANLI OYUNLAR BELLİ EN İYİLER FİKİRLER BELLİİİ...ŞİMDİLİK YAPMAMIZ GEREKEN YENİ WEB TABANLI OYUNLARIN ÇIKMASINI BEKLEMEK ÇINCA HERKESİN ÇIKANLARI BURAYA YAZMASINIII İSTİYORUUUUUMMMMMMMMMMMM...HERKES BİLDİĞİ TÜM WEB TABANLI OYUNLARI BURAYA YAZSIN AMA BİRİSİNİN YAZDIĞINI LÜTFEN YAZMAYAIN FORUMDA BOŞUNA YER HARCANMIŞ OLUYOR....

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NE YAPIYOOOOOOOOOORUZZZZZZZZZZZZZ

• konu başlığı kapatılsın dediğine göre önceliğide sen yapmalısın.
    ama palantis bence gene en iyi oyun.
    ogame de bana çekici olan tarafı sölermisiniz. sadece filo kaldır filo indir hammddeleri kaçır filonu kaçır ay çıkarmaya çalış. gezegenlerdeki binalarını ve gelişimlerini yap. birnanitin yoksa yada az seviyedeyse ileri bir gelişim için bazen 2 gün bekle
    palantiste büyüler ejderler çeşit çeşit ırklar pazar alanı oyun içi sohbet alanı (şehir meydanı) palantis hanı (şans oyunlarını oynayabilmeniz için.) savaş için bir çok değişik strateji. defans oyuncusumusun yoksa saldırımı? oyuncuya hiç saldırmadan dahi kötü büyülerle oyuncunun gelişimini baltalayabilirsin ben bu nedenle palantisi çok seviyorum. sizlerede tekrar tavsiye ederim.

• EN İYİ OGAME KONU BİTMİŞTİR...........
    VE BENCE BU KONU KAPATILMALI YERİNE DEDİĞİM YAPILMALI...
  • quote:

EN İYİ OGAME KONU BİTMİŞTİR...........

valla sana göre ogame bana göre palantis. konu neden bitsin ki. sen ogame dedin diye biz onu en iyi olarak kabul edecek halimiz yok.
    Palantis de oynadım demiştin hangi çağını oynadın ve hangi guildlerde oldun? ordaki nickin neydi acaba??
  • han savaşları tek oynayan benim galiba
  • quote:

quote:

EN İYİ OGAME KONU BİTMİŞTİR...........

valla sana göre ogame bana göre palantis. konu neden bitsin ki. sen ogame dedin diye biz onu en iyi olarak kabul edecek halimiz yok.
    Palantis de oynadım demiştin hangi çağını oynadın ve hangi guildlerde oldun? ordaki nickin neydi acaba??

ARKADAŞIM SÖYLEDİKLERİMİ ÇARPITIYOSUN HEMDE HER TARAFINDAN...KONU BİTMİŞTİR DERKEN ONU KASTETMEDİM YA ANLAMA KITISIN YADA LAFIMI ÇARPITIYOSUN YENİ KONUYA GEÇELİM ANLAMAINDA DEDİM DİĞER YAZDIKLARIMI OKU ONDAN SONRA YORUM YAP YAP...AYRICA PALANTSTEK ÇARIM KESİNLİKLE ÖLMÜŞTÜR O IOYUNU OYUNAYALI NE KADAR ZAMAN OLDU BİLİO MUSUN?

NOT:LAFLARIMI ÇARPITMA....

• lafını çarpıtmıyorum eğer yeni çıkan oyunlar üzerine bir konu açacaksan orya yeni konu aç butonu var onu kullanabilirsin
    oyunu nekadar süre oynamadın bilmiyorum sölersen bilirim. ama sana bir fikir vereyim eğer şifreni ve kullanıcı mailini halen hatırlıyorsan ve hesabınıda silmediysen oyuna sıfırdan başlayabilirsin
    yazılarımla senin kalbini krımak istemiyorum öle bişey yaptıysam pardon yani.

Not. laflarını çarpıtmıyorum.
  • quote:

lafını çarpıtmıyorum eğer yeni çıkan oyunlar üzerine bir konu açacaksan orya yeni konu aç butonu var onu kullanabilirsin
    oyunu nekadar süre oynamadın bilmiyorum sölersen bilirim. ama sana bir fikir vereyim eğer şifreni ve kullanıcı mailini halen hatırlıyorsan ve hesabınıda silmediysen oyuna sıfırdan başlayabilirsin
    yazılarımla senin kalbini krımak istemiyorum öle bişey yaptıysam pardon yani.

Not. laflarını çarpıtmıyorum.

Öğtün için saol yeni konu aç butonu olduğunu bilmiyodum saolçok zekisin...Ama sana şunu söyleyeyeim palantis oynamama hiç gerek yok ve şifremi hatırlıyorum ama mail adresini başka eziqq bir msn adresine koymuştum ve unuttum...ama en iyisi oy farkı ile belli bana göre deil ogame...ayrıca klansavaslari oyunmamıyosan öneririm mümünse yen iaçtığım yer olan 8.serevere gell....bu arada konu saçma....
    yeni konu açılmalı.........

• neyse konumuza devam edelim palantis harici yeni bir oyun daha buldum.
    Belki bir çogunuz biliyorsunuzdur ben az önce buldum bu oyunuwww.darkorbit.com adresi. oyun gene uzayda geçiyor.
  • DARKOBİTİ BİLİYORUM ONU DA OYNADIM

• anlat nasıl bişey daha yeni başladım yardımın olur belki.
  • GEMİLİ OYUN DEİL Mİİİİ......UZAYLI FALAN AOGAME GİBİ AMA ÇOK DAHA GELİŞMİŞ VE GÖRSEL OLARAK GEMİ FALAN GÖSTERİLİO....
  • evet o ogameden daha gelişmiş evet haklısın neyse başladım oyua ilk görevimi bitirdim. 2. göreve geçtim. bilgisayarı ve internet bağlantısı hızlı olan arkadaşlara bu oyunuda tavsiye ederim. ebnde baya bi kasıyor. malum elimdeki bilgisayar en az 5 yıl önceki teknoloji.
  • Eski konular açılıp tekrar yorum ve yenilikler hakkında bilgi verilemez diye bir kural mı var bu forumda?
    Kaldıki eski dediğin konu 17 Haziran 2008; 13:49:06 de ßoozeR tarafından açılmış.
  • quote:

evet o ogameden daha gelişmiş evet haklısın neyse başladım oyua ilk görevimi bitirdim. 2. göreve geçtim. bilgisayarı ve internet bağlantısı hızlı olan arkadaşlara bu oyunuda tavsiye ederim. ebnde baya bi kasıyor. malum elimdeki bilgisayar en az 5 yıl önceki teknoloji.

1.si ogameden daha gelişmiş dreken onu kastedmedim...gelişmiş ama bir işe yaramamış oyun iyice akrışmış ve saçamaba na gör ekimse oynamasın iğrenç bir oyun birde sen öle san bu form taaa 2006 da açıldı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.