Şimdi Ara

Sizce en iyi web tabanlı oyun hangisi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
21.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Zeomix

quote:

Orjinalden alıntı: asker3457

evet o ogameden daha gelişmiş evet haklısın neyse başladım oyua ilk görevimi bitirdim. 2. göreve geçtim. bilgisayarı ve internet bağlantısı hızlı olan arkadaşlara bu oyunuda tavsiye ederim. ebnde baya bi kasıyor. malum elimdeki bilgisayar en az 5 yıl önceki teknoloji.

1.si ogameden daha gelişmiş dreken onu kastedmedim...gelişmiş ama bir işe yaramamış oyun iyice akrışmış ve saçamaba na gör ekimse oynamasın iğrenç bir oyun birde sen öle san bu form taaa 2006 da açıldı

Konu 2006 da açılmış doğrudur da benim verdiğim tarih 2008 ondan bi önceki tarih 2007 li bişeydi. ona açılımlı oalrak yazdım o tarihi. birde neden hep böle iğneliyici ve hep ben bilirim havalarında mesaj yazıyorsun ki yaş kaç 13 mü senin gibi similey doldurayım dedim azıcıkta

• bence darkorbit ve urbanrivals
  • 1 NUMARA:OGAME
    2 NUMARA:KLAN SAVAŞLARI
    3 NUMARA:GLADİATUS
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zeomix

quote:

evet o ogameden daha gelişmiş evet haklısın neyse başladım oyua ilk görevimi bitirdim. 2. göreve geçtim. bilgisayarı ve internet bağlantısı hızlı olan arkadaşlara bu oyunuda tavsiye ederim. ebnde baya bi kasıyor. malum elimdeki bilgisayar en az 5 yıl önceki teknoloji.

1.si ogameden daha gelişmiş dreken onu kastedmedim...gelişmiş ama bir işe yaramamış oyun iyice akrışmış ve saçamaba na gör ekimse oynamasın iğrenç bir oyun birde sen öle san bu form taaa 2006 da açıldı

Konu 2006 da açılmış doğrudur da benim verdiğim tarih 2008 ondan bi önceki tarih 2007 li bişeydi. ona açılımlı oalrak yazdım o tarihi. birde neden hep böle iğneliyici ve hep ben bilirim havalarında mesaj yazıyorsun ki yaş kaç 13 mü senin gibi similey doldurayım dedim azıcıkta

SENİN ZEKA SEVİYENE DÜŞMEK İSTEMİYORUM.....
    İLK AÇILIŞ 2006

• Gladiatoren 2
    Popmundo
    Ikariam

• quote:

Orjinalden alıntı: llove

bence cabal onlineee

Cabal MMORPG.Web bazlı oyun travian,popmundo gibi.
  • traviandı onu da resetlemeye götürdüler şimdi ise en iyisi mafyam
  • han klan değil han savaşları süper
  • quote:

ogame diyen arkadaşlarım hiç palantis oynamadığınız belli. Bence palantise bir başlayın ondan sonra ne demk istediğimi anlayacaksınız. ne geceniz ne gündüzünüz olacak. Palantis te ağustos ayında bir ada gezimiz olacak ayrıca. oraya tüm herkesi bekleriz. ayrıntılı bilgiyi palantis forumlarından öğrenebilirsiniz :D
    Number one PALANTİS

Sonunda palantisten anlayan bir kaç kişi çıktı . Palantis kadar kaliteli oyun oynamadım , gerçi şu an da oynayamıyorum çünkü ilgilenmek gerekiyor . Ama harika oyundur.
  • footstar ve biri aralar bağımlısı oluğum popmundo
  • klanşavaşları bence
  • (ikariam.net)

kimse bilmiyo galiba.
  • Klansavasları. Bayagı sardı. uzun zamandır oynuyorum.
  • bence en güzeli SILKROAD ONLINE
  • power soccer clup penguin habbo sanalika dragonfable managerzone vb
  • ben daha yeni başladım ama bence KingsAge ... Süper bi oyuna benziyor 3D hemde
  • sonunda sıra bana geldi xD

nese konuya geçiyim DDDAARRRRRRRKKKKKKKKKOOOOOOORRRRRRRBBBBBBBİİİİTTTTTTTTT

bu oyunu bilmeyenlere duyrulur bence 5 lvl e kadar kasın sonrası gelio
  • Ben size bir oyun gösterecem, emin olun hiç böyle birşey görememişsinizdir.Lakin oyun daha türkiyeye gelmemiş ama süper birşeye benziyor age of empires gibi sanki işte size videosu izleyin bakın, http://www.facebook.com/Overlords

Nasıl böyle birşey yapmışlar anlam vermedim sanki rpg oyunu ama web tabanlı gerçekten ilginç.
  • Sanki cd ile kurulan oyunlar gibi. İnanılmaz görüntüleri var ve oyun çok güzele benziyor. Valla ilk defa böylesine güzel bir oyun görüyorum web tabanlı, nasıl oldu da Türkiye 'ye böylesine güzel bir oyun geldi diyede şaşırmamak elde değil açıkcası. Dört gözle bekliyorum

http://www.facebook.com/Overlords gerçekten harika ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendsforever -- 20 Ocak 2010; 14:41:51 >
  • yabancı olarak;

1-The Crims
    2-Bite Fight
    3-Monsters Game

Türkçe olark;
    -Uygarlık Savaşı ama hepsi belli bi süre sonra sıkıyo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelanikBekçisi -- 5 Temmuz 2010; 17:31:25 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.