En iyi değil ama iyi olmaya aday. Tamamen kodlarını kendim yazdım www.fatihseniz.com Yorumlarınızı beklerim...
öncelikle butun foruma selemlar bu benim ilk msj
bence strateji olarak=www.klansavaslari.net =www.uygarliksavasi.com manager=www.hattrick.org
bi aralar the crims oynuodum çete soygunu yapıcaz herkez toplanmadan birisi yap dio hapise gidioduk o mal yüzünden üf sinir oluodum 2 - 3 gün orda yatıp kalıoduk hee bide bizi dövüolardı 10 15 kişi toplanıp
quote:
Orjinalden alıntı: son kehanet
öncelikle butun foruma selemlar bu benim ilk msj
bence strateji olarak=www.klansavaslari.net =www.uygarliksavasi.com manager=www.hattrick.org
ilk mesajın sa bişiy öretim site yazarken başına http:// yaz ki bizde o siteye girebilelim ok?
Ben hemen hemen piyasadaki her web bazlı oyunu bilen hemen hemen hepsini oynamış oynamasamda ne olduklarını bilen birisi olarak sadece 2 önerim var bite fight fln hikaye hepsi banel belli bir zamandan sonra can sıkan bir aksiyonu olmayan oyunlar
eğer uzun zamanlı birşey arıyosan sana
Ogame derim değişilmez 1 numaralı Web Bazlı oyun hepsinin atasıdır
ama şuan için belli bir zamandan sonra sapıtmanın eşiğine gelecek travian derim ama Travian dünyası Ogameden acımasız bunuda bil
vede 1. serverda 5 tane köy fln olanlar bu 2. serverın açılış gününde anlıyacakki Köylerin sonu yok hatta aldıkları köylerinin maden kademelerini fullemişler vede oyun tam bir chaosa gidiyo
Yani Ogamede 9 gezegen yönetirken bunda 150 kadar köy yapabilme hakkın var fazlası varmıydı hatırlamıyorum yani belli bir zaman sonra işler sarpa sarıyo
ogame oynadım...ama travian oynaması çookk güzel ve rahat...
quote:
Orjinalden alıntı: büyücü_13
www.warcityonline.com <== o-game den daha gelişmiş bi oyun çou özelliği o-gameden ii we daha yeni sayılır 2006 başında açıldı çok güzel bi oyun
bence klansavaşları
POPOMUNDO KLAN SAVAŞLARI
travian, çok süper bir strateji oyunu
BEN POPOMUNDO HASTASI OLDUM
dragonfable
Abicim dediğiniz nerdeyse bütün oyunları oynamışımdır herkes ogame gzl dio ama ben öyle bişi diyemicem çünkü ogame'i hiç çözemedim ne yaptıysam olmadı yani kısacası ogameden anlamam ama dragonfable hiç güzel değildir bi leveldan sora hiç zevk alınmıo o yüzden bence ona boşu boşuna zaman harcamayın gelelim managerlik oyunlarına yani hayatımı verdiğim rp oyunlarına managerlik oyunlarını ilk üçü bence şöyledir 1.Hattrick 2.Planeterium Football 3.Managerzone(Sadece maçlar izlenebildiği için yazdım) Benim size önerdiim oyunlar şunlardır:RPG OYUNLARININ HEPSİ GÜZELDİR(dragonfable gibi olanlar hariç)
OGAME nin üzerine oyun tanımam tabi rp ve rpg ler başka