Arkadaslar kolay gelsın sızce en ıyı modem hangı modem (wireleess degıl ) tek veya 4 portlu en ıyı modem Hangısı ?
Asus AAM6030BI 4 portlu ve wireless da değil kurulumu son derece kolay sorunsuz 2 yıldır kullanıyoruz tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: hukukcu
Asus AAM6030BI 4 portlu ve wireless da değil kurulumu son derece kolay sorunsuz 2 yıldır kullanıyoruz tavsiye ederim
u.s robotics de kullandım ama memnun değildim..airties la değiştirdim ve huzura erdimtık yok
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
u.s robotics de kullandım ama memnun değildim..airties la değiştirdim ve huzura erdimtık yok
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
u.s robotics kullanıyorum tam tersine menmunum
quote:
Orijinalden alıntı: pc-system1
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
u.s robotics kullanıyorum tam tersine menmunum
Alıntıları Göster
airties rt 110 kullanıyorum son derece memnunum 4 portlu sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
airties rt 110 kullanıyorum son derece memnunum 4 portlu sorun yok
Alıntıları Göster
Airties rt 101 1 yıl oldu kendi download sayacıda var her ay yeniliyor eski aylara da bakabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Prokizya
Airties rt 101 1 yıl oldu kendi download sayacıda var her ay yeniliyor eski aylara da bakabiliyorsunuz.
Alıntıları Göster
AirTies RT-110 kullanıyorum ve bugüne kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım. 4 port ethernet çıkışı var, hiç bir sorun yaşıyacağını da sanmam
quote:
Orijinalden alıntı: Paramedik 112
AirTies RT-110 kullanıyorum ve bugüne kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım. 4 port ethernet çıkışı var, hiç bir sorun yaşıyacağını da sanmam
Alıntıları Göster
Zoom ama biraz pahalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Hazan
Zoom ama biraz pahalıdır.
Alıntıları Göster
ASUS
Zyxel ve Asus tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ergin
Zyxel ve Asus tavsiye ederim.
zyxel
quote:
Orijinalden alıntı: fbselim
zyxel
Alıntıları Göster
airties tasarımı tamamen türk muhendisleri tarafından yapıldı ve gayet ii
quote:
Orijinalden alıntı: by.sleepless
airties tasarımı tamamen türk muhendisleri tarafından yapıldı ve gayet ii
Alıntıları Göster
u.s robotics tabiki
bende us robotics kullanıyorum.. modeme reset attığımda yeniden nete girebilmek için biraz bekletiyor 3 4 dk kadar... onun haricinde bi sorun yaşamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: Barbarossa
bende us robotics kullanıyorum.. modeme reset attığımda yeniden nete girebilmek için biraz bekletiyor 3 4 dk kadar... onun haricinde bi sorun yaşamadım...
tabiki usrobotics
telekoma kızıp 5-6 kere fırlatmama rağmen babalar gibi çalışıyor
quote:
Orijinalden alıntı: enltxva
tabiki usrobotics
telekoma kızıp 5-6 kere fırlatmama rağmen babalar gibi çalışıyor
Alıntıları Göster
en kaliteli modemler zyxel ve thomsondur.
quote:
Orijinalden alıntı: yattara 61
en kaliteli modemler zyxel ve thomsondur.
Alıntıları Göster
zoom x5
quote:
Orijinalden alıntı: 48393022
zoom x5
Alıntıları Göster
Ben philips kullanıyorum iyi ama tavsiye etmem bir suru sacma sapan ayarı var uzun bir sure wirelless ını kullanamadım saglıklı bir sekilde benim onerebilecegim bir kac modem modem var 1: Us robotics 9110 2: us robotics 9107 3: zoomun her hangi bir modeli 4: air tries ben kullanmadım ama bir arkadsım cok memnundu 5: asus bir tane vardı dandik bişey ama kac sene calıstı saglamdı baya onun için tavsiye ediyim dedim kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: madcenter
Ben philips kullanıyorum iyi ama tavsiye etmem bir suru sacma sapan ayarı var uzun bir sure wirelless ını kullanamadım saglıklı bir sekilde benim onerebilecegim bir kac modem modem var 1: Us robotics 9110 2: us robotics 9107 3: zoomun her hangi bir modeli 4: air tries ben kullanmadım ama bir arkadsım cok memnundu 5: asus bir tane vardı dandik bişey ama kac sene calıstı saglamdı baya onun için tavsiye ediyim dedim kolay gelsin
Alıntıları Göster
usr 9108 kullaniyorum ve acaip memnunum hiç sorun cikarmadi bana
quote:
Orijinalden alıntı: DrynhwyL
usr 9108 kullaniyorum ve acaip memnunum hiç sorun cikarmadi bana
Alıntıları Göster
zooM kalitedir ama birazcık pahalı..4portlu 3 yıldır kullanıyorum sorunsuz..