Şimdi Ara

sizce en kolay kasılan carekter hangisidir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dedigim gibi sizce en kolay kasılan cerektrr hangisidir???????????

• Priest tabiki her eve lazım çünkü buff+heal
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Priest tabiki her eve lazım çünkü buff+heal

2. ice mage + lr mage
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Priest tabiki her eve lazım çünkü buff+heal

+1+1 +1+1
    +1+1+1+1+1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1
    +1+1+1+1+1+1+
    olmadı
  • bence kosplu rogue
  • tabi ki priest
  • Priest->
    -<Buff Heal olacak tabıkıde,ilk skıll buff ıkıncısı heal verıcek.
  • Ice mage + lr arkadaşların dediği gibi .. ( 45 + )

Priestleride geçebilir bence

• Priest bence çünkü hemen APOSTLE gidersin.Civcivken zaten alırlar.Ardından priest yok ise seni disband etmezler sende o şekilde kasarsın party'yi kuran adamı kafaya alırsın.arkadaş olursun sürekli bir yerin olur
  • pekiyi Priest buffff ve healll olak icin neye vercegiz bide int mi başkasına mı ben bilmiyorum kusura bakmayın
  • Humanda aura karus ta extasy ye verecen buff skilleri için str ve int konuları için uzun uzun yazmaya gerek yok forumda bikaç tane rehber niteliği taşıyan priest topicleri war
  • Priest
  • En kolay kasılan magedir. Aposlarda magelerin lvllerine genelde bakmıyolar. Ama priest 57+ olmak zorunda.
    Hemen ilk 24 sikillini lightninge verdimi 50 lryi de açar sonra istediğine versin.
  • kesinlikle mage çünkü hepsinide kastım
  • bufferda 54lvl sonra iiyi kasılıo bnce çünkü 54 önce 960-480 heal ne apost girebilrsin ne harpy vs.vs. arakdaşın warsa iyi bir wairor weya rogur koxp kur keyfine bak
  • Ben macrocu okçu veya priest diğerleri zor kasıyor.
  • mage ofcourse:D
  • priest
  • Warior dışındakiler kolay kasılıyor bence
  • 1-57 aposta lr mage çok iyi ve rahat bir şekilde kasar.sadece 80 lr +kutu açıcak+tp yapıcak bukadar.

priest 480-yada 960 bufla apos+deru partysine giremez.yada girse bile 1500 biri gelince direk atarlar.ama 1920 heal açarsa aposta yerini alabilir.

warrior oyunun en zorkasan karakteridir.arkadaşları yoksa 1-30 her partyde kasar.30-45 zombie-köpekler.dk.45-50 ash-dts kasar.50+60 artık apos partylerinde yerini alabilir.

rogue 1-30 herpartyde yerini alır.30-45 yine zombie-köpekler-dk.45-55 seri şekilde ash-dts partyle birlikte kasabilir.55-60 her partyde verini alır.

aklıma gelenler bukadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.