Priest-> -<Buff Heal olacak tabıkıde,ilk skıll buff ıkıncısı heal verıcek.
Ice mage + lr arkadaşların dediği gibi .. ( 45 + )
Priestleride geçebilir bence
Priest bence çünkü hemen APOSTLE gidersin.Civcivken zaten alırlar.Ardından priest yok ise seni disband etmezler sende o şekilde kasarsın party'yi kuran adamı kafaya alırsın.arkadaş olursun sürekli bir yerin olur
pekiyi Priest buffff ve healll olak icin neye vercegiz bide int mi başkasına mı ben bilmiyorum kusura bakmayın
Humanda aura karus ta extasy ye verecen buff skilleri için str ve int konuları için uzun uzun yazmaya gerek yok forumda bikaç tane rehber niteliği taşıyan priest topicleri war
Priest
En kolay kasılan magedir. Aposlarda magelerin lvllerine genelde bakmıyolar. Ama priest 57+ olmak zorunda. Hemen ilk 24 sikillini lightninge verdimi 50 lryi de açar sonra istediğine versin.
kesinlikle mage çünkü hepsinide kastım
bufferda 54lvl sonra iiyi kasılıo bnce çünkü 54 önce 960-480 heal ne apost girebilrsin ne harpy vs.vs. arakdaşın warsa iyi bir wairor weya rogur koxp kur keyfine bak
Ben macrocu okçu veya priest diğerleri zor kasıyor.
mage ofcourse:D
priest
Warior dışındakiler kolay kasılıyor bence
1-57 aposta lr mage çok iyi ve rahat bir şekilde kasar.sadece 80 lr +kutu açıcak+tp yapıcak bukadar.
priest 480-yada 960 bufla apos+deru partysine giremez.yada girse bile 1500 biri gelince direk atarlar.ama 1920 heal açarsa aposta yerini alabilir.
warrior oyunun en zorkasan karakteridir.arkadaşları yoksa 1-30 her partyde kasar.30-45 zombie-köpekler.dk.45-50 ash-dts kasar.50+60 artık apos partylerinde yerini alabilir.
rogue 1-30 herpartyde yerini alır.30-45 yine zombie-köpekler-dk.45-55 seri şekilde ash-dts partyle birlikte kasabilir.55-60 her partyde verini alır.