gerçekten merak ediyorum ekim ayında çıkacak olan fifa 07 kaç cd olur bildiğiniz gibi 06 6 cd olmuştu bunuda 10 cd yaparlar herhal
en az 6 olmak üzere 7 veya 8 olur hem artık cd almak mantıklı değil ya dvd alacaksın yada internetten çekeceksin
en mantıklısı internetten çekmek almaya gerek yok nasıl olsa oyun çıktığı gibi internete yayılır
CD olmaz bir DVD olur. Korsanı tabi 5-6 cd olur..
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
en mantıklısı internetten çekmek almaya gerek yok nasıl olsa oyun çıktığı gibi internete yayılır
ohh.. senin adsl sınırsız sa indir bisimki sınırlı kardeş biz dvd alcas arttık mecbur
quote:
Orjinalden alıntı: Cryp2nyte
quote:
ohh.. senin adsl sınırsız sa indir bisimki sınırlı kardeş biz dvd alcas arttık mecbur
sizin ki 1024 benim 256 ama iddia ediyorum sayfa açılma hızları benimkinin daha iyi
ama download 27-28 kb
quote:
quote:
quote:
sizin ki 1024 benim 256 ama iddia ediyorum sayfa açılma hızları benimkinin daha iyi
ama download 27-28 kb
EE napalım kardeş TR de herkez aynı kazıgı sonuçta yiyor TR-TELOKOM dan
quote:
quote:
quote:
quote:
ama download 27-28 kb
EE napalım kardeş TR de herkez aynı kazıgı sonuçta yiyor TR-TELOKOM dan
He valla yedigimiz kazıgın haddi hesabi yok
hazır efkarlanmışken söleyeyim bari japonya da adamlar 10mb ile indirdiklerini duydum ama aylık ücret 19 mu 29 dolar mı ne yani ücret bizimkinden az ama hız yüzlerce binlerce kat fazla telekoma
Valla bi ara bi ciril ciplak soyunduydu bi bahçedemiydi neydi protostu için bizdemi öyle yapsak ne Gideriz türk telekomun önüne
telokomdan bahsedince önceden 156 internet vardı modem olmas olsaydı be öle internet
en iisi internetten çekmek tabi imkanı olanlar için...
Fransa'da arkadaşım 15mb ile download yapıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Genç Türk
Biz fifa yi download yapmaya kalksak kac haftada inir bilinmez Benim adsl sinir siz ama download 25kb-20kb cok az hizla indiriyor yeter artik 2006 yilindayiz
quote:
Yahu söylemeyin şöyle bi gün valla kalpten gidicem...
Valla cd olarak çok cd olur.Ama bende dvd-rom olduğu için ve oyun tek dvd olacağı için beni pek endişelendirmiyor.
quote:
ağlamak istiyorum sayın seyirciler...
Bu tür gereksiz konular açmayınız !!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme