Şimdi Ara

SİZCE FİYAT NASIL Philips 46pfl3807k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Teknosa'nın kampanyası var Philips 46pfl3807k modeli 1599 TL nasıldır

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012428/philips_46pfl3807k_02_fhd_dvbs_led_lcd_tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcinar66 -- 3 Kasım 2012; 11:49:08 >

• philips'in hiçbir modeli mkv videoları oynatmıyomuş,arkadaşın biri aramış philips'i adamlar bizim hiçbir modelimiz mkv yi oynatmıyo demiş büyük bir dezevantaj bu
  • bende 42pfl5606 var ve mkv filmleri sorunsuz izliyorum kimse o sallamış hangi servisse ve bu tvdede mkv desteği var bilginize
  • valla ben çocuğun yalancısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

philips'in hiçbir modeli mkv videoları oynatmıyomuş,arkadaşın biri aramış philips'i adamlar bizim hiçbir modelimiz mkv yi oynatmıyo demiş büyük bir dezevantaj bu

yeter artık, kullanıcılara yalan bilgi verip duruyorsun, bilmiyorsan yazma.
    Teknosa kampanyası baya güzel fiyatmış, bence alınır.
  • Fiyat güzel bende fiyatına kanıp aldım lakin kanal geçişleri inanılmaz yavaş bazen 7 sn bekliyor teknosaya geri iade etcemi soyledim 7sn normal oldunu söyledileri böyle bir saçmalık duymadım 1600 lira para vercem bir kanalı açarken 7 sn beklicem kesinlikle tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantris

Fiyat güzel bende fiyatına kanıp aldım lakin kanal geçişleri inanılmaz yavaş bazen 7 sn bekliyor teknosaya geri iade etcemi soyledim 7sn normal oldunu söyledileri böyle bir saçmalık duymadım 1600 lira para vercem bir kanalı açarken 7 sn beklicem kesinlikle tavsiye etmiyorum

o kadar çokmu ya bu kendi uydu alıcısının dezavantajı mı yani kendi uydu alıcımı bağladığım zaman hızlanırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi uydu alıcınızı yada digiturkünüzü takın bu yavaşlıktan kurtulun. Bir televizyondan iyi bir uydu alıcısı performansı beklemek yanlış bence.
  • Bu tv yi teknosadan alalı 5-6 gün oldu. Arkadaşların dedikleri gibi harici uydu alıcısı kullanmazsanız 4-5 sn lik bir bekleme süresi oluyor. Fakat bu çokta önemli değil benim için. Bence fiyata göre güzel bir tv. MKV ye gelince, mkv yi oynatıyor. Fakat 1080p olarak indirdiğim mkv uzantılı filmleri oynatmayı denediğim de takılmalar oluyor, bunu dönüştürücü programında "HD - MKV Video" olarak dönüştürdüğümde sorunsuzca oynatılabiliyor.

Bu gün denediğim bir filmde 3d özelliği var. Fakat tv de bu özellik yok arkadaşlar. Tv 2 parca olarak solda 3d sağda 2d olarak 2 parca halinde gösteriliyor. Bunun ayarını araştırıyorum. Tv yi kullananlar varsa, bu sorunu nasıl halledebilirim, bu konuda yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim. Tv ortadan 2 ye ayrılmış şekilde, sağda ve solda oynatılıyor.

Yani filmin 3d özelliğini nasıl kapatıp, 2d olarak izleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ActionMu -- 27 Ocak 2013; 12:02:04 >

• Belirtmiş olduğunuz konunuz ile ilgili olarak; Kanal geçiş hızınızın yükseltilmesi için aşağıdaki linkden indirebileceğiniz standby yazılımını televizyonunuza yüklemenizi önermekteyiz.
    https://www.dropbox.com/s/ifckw1ah1vlzg2n/upgrade_loader.pkg
    1. İndirdiğiniz programı (.pkg uzantılı program) içerisinde başka TV yazılımı olmayan bir USB belleğe kopyalayınız.
    2. TV’nin fişi çekik durumdayken (güç yokken) USB belleği TV’ye takıp TV’yi çalıştırınız.
    3. TV otomatik olarak yazılımı yüklemeye başlayacak ve ekranda : ‘software upgrade in progress….” yazısı görülecektir.
    4. Yükleme bitmeden USB belleği çıkarmayınız veya TV’yi kapatmayınız.
    5. Yazılım yüklemesi bittikten sonra ekran siyah olacak ve TV tekrar kendi kendine açılacak.
    6. TV açıldıktan sonra TV’nin fişini çekip tekrar kapatınız.
    7. TV’yi tekrar açıp Ayarlar menüsünün altından “Fabrika Ayarları”ndan Reset’i seçip cihazı resetleyiniz.

• net tv yok facebook twitter giremiyorsun uygulama yukleyemıyorsun youtubede vıdeo acmıyor internet tv diye sakın almayın alakasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: viladimir1453

Belirtmiş olduğunuz konunuz ile ilgili olarak; Kanal geçiş hızınızın yükseltilmesi için aşağıdaki linkden indirebileceğiniz standby yazılımını televizyonunuza yüklemenizi önermekteyiz.
    https://www.dropbox.com/s/ifckw1ah1vlzg2n/upgrade_loader.pkg
    1. İndirdiğiniz programı (.pkg uzantılı program) içerisinde başka TV yazılımı olmayan bir USB belleğe kopyalayınız.
    2. TV’nin fişi çekik durumdayken (güç yokken) USB belleği TV’ye takıp TV’yi çalıştırınız.
    3. TV otomatik olarak yazılımı yüklemeye başlayacak ve ekranda : ‘software upgrade in progress….” yazısı görülecektir.
    4. Yükleme bitmeden USB belleği çıkarmayınız veya TV’yi kapatmayınız.
    5. Yazılım yüklemesi bittikten sonra ekran siyah olacak ve TV tekrar kendi kendine açılacak.
    6. TV açıldıktan sonra TV’nin fişini çekip tekrar kapatınız.
    7. TV’yi tekrar açıp Ayarlar menüsünün altından “Fabrika Ayarları”ndan Reset’i seçip cihazı resetleyiniz.

Selam,

Bu yönergeleri uygulamaya çalıştım fakat çok uzun bir süre "software upgrade in progress..." uyarısı ekranda kaldı. 5 saat kadar. sonra bir terslik var herhalde diye fişi çektim usbyi çıkarttım. tvyi açtığımda kırmızı bir çerçeve içerisinde Cl + key fail (Cl plus key fail) diye bir hata veriyor.

Bunu nasıl çözebilirim... :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.