Şimdi Ara

sizce ford mu vw mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
14.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• marka anlamında bakarsak vw ama fordunda daha iyi oldugu araçlarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: discoverys

marka anlamında bakarsak vw ama fordunda daha iyi oldugu araçlarda var
    mesela mondeo passata göre bence daha iyi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoinsane

mesela mondeo passata göre bence daha iyi....

Alıntıları Göster
    Çok genel olmuş ama ford diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean de Joinville

Çok genel olmuş ama ford diyeyim.

Alıntıları Göster
    OPEL
  • quote:

marka anlamında bakarsak vw ama fordunda daha iyi oldugu araçlarda var
    Aslında karşılatırılacak konumda marka değil ikisi, fakat ben kendi görüşümü belirteyim, Ford daha çok ticari araca yatkın, zaten türkiye satışlarına bakarsak, ticari araç satışında transit olsun, connect olsun, cargo olsun, her yıl lider, hatta 2007 den sonra bildiğim kadarıyla focusun baz versiyonunu (cant kapaklı olan beyaz model) taksiler için üretmişlerdi. Volkswagen isminden de anlaşılacağı üzere halk otomobili. İsim anlamı öyle fakat Türkiyede lüks konumda biraz, bana kalırsa tüm modelleri, diğer markaların aynı segmentinde olan araçlara göre yüksek fiyatta (tabiki kalite olarak da iyi) Bana kalırsa bi eksi yönüde, diğer markaların baz donanımlarında olan özellikleri hep + fiyata veriyor, ve donanımları çok pahalı. Ama nedense benim volkswgene karşı bi sempatim var, seviyorum keratayı. kısacası Volkswgen diorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: geshu

Aslında karşılatırılacak konumda marka değil ikisi, fakat ben kendi görüşümü belirteyim, Ford daha çok ticari araca yatkın, zaten türkiye satışlarına bakarsak, ticari araç satışında transit olsun, connect olsun, cargo olsun, her yıl lider, hatta 2007 den sonra bildiğim kadarıyla focusun baz versiyonunu (cant kapaklı olan beyaz model) taksiler için üretmişlerdi. Volkswagen isminden de anlaşılacağı üzere halk otomobili. İsim anlamı öyle fakat Türkiyede lüks konumda biraz, bana kalırsa tüm modelleri, diğer markaların aynı segmentinde olan araçlara göre yüksek fiyatta (tabiki kalite olarak da iyi) Bana kalırsa bi eksi yönüde, diğer markaların baz donanımlarında olan özellikleri hep + fiyata veriyor, ve donanımları çok pahalı. Ama nedense benim volkswgene karşı bi sempatim var, seviyorum keratayı. kısacası Volkswgen diorum :)

Alıntıları Göster
    bunu sadece marka geneliyle kıyaslamak doğru olmaz... araç bazında kıyaslamak vede servis yedekparça fiyatları gibi çok yönlü kıyaslayınca ford biraz daha üstün gibi...
    d sınıfı olarak passat çok üstün gözüksede yeni mondeo passatın tahtını sallıyor gibi..

biraz sonra burayı vw fanatikleri basar kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

bunu sadece marka geneliyle kıyaslamak doğru olmaz... araç bazında kıyaslamak vede servis yedekparça fiyatları gibi çok yönlü kıyaslayınca ford biraz daha üstün gibi...
    d sınıfı olarak passat çok üstün gözüksede yeni mondeo passatın tahtını sallıyor gibi..

Alıntıları Göster
    aynen vw'de ne varsa ama herkes ford'un servis masrafları çok diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: otoinsane

aynen vw'de ne varsa ama herkes ford'un servis masrafları çok diyo

Alıntıları Göster
    tabiki vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Alıntıları Göster
    Fusion ve Fiesta bana kaliteli arac gelmiyor ama ford artik oyle kalitesiz araclar yapmaz diye dusunyorum bu yeni gelen mondeo akimiyla. vw hep ayni standartta araclar yapiyo. Ic tasarimi iyi degil ozellikle golf ve polo nun. Passat kaliteli arac ama tabi fiyati ucuzda degil. Passat dusunen adam icinde cok alternatif var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ansin

Fusion ve Fiesta bana kaliteli arac gelmiyor ama ford artik oyle kalitesiz araclar yapmaz diye dusunyorum bu yeni gelen mondeo akimiyla. vw hep ayni standartta araclar yapiyo. Ic tasarimi iyi degil ozellikle golf ve polo nun. Passat kaliteli arac ama tabi fiyati ucuzda degil. Passat dusunen adam icinde cok alternatif var.

Alıntıları Göster
    mondeonun passattan iyi oldugu falan yok hatırlatırım mondeo yeni cıktı passat 3 yasında...yinede birbirine denk araçlardır hatta bazı testlerde passat daha iyi cıktı
  • quote:

mondeonun passattan iyi oldugu falan yok hatırlatırım mondeo yeni cıktı passat 3 yasında...yinede birbirine denk araçlardır hatta bazı testlerde passat daha iyi cıktı

Alıntıları Göster
    Kan çıkar yakında bu başlıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Alıntıları Göster
    Bence ford
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sygncn

Bence ford

Alıntıları Göster
    Alman araçlarını sevdiğim için VW diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Alıntıları Göster
    tabiki vw hangi sınfta bakarsak bakalım objektif olarak kıyaslayın ister ticati ister binek. ben ford a kötü demiyorum yanlız vw le de boy ölçüşemez.....

not:kendi aracım ford

• vw kalitesi ford kalitesinin çok ilerisinde
    bunu bilmeyen yok
    ford aracı olanlar hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

vw kalitesi ford kalitesinin çok ilerisinde
    bunu bilmeyen yok
    ford aracı olanlar hariç
    vw biraz daha sağlam sanki.Ama çok da pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Alıntıları Göster
    VW hep kaliteyi hatırlatıyor.
    Ama aynı zamanda çok parayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Alıntıları Göster
    Genel olarak marka olarak bakarsak yani model karşılaştırmadan

Tabii ki VW
  • quote:

Orijinalden alıntı: geshu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: geshu

zaten fordu bizim halkımız transit yapan bir marka sanıyor hatta fordu alman bilen bir sürü insanada rastladım ford, gm ile birlikde dünyanın en büyük 2 otomotiv devidir..vw her nekadar iyi ve kaliteli otomobiller üretsede ford motor company dünyanın en büyük otomotiv markasından biri olmanın gururunu taşır,

ford daha çok ticari araca yatkın demek ford hakkında bişey bilmemek anlamına geliyor dünyanın ilk seri üretim otomobilini üreten marka, köklü bir marka..vw group da çok büyük bir şirket ama ford kadar değil, vw avrupanın en çok satan markası konumunda zaten bu ona hayli hayli yetiyor ama vw otomobilleri amerikalılar için halen daha çekici değil ve amerika pazarına zor giriyorlar..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.