Şimdi Ara

Sizce Golfmü Corolla H/B mi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: drak

Corolla ile ilgili olarak yardımcı olmaya çalışayım:

Corolla HB: Yol tutuşu Corolla sedana göre daha iyi, Sınıfının benzinli motorlar içinde en az yakanlarından birisi, Sınıfının en az sorun çıkartan otomobili, Sınıfının en iyi dönüş çapına sahip otomobili, Klimanın yakıt tüketimine etkisi en az olan otomobillerden birisi ( yani sıcak yaz günlerinde yakıt tüketimim çok artarmı kaygısı olmadan klimanızı açabilirsiniz), Kabin içi motor sesi az olan, kullanılan lastiklerden dolayı bir miktar yol sesi alan otomobil (Nokian marka lastikle çözülebilecek bir sorun olduğu söylenmekte), Fren mesafesi 38-39 m arasında olan otomobil, kullanım konforu ve malzeme kalitesi tatminkar olan otomobil, Yapılan ankentlerde Müşteri memnuniyeti en yüksek otomobillerden birisi, Bozuk yollarda göğüslükten çıtırtı tarzında ses gelen otomobil ( Bu özelliğe sahip olmayan araç var mı bilmiyorum)......
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Katılıyorum, arkadaşta iyi özetlemiş. Ayrıca Corolla HB nin freni Golften daha iyi Corolla 39 Golf 41 bu test verisidir. Bende bu ikisi arasında kaldım ve hala karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garaser -- 20 Mayıs 2007; 13:45:07 >

• bencede corolla hb.
    senin için golf'un tipi hoşuna gidiyorsa o yüzden golf'u tercih edebilirsin. (unutma volkswagen'ın parça fiyatları çok yüksek) bende golf'un tipini corolla hb'den daha güzel buluyorum ama corolla hem sağlam hem parça fiyatı biraz daha uygun golfe göre.
  • Tip olarak çoğu araba Toyota'dan iyi ama bazen tasarım yeterli olmuyor. Tasarımın dışında da bazı unsurlar var. Bunlar Toyota'da ağır basıyor. Bu da bu aracı almak için yeterli bir neden...
  • selamlar,
    dun aksama kadar alacağımız yeni aracın markası modeli herşeyi belliydi. Golf tsi 1.4 veya goal fsi almayı düşünüyorduk..
    Daha öncesinde Toyota eski kasa hb d 4d bakmıştık ama ne ikinci elde temizini ne de sıfırını bulabilmiştik.
    Bugun tesadüfen bir toyota bayiine girdik.. Orda eski kasa hb nin sıfırına rastladık..
    Araç 2007, sol, hb d4d.. tabi bizim auristen daha çok begendiğimiz eski kasaları..

Bunun üzerinde max derecede ikileme girdik ve toyota almaya karar verdik..

Toyota fiyat olarakta daha cazip.. dizel olması ve yakıt olarakta zaten daha cazip..
    Golf 1.6 fsi 12 ye kadar çıkıyor.. Toyota ise 6 larda sanırım..

Onun dısında donanım olarak Bizim düşündüğümüz goal ya da midline göre daha donanımlı..
    İki aracı bu şekilde kıyaslamak doğru mu bilmiyorum ama.. Gönlüm ne kadar golf dese de mantığım toyotadan yana..
    O yuzden 37milyara sıfır 2007 hb alıyoruz..

Bu araçların son satış fiyatları hakkında bilginiz var mı? en son ne kadardan satıldı? bu fiyat iyi bir fiyat mıdır?

• al toyota bin senelerce sorunsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.