Şimdi Ara

Sizce Gran Turismo 6 vs Drive Club PS4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Drive Club.

PS4 duyurulduğundan beri PS3'e ve oyunlarına olan ilgim azaldı. PS3'e UC4 duyurulsa pek heyecanlanmam, o derece.

Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma

Naughty Dog, UC4 geliyor savunun uleeyynn dediği vakit forumlara gelip deme sonra "aaaa geliyormuş harika süper bu nasıl birşey böyle diye" ahahahaha :D

Drive Club ve GT6 farklı olacak gibime geliyor, Drive Club FPS bir araba yarısı yeni ve farklı bir tür :)

ama Playstation 3'e geleceği için GT6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuspectT -- 16 Mayıs 2013; 10:17:37 >

• PS4 çıktından sonra gt6 onun içinde uyarlanacak bence, o zaman bi karşılaştırma yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

PS4 çıktından sonra gt6 onun içinde uyarlanacak bence, o zaman bi karşılaştırma yapılır.

Pek o umuda kapılmamak gerek bence.
  • Kola da içerim çay da neden illa birini seçeyim ki ?
  • Elde zaten ps3 var alırım gt6 takılırım aga d.c zaten farklı turde bi oyun artı benim icin yeni nesil e3 2014 ten sonra başlayacak simdi ps4 alsak oyun kıtlığı ve pahalılığı olacak ama 2014 e3 den sonra hem oyun çoğalır hem fiyatlar normale iner o zaman degerlendiruruk dc yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 e çıkıp çıkmaması oyunun satışlarına göre belli olucakmış öyle dedi Kazu
    Bu arada GT6 sırf yenilenen araba tepkimeleri için bile alınır, yayınlanan trailer ın son saniyelerine baktığınızda anlaşılıyor zaten ağırlık transferi konusunda ilerlemişler bayağı.
    Belki de PS3 e çıkması iyi olur, GT5 gibi bekleneni tam olarak vermeyen bir oyun yerine belki de tam istediğimiz gibi bir oyun gelir
  • Polyphony Digital PS4'e hiç hazırlık yapmamış. Hala PS3 konuşuyorlar. Şaka gibi. PS4'ün son yıllarına doğru yeni bir oyun ancak çıkartırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Kola da içerim çay da neden illa birini seçeyim ki ?

Heyt be Ali Ağaoğlu geldi
  • Simulasyon iyi güzelde sıkıcı olduğu gerçeği var. GT5'te çıktığı hafta herkes alıp oynadı listemde 40-50 kişinin neredeyse tamamı gün içinde mutlaka online'dı 2 hafta sonra 1 tane oynayan adam kalmadı format sıkıcı çünkü. E şimdi yılda 3 defa açıp oynadığım oyunun aşağı yukarı aynısı olucak bir oyunu neden alayım ki. Drive Club'ı alır bakarız muhtemelen onunda ömrü kısa olacak. Open world,trafikli ve senaryolu simulasyon bir yarış oyunu yapmadılar yahu.
  • Konsolun kasasını görmedik,oyununu karşılaştırıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

yarış oyunlarını severim ama ikisini de oynama şansım olmadı, kıyaslarsam atmasyon olur.

Şans... Bilirsin Mize, şansın yok ise; onu elde etmelisin.
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

yapma bunu yapma bunu araba yarışı seven ben ikisini de oynarım ama keşke dediğiniz gibi olsam varlıklı bir insan değilim mesela aynı konu gta 5 mi whatch dogs mu diyorlar . ona da ikisini oynarım diyorum .

Neden kendimi biriyle kısıtlayayım ki . ha ilk çıktığında fiyatları yüksek olur birini şimdi alır diğerini 6 ay sonra alırım mesela .

Hayırlı Kandiller ...

• quote:

Orijinalden alıntı: myze

kısmet dansı yapıcam ama kandil bugün dua ediyim en iyisi I-C-O başkan

Bugün kıymetli, önemli ve güzel bir gün olduğundan (Regaip Kandili) dediğin gibi dansı ertele Mize kaptan.

Kısmet dansından sonra Hulâ Hulâ yaparsın.

/>

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

yapma bunu yapma bunu araba yarışı seven ben ikisini de oynarım ama keşke dediğiniz gibi olsam varlıklı bir insan değilim mesela aynı konu gta 5 mi whatch dogs mu diyorlar . ona da ikisini oynarım diyorum .

Neden kendimi biriyle kısıtlayayım ki . ha ilk çıktığında fiyatları yüksek olur birini şimdi alır diğerini 6 ay sonra alırım mesela .

Hayırlı Kandiller ...

Şaka yaptım dostum cevabını beğendim

Ps4 oyunlarını bilmem de yine spotlarda 140 civarında çıkar Gt6 ilk 1 hafta böyle gider sonra düşmeye başlar. Ps4 nasıl olur bilemem ki ps4 fiyatıda önemli 1 ay beklemek iyidir

fiyatları belirgin olunca hepsini alırız toptan

• ikisinin yeri de ayrı.
    ben tercih olarak gt derim.

milyonlarca oyuncu yine sürüş dinamikleri vs. için gt6 yi yine alacaktır. driver clup ne kadar iyi de olsa gt serisinin yerini alması çok zor. gt ye alternatif olabilir sadece. iki oyun da çıkınca bu mesajımı alıntılarsınız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 17 Mayıs 2013; 13:27:07 >
  • GT6
  • gran turismo 6 pc ye çıkıcakmı bilen varmı
  • ALL IZ VELL BASKA BISI DUSUNME

• Gran Turismo baydı. Simülasyon bir yere kadar. Çevre grafikleri de leş. Yeni favorim Drive Club. Manzaralar için bile alınır.
  • Ben drive clup derim ne yalan söyleyeyim gt5 oynayanıyorum kontrol biraz zor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.