Bildirim
Sizce güncel en iyi Browser hangisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Chrome - Firefox - Safari benim sıralamam bu -
Şardeyken chrome , pildeyken safari kullanın o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 26 Aralık 2016; 0:39:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lawyer77
Şardeyken chrome , pildeyken safari kullanın o zaman
Güzel öneriymiş -
Opera kullanıyorum en iyisi.Hem şarjı az harcıyor özel modu var hen hızlı hemde vpn modu var -
Safari MacOS için yeterli oluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
Safari MacOS için yeterli oluyor.
Donarak evet yeterli oluyor. -
Ben donma yaşamıyorum. Her gün ortalama 2-3 saat kullanıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her gun 12-16 saat arası kullanıyorum aldığımdan beri safariden başka bir şey kullanmadım şu anda memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: gabxer
Ben her gun 12-16 saat arası kullanıyorum aldığımdan beri safariden başka bir şey kullanmadım şu anda memnunum.
Eklenti yetersiz mesela ücretli VPN mi kullanıyorsunuz çünkü çeşitli uzantıları uygulamaları yok Safari'nin -
quote:
Orijinalden alıntı: Abattage
quote:
Orijinalden alıntı: gabxer
Ben her gun 12-16 saat arası kullanıyorum aldığımdan beri safariden başka bir şey kullanmadım şu anda memnunum.
Eklenti yetersiz mesela ücretli VPN mi kullanıyorsunuz çünkü çeşitli uzantıları uygulamaları yok Safari'nin
Daha önce hiç vpn kullanmadım windows'da dahil. Sadece **** kullanıyorum onun dışında bir şey kullanmıyorum. -
ideal olarak safari-opera ikilisine karar kıldım safari pil ömrü için müthiş fark yaratıyor. Opera ise ücretsiz VPN sağlıyor. -
Hocam Opera'nın pil ömrüne etkisi üzerine edebilecek lafınız var mıdır? Ben de safari kullanıcısıyım ama şu built-in gelen VPN olayı beni cezbetti açıkçası. Chrome gibi şarjı içmiyorsa ben de kuracağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
Hocam Opera'nın pil ömrüne etkisi üzerine edebilecek lafınız var mıdır? Ben de safari kullanıcısıyım ama şu built-in gelen VPN olayı beni cezbetti açıkçası. Chrome gibi şarjı içmiyorsa ben de kuracağım.
Operada pil tasarrufu seçeneği açtığınız zaman chromedan kat kat daha iyi chrome gerçekten çok şarj yiyor. Opera'yı şiddetle öneririm ücretsiz VPN için pil ömrü olarakta gerçekten bana en iyi o gibi geldi safariden sonra -
quote:
quote:
Hocam Opera'nın pil ömrüne etkisi üzerine edebilecek lafınız var mıdır? Ben de safari kullanıcısıyım ama şu built-in gelen VPN olayı beni cezbetti açıkçası. Chrome gibi şarjı içmiyorsa ben de kuracağım.
Operada pil tasarrufu seçeneği açtığınız zaman chromedan kat kat daha iyi chrome gerçekten çok şarj yiyor. Opera'yı şiddetle öneririm ücretsiz VPN için pil ömrü olarakta gerçekten bana en iyi o gibi geldi safariden sonra
Çok teşekkür ederim. İndirip 1 saat kullanmaya çalıştım ama performansı safariye göre o kadar kötüydü ki açıkçası değmez dedim. Safariye geri döndümSayfaların render oluşunu görebiliyordum
-
Firefox kullanıyorum, açık kaynak kodlu çünkü. Gidip Opera gibi dandik tarayıcı kullanmayın. Ayrıca Safari'de donma yaşamadım ama böyle sayfaları açmıyor, iki defa yenilemem gerekiyor hep, reddit'te de rastladım bu duruma, bir de arama çubuğuna bir şey yazıp enter'a basınca da aramıyor, 2 defa basınca arıyor. Böyle sorunları var... Ama pil tüketimi konusunda Safari daha az kullanıyormuş. Ayrıca onu geçtim, neden Chrome kullanıyorsunuz? Google Mac'e update getirmeyi bırakacağını açıkladı. Yani Chrome kullanmak pek mantıklı bir karar olmaz bu saatten sonra.
Ayrıca Firefox'daki bookmarks kısmı göze daha hoş geliyor, mesela bir siteyi bookmarks'a atınca, sitenin adını silince sadece ikonu kalıyor ya, bunu Safari'de yapamadım, ikonu yüklemiyor bookmarks kısmında, sadece ikon durunca daha fazla site ekleyebiliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Firefox kullanıyorum, açık kaynak kodlu çünkü. Gidip Opera gibi dandik tarayıcı kullanmayın. Ayrıca Safari'de donma yaşamadım ama böyle sayfaları açmıyor, iki defa yenilemem gerekiyor hep, reddit'te de rastladım bu duruma, bir de arama çubuğuna bir şey yazıp enter'a basınca da aramıyor, 2 defa basınca arıyor. Böyle sorunları var... Ama pil tüketimi konusunda Safari daha az kullanıyormuş. Ayrıca onu geçtim, neden Chrome kullanıyorsunuz? Google Mac'e update getirmeyi bırakacağını açıkladı. Yani Chrome kullanmak pek mantıklı bir karar olmaz bu saatten sonra.
Ayrıca Firefox'daki bookmarks kısmı göze daha hoş geliyor, mesela bir siteyi bookmarks'a atınca, sitenin adını silince sadece ikonu kalıyor ya, bunu Safari'de yapamadım, ikonu yüklemiyor bookmarks kısmında, sadece ikon durunca daha fazla site ekleyebiliyorum.
Firefox'da bazı sitelerde video oynatma sorunlarıyla karşılaştım ama esas Opera seçmemin sebebi VPN desteği iyi bir VPN bulamadım Firefox'da
-
Evet arkadaşlar tek tek test ettim gerçekten en uygun ikili Opera-Safari
Nedenleri ;
Chrome Pil Tüketimi çok fazla ayrıca güncellemesi yok yukarıda arkadaşın belirttiği gibi
Firefox Ram Tüketimi çok fazla ayrıca minik donmalar ve hız problemleri var
Safari son sürümü çok hızlı gerçekten diğerlerinden hızlı ayrıca pil tüketimi çok az
Opera ücretsiz VPN ve turbo modu gerçekten çok kullanışlı çok hızlı (VPN li işim varsa kullanıyorum) -
quote:
quote:
quote:
Operada pil tasarrufu seçeneği açtığınız zaman chromedan kat kat daha iyi chrome gerçekten çok şarj yiyor. Opera'yı şiddetle öneririm ücretsiz VPN için pil ömrü olarakta gerçekten bana en iyi o gibi geldi safariden sonra
Çok teşekkür ederim. İndirip 1 saat kullanmaya çalıştım ama performansı safariye göre o kadar kötüydü ki açıkçası değmez dedim. Safariye geri döndümSayfaların render oluşunu görebiliyordum
Pil Tasarrufundan çıktığınızda akıcı kaydırma oluyor tekrardan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X