hafta içi ankara gigatekten bilgisayar toplayacağım ekran kartı konusunda hangisini seçmeliyim kararsızım. MSI - NX8800GT-T2D512E OC 269$ PALIT - 8800GT 269$ PALIT - 8800GT SONIC 285$ PALIT - 8800GT SUPER+1GB 299$
Palit 8800GT sonic 278$+kdv Safran bilgisayarda bence onu tercih etmelisin
bence palit 8800gt sonic almalısın oc yapacaksan palit 8800gt al
palit sonic al,düzünü geç.
fırsatın varsa zotaclarada bir bak derim ayrıca madem 8800gt alıcaksın yerinde olsam birde gpu soğutucusu bakardım çok ısınıyor
hic sonice fln para verme. Ben duz aldim direk oc yapabiliyorum sonice kadar.Extra paraya hic gerek yok cok basit bi sekilde oc yapabilirisn.
Ben düz palit 8800 GT aldım direk hızlarını amp hızlarına çektim kartta hiçbir sorun yok..Yani oc la falan uğraşmam diyorsan Palit 8800 GT Sonic...
MSI Fazla para vermeye gerek yok, oyunlarda %70 fan hızıyla Zotac AMP'nin hızlarından daha üstte rahat rahat kullanırsınız. Oyunun sesinden fanı duymazsınız. Çok ses yapıyor falan diyenler herhalde oyunları sessizde oynuyor, normal kullanımda CPU fanından ekranın fanını duymuyorum
düz palit imzamdaki değerlerde 3dmark06 alıyor sorunsuz fazla para verme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme