Şimdi Ara

Sizce hangi antivirüs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben crack işleriyle çok fazla uğraşıyorum. Bir sitede oyun crack yayıncısıyım, bu crack işlerinde kötü çıkmayacak buna göre bir antivirüs varmıdır?
    Bitdefender total sec. var fakat bana pek hiç iyi gelmiyor. O yüzden avast internet sec. kullanıyorum. Sizinde bir antivirüs öneriniz varsa alayım?

• İobit advanced systemcare ultimate.

Virüs sokmuyor pc'e.Şu ana kadar sorun yaşamadım.
  • avira free antivirus

kendimi bildim bileli kullanırım, kale gibi hiçbir sızıntı da dahi bulunmadı.

ayrıca ücretsiz olması da cabası, sadece güncellemek kalıyor geriye.
  • Bence Kaspersky...
  • Ben de warez işlerle baya uğraşırım,KIS iyidir.tavsiye ederim.
  • Bana göre Nod 32 en iyisidir. Yıllardır kullanırım şuana kadar pek bir sorunla karışlaşmadım.
  • Comodo süperdir çok hızlı ve az ram kllnır
  • olayın mantığına ters şöyle ki:
    crack dosyalarının çoğu milletin hayrına yapılmıyor. bir kısım internet saldırılarında zombi olarak, sosyal paylaşım sitelerinde beğeniciler olarak, çeşitli reklam dallarına klonluk yapmak üzere içlerinde küçük casus yazılımlar mevcut. temiz crack zaten antivirüsler tarafından uyarılmayacaktır. eğer uyarı vermeyen bir antivirüs kullanıyorsanız zaten virüsü bulamamış demektir. hem esmer olsun hem yakışıklı olayı olmuyor maalesef.
  • Eset-Kyspersky-Avira üçlüsü iyidir. Tabi lisanslı kullanmak zorunluluğuyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GylR? -- 12 Şubat 2014; 21:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpcafe

Bana göre Nod 32 en iyisidir. Yıllardır kullanırım şuana kadar pek bir sorunla karışlaşmadım.

Virus bulamadığı içindir o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GylR?

Eset-Kyspersky-Avira üçlüsü iyidir. Tabi lisanslı kullanmak zorunluluğuyla.

Üçünü aynı anda kullanmayacaksın değil mi?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Üçünden biri. Tabi sen kullan istersen üçünüde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kis iyidir bence
  • Kaspersky -- diyeceğim ama şartları var.

Bilgisayarın sağlam olmalı kasar. Açıkçası çok denemedim ama önermem çünkü kendinden başka antivirüse izin vermiyor.

Bitdefender -- Çok sağlam çok düzenli kullanışlı anti virüs tek kelimeyle süper fakat crack yani kodu falan yok ücretsizini denemedim ama deneme sürümünü dene çok hoşuna gidecek.

Avast demişsin. Rezalet... Hiç sevmiyorum pek yakalayabildiğinide söyleyemem.

AVG -- Çok iyi bilgisayarına virüs asla girdirmeyecek türlerden ama girerse çok meşhur anti virüsleri temizleyebiliyor Hijackthis türü virüslerde bir şey yapamıyor.
    Firewall 'ı da var Kevin Mitnick te önermiştir. Sadece tarama yaparken kasıyor çünkü çok fazla kod barındırıyor.

Eset Smart Security -- Bilgisayardan silinmek istemeyen türlerden hızlı pek diyemem fiziksel belleğimi %20 den %35 yapmıştı. Pek sevmedim basit testlerde iyi ama gerisinde çok kötü... Önermem.

Emsisoft -- Aslında çokta hoşuma gitti meşhur anti virüslerin bulamadığını buldu ama silemedi. Yalnız tek onu silemedi diğerlerinde hatasını görmedim en fazla karantinaya alıyor.

Comodo -- Önermem. Güzel bir görünümü olabilir ama anti virüs değil ki resmen bildiğimiz resim gözünüzü boyuyor.

Avira -- Denemedim iyi diyorlar ama Avast kopyası gibi geliyor.

Panda -- Kaspersky gibi geliyor ama denemedim. Aynı avira - avast ilişkisi gibi.

Norton -- AVG tarzı sadece biraz daha az kasanı diyebilirim ama AVG de firewall gibi özellikler bulunduğu için AVG daha sağlam.

Microsoft Security Essentials -- Ram kullanmaz bile o derece ama hiç bir işe yaramıyor.

Malware-Bytes Anti Malware -- Çoğu güçlü virüse baş belası olacak derece çok sağlamdır kasma yapmaz önerilerim arasındadır.

Combofix -- Başıma bela olan sevmediğim bir antivirüs bir zamanlar sadece XP bazında işe yarıyordu hala öyle mi bilmiyorum. Sağlam olabilir ama silinmiyor uğraştırıyor ve kullanımı zor.

Spybot Search & Destroy -- Yükledim deniyorum ama spy virüsleri arasında çok sağlam sanırım.

Crack kullanmanı önermem herkesin hayrına değil dedikleri gibi.
    Online oyun oynuyorsan antivirüs sıkıntı çıkartacaktır ne olursa olsun antivirüsü kapat ondan sonra oyunun bittiğinde çıkıp taratırsın.

Ayrıca en az 2 anti virüs bulundurmanı isterim.

Biri mutlaka Malware-Bytes Anti malware (Kapatabilirsin çok zor durumlarda açsan da olur ve bu zor durum ustasıdır.)
    Diğeri ise Bitdefender, AVG, Kaspersky gibi bir günlük antivirüs her an kullanabileceğin antivirüs olmasını öneririm.

• Avast - Eset - Kaspersky - Symantec

Bunlar gerçek antivirüs programlarıymış. Şurada yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikama

Kaspersky -- diyeceğim ama şartları var.

Bilgisayarın sağlam olmalı kasar. Açıkçası çok denemedim ama önermem çünkü kendinden başka antivirüse izin vermiyor.

Bitdefender -- Çok sağlam çok düzenli kullanışlı anti virüs tek kelimeyle süper fakat crack yani kodu falan yok ücretsizini denemedim ama deneme sürümünü dene çok hoşuna gidecek.

AVG -- Çok iyi bilgisayarına virüs asla girdirmeyecek türlerden ama girerse çok meşhur anti virüsleri temizleyebiliyor Hijackthis türü virüslerde bir şey yapamıyor.
    Firewall 'ı da var Kevin Mitnick te önermiştir. Sadece tarama yaparken kasıyor çünkü çok fazla kod barındırıyor.

Eset Smart Security -- Bilgisayardan silinmek istemeyen türlerden hızlı pek diyemem fiziksel belleğimi %20 den %35 yapmıştı. Pek sevmedim basit testlerde iyi ama gerisinde çok kötü... Önermem.

Emsisoft -- Aslında çokta hoşuma gitti meşhur anti virüslerin bulamadığını buldu ama silemedi. Yalnız tek onu silemedi diğerlerinde hatasını görmedim en fazla karantinaya alıyor.

Comodo -- Önermem. Güzel bir görünümü olabilir ama anti virüs değil ki resmen bildiğimiz resim gözünüzü boyuyor.

Panda -- Kaspersky gibi geliyor ama denemedim. Aynı avira - avast ilişkisi gibi.

Norton -- AVG tarzı sadece biraz daha az kasanı diyebilirim ama AVG de firewall gibi özellikler bulunduğu için AVG daha sağlam.

Microsoft Security Essentials -- Ram kullanmaz bile o derece ama hiç bir işe yaramıyor.

Malware-Bytes Anti Malware -- Çoğu güçlü virüse baş belası olacak derece çok sağlamdır kasma yapmaz önerilerim arasındadır.

Combofix -- Başıma bela olan sevmediğim bir antivirüs bir zamanlar sadece XP bazında işe yarıyordu hala öyle mi bilmiyorum. Sağlam olabilir ama silinmiyor uğraştırıyor ve kullanımı zor.

Spybot Search & Destroy -- Yükledim deniyorum ama spy virüsleri arasında çok sağlam sanırım.

Online oyun oynuyorsan antivirüs sıkıntı çıkartacaktır ne olursa olsun antivirüsü kapat ondan sonra oyunun bittiğinde çıkıp taratırsın.

Biri mutlaka Malware-Bytes Anti malware (Kapatabilirsin çok zor durumlarda açsan da olur ve bu zor durum ustasıdır.)
    Diğeri ise Bitdefender, AVG, Kaspersky gibi bir günlük antivirüs her an kullanabileceğin antivirüs olmasını öneririm.

dr web nasıldır? ve birde webroot?

• Bi malware programı kur gerisini boşver kafana takıldıkça arama yaptır. Norman malware iyidir tavsiye ederim.
  • daha önceden kis demiştim alternatif ararsan bitdefender virüs bulmada 6.0 üzerinden 6.0 almış bir program comodo var o da öyle symantec 5.0 almış fakat kasmıyor ve kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: minikama

Kaspersky -- diyeceğim ama şartları var.

dr web nasıldır? ve birde webroot?

Kardeş o telefon için ya Dr.Web androidde çok iyi reklamları dahi gösteriyor her şeyini biliyor ama bilgisayardan uzak dursun aman :)

• norton u tek geçerim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.