Şimdi Ara

Sizce hangi antivirüs? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Norton sadece Türkiye de işlevi çok fazla ve bunu markalar peynir ekmek gibi satıyorlar yoksa diğerlerinden çokta bir fazla artısı yok ve unutmayın ki anti virüsten çok sizin nasıl kullandığınız önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: kalpcafe

Bana göre Nod 32 en iyisidir. Yıllardır kullanırım şuana kadar pek bir sorunla karışlaşmadım.

Virus bulamadığı içindir o.

Nod32 antivirus 7 yüzünden crack yapamıyorum kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOD 32 diyorsunuz Allah için bırakın Eset Smart Security 7 bile denedim ama lütfen bırakın şu saçma sapan anti virüsleri Malware Bytes Anti Malware çok tanınmamasına rağmen 42 virüs bulduğunda Eset yerinde sayıyordu sileyim dedim silinmedi farklı yollarla sildim kasmıyor olabilir ama Ping artışına sebebiyet veriyor virüs bulamıyor silinemiyor tabi birkaç anti virüstede tam silinmeme mevcut ama bunda silsende tekrar çalışıyor msconfig regedit falan temizlemek zorundasın ve bunların hepsini sorunsuz yapan çoğu anti virüs var hemde ücretsizi gibi ve üstelik o kadar paraya anti virüs bazı çok az. Free ile ücretlisi arasında diğer anti virüslerde çok fark olmuyor sadece oyun modu falan etkili oluyor o kadar. Birde birinde güncelleme haftada bir diğerinde günde bir gibi gibi ama çok farkı olmuyor Eset te ise fark biraz daha fazla gibi orasından tam emin değilim tek ama bence kötü bir anti virüs önermem.

• expkartal E kullanıcısına yanıt
    kasper i.s.
  • Digital Defender de güzeldir.

Birde yorum rica edicem "Türk antivirus" varmış bilen ya da kullanan var mı?
  • malwarbytes + combofix...
  • comodo iyidir.
  • Avira ve kaspersky , nod32 yüklü olan bir bilgisayara trojen bulaşırsa kafayı yersiniz herşeyi karantinaya alır en sonunda sistemi bozar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam kardeş
    comodo internet securty ( türk olan ) kullanıyorum. bir eksiğini görmedim.
    hem de ücretsiz antivirüs+firewall bir dene !!
  • quote:

Digital Defender de güzeldir.

Birde yorum rica edicem "Türk antivirus" varmış bilen ya da kullanan var mı?

Türk Antivirüs biliyorum ama şöyle bir şey var ki kendisi virüs olarak çıktı haberlerine bakmıştım bu bizim suçumuzmuş gibi duruyor çünkü isminde Türk geçiyor ama olsun yapabilecek kadar bilgimiz olduğunu gösterdik ne yazık ki sadece iyi bir anti virüs değil .
  • Comodo antivirüs kasmayan basit ve orta düzeyde kendini gösterebilen çok güçlü olmayan hızlı tarayan bir anti virüs ve firewall ı bir zamanlar tüm işlemimi bozmuştu o yüzden onun firewall ı çok gıcık geliyor bana bir sorun görmeyebilirsin çünkü olan sorunları gizliyor.

Bir arkadaşımızda demiş avira, kaspersky, nod32 girerse kafayı yer alakası yok. Çok güçlü bir virüs ve hepsinin tanıdığı durmadan kendini kopyalayan bir türlü silinmeyen görev yöneticisi, cmd, regedit ve msconfig benzeri tüm her şeyi kapatan anti virüs sitelerini açmayan ama yüklü olanlara da dokunmayan bir anti virüs olmadıkça sorun olacağını sanmam ki şuan bunlara karşı bir sürü önlem alınmış hem böyle bir virüs direk tespit eder tüm dosyalarını karantinaya alırlar. Elbette çok etkisi olmaz ama görevlerini yaparlar antivirüsten değil virüslerden dolayı kafayı yer yani bu tezinin burada sıfırlandığını görüyoruz.

Malware-Bytes Anti-Malware çok güzel evet yanında Combofix çok sağlam yapabilir ama Combofix in çalışma mantığını nasıl kolayla kullanılacağını tam çözmüş değilim ama birazda biliyorum tarama falan rahat yaptırırım sadece şunu anlayamıyorum Combofix bir antivirüs fakat güvenilir yerden indirmedikçe yine kendisi virüs gibi davranıyor bu konuda dikkatli olunmalı ve Combofix değilde AVG tarzı bilgisayarın sistemine orta derece yerleşen ve görevini iyi yapan bir anti virüsü tercih ederdim.

• 2013 yılında kasperskey internet sec. kullandım (1 yıl lisanslı ) . Çok beğenmiştim. Hakkını yememek lazım iyi koruma sağlıyordu . Fakat bu yıl Norton 360 döndüm(3 kullanıcılı 1 yıl, bir kullanıcı şuan boşta :)). Norton 360 bence kasperskeyden daha kullanışlı , arayüzü de daha basit. Bir de Norton tercih etmemin nedeni tüm büyük şirketler (hepsiburada.com , ) bankalar (garanti, HSBC ..) NORTON tercih etmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King3455 -- 14 Nisan 2014; 23:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

2013 yılında kasperskey internet sec. kullandım (1 yıl lisanslı ) . Çok beğenmiştim. Hakkını yememek lazım iyi koruma sağlıyordu . Fakat bu yıl Norton 360 döndüm(3 kullanıcılı 1 yıl, bir kullanıcı şuan boşta :)). Norton 360 bence kasperskeyden daha kullanışlı , arayüzü de daha basit. Bir de Norton tercih etmemin nedeni tüm büyük şirketler (hepsiburada.com , ) bankalar (garanti, HSBC ..) NORTON tercih etmeleri.

Selam meslektaşım,
    Büyük firmalar nortonu tercih etmiyor sadece secure shell sertifikalarını Symantec imzalıyor.(bu apayrı bir konu) Symantecde nortnun sahibi biliyorsun. Bana (ve isteyen bütün müşterilere) Garanti bankası Webroot Secure Anywhere lisansı veriyor, ve kullanılmasını öneriyor.
  • quote:

quote:

2013 yılında kasperskey internet sec. kullandım (1 yıl lisanslı ) . Çok beğenmiştim. Hakkını yememek lazım iyi koruma sağlıyordu . Fakat bu yıl Norton 360 döndüm(3 kullanıcılı 1 yıl, bir kullanıcı şuan boşta :)). Norton 360 bence kasperskeyden daha kullanışlı , arayüzü de daha basit. Bir de Norton tercih etmemin nedeni tüm büyük şirketler (hepsiburada.com , ) bankalar (garanti, HSBC ..) NORTON tercih etmeleri.

Selam meslektaşım,
    Büyük firmalar nortonu tercih etmiyor sadece secure shell sertifikalarını Symantec imzalıyor.(bu apayrı bir konu) Symantecde nortnun sahibi biliyorsun. Bana (ve isteyen bütün müşterilere) Garanti bankası Webroot Secure Anywhere lisansı veriyor, ve kullanılmasını öneriyor.

Teşekkür ederim engin bilgileriniz için

• quote:

quote:

quote:

Selam meslektaşım,

Teşekkür ederim engin bilgileriniz için

Estağfurullah hocam ne demek bilgi paylaşınca artar.
    Selamlar,

• Selamlar hgwxx/7

Norton tercih etmemelerinin sebebi dandik olmasından değil aslında :D Bilgi kaybı gibi ani bir kaç dakikalık durumdan korkuyolar. Norton ise bir virüs bulaştığında biraz sonra algılıyor anlık cevap vermiyor taraması apayrı bir durum çok uzun süre alıyor ve az kod bulunduruyor Kaspersky gibi anti virüslere.
    Kaspersky önermemelerinin sebebi ise (önermeyen vardır elbet) bu bir banka her bilgisayara 8 gb ram veya 4-5 gb ram i3 - i7 işlemci takacak değil adam. Takabilecek gücü var evet ama adamının işi gücü bırakıp güzel bilgisayarda oyun oynamasını kim ister ?

Diğer bir şey ise Webroot kullanmadım deneyeceğim deneyince düşüncemi söyleyeceğim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: minikama
    Diğer bir şey ise Webroot kullanmadım deneyeceğim deneyince düşüncemi söyleyeceğim :D

Bence Webroot hiç kullanışlı değil, sistemde çok hafif olması avantaj fakat verdiği false positiveler yüzünden kafayı yersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imeasy -- 18 Nisan 2014; 13:49:23 >
  • Bence Kaspersky ya da Bitdefender.

Legal bir sekilde kullanildiginda en basarili olanlar bunlar.

Ikisini de kullandim, Bitdefender ' i biraz daha begensem de; Kaspersky i daha uygun fiyata buldugum icin aldim.
  • Webroot denemiş bulunmaktayım güzel hafif hızlı fakat tam bir koruma verdiğinden emin değilim ayrıca taradığı kısım bilgisayarımın %10 luk kısmı gibi geliyor. Kullanışlı virüs barındırıyor ama tam koruma değil bu yüzden kasmıyor ama ideal bir anti virüs emsisoft gibi anti virüslerin gelişmişi diyebiliriz güzel bir anti virüs fakat eksikleri var ve açılışta bilgisayar yavaşladı biraz açması biraz zaman alıyor kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imeasy

quote:

Orijinalden alıntı: minikama

Bence Webroot hiç kullanışlı değil, sistemde çok hafif olması avantaj fakat verdiği false positiveler yüzünden kafayı yersin.

Evet bende de false positive verdi ama çok spesifik bi yazılımdı onuda mail yoluyla whiteliste aldırdım. Sizin hangi yazılımda sıkıntı çıkardı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.