Şimdi Ara

Sizce hangi antivirüs? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: minikama

Selamlar hgwxx/7

Norton tercih etmemelerinin sebebi dandik olmasından değil aslında :D Bilgi kaybı gibi ani bir kaç dakikalık durumdan korkuyolar. Norton ise bir virüs bulaştığında biraz sonra algılıyor anlık cevap vermiyor taraması apayrı bir durum çok uzun süre alıyor ve az kod bulunduruyor Kaspersky gibi anti virüslere.
    Kaspersky önermemelerinin sebebi ise (önermeyen vardır elbet) bu bir banka her bilgisayara 8 gb ram veya 4-5 gb ram i3 - i7 işlemci takacak değil adam. Takabilecek gücü var evet ama adamının işi gücü bırakıp güzel bilgisayarda oyun oynamasını kim ister ?

Diğer bir şey ise Webroot kullanmadım deneyeceğim deneyince düşüncemi söyleyeceğim :D

nortonun artıları saymakla bitmez ben yıllarca kullandım
    eksileri ise sadece fiyatı.Çok pahalı.Yani 360 sürümü

• quote:

Orijinalden alıntı: engindokur

quote:

Selamlar hgwxx/7

Norton tercih etmemelerinin sebebi dandik olmasından değil aslında :D Bilgi kaybı gibi ani bir kaç dakikalık durumdan korkuyolar. Norton ise bir virüs bulaştığında biraz sonra algılıyor anlık cevap vermiyor taraması apayrı bir durum çok uzun süre alıyor ve az kod bulunduruyor Kaspersky gibi anti virüslere.
    Kaspersky önermemelerinin sebebi ise (önermeyen vardır elbet) bu bir banka her bilgisayara 8 gb ram veya 4-5 gb ram i3 - i7 işlemci takacak değil adam. Takabilecek gücü var evet ama adamının işi gücü bırakıp güzel bilgisayarda oyun oynamasını kim ister ?

Diğer bir şey ise Webroot kullanmadım deneyeceğim deneyince düşüncemi söyleyeceğim :D

nortonun artıları saymakla bitmez ben yıllarca kullandım
    eksileri ise sadece fiyatı.Çok pahalı.Yani 360 sürümü

Norton un artıları aslında o kadar da değil güzel bir teması var iyi bir koruma denilebilir fakat öyle gündelik işler için iyi diğer bazı işler için kötü denilebilir saygılar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: imeasy

quote:

Bence Webroot hiç kullanışlı değil, sistemde çok hafif olması avantaj fakat verdiği false positiveler yüzünden kafayı yersin.

Evet bende de false positive verdi ama çok spesifik bi yazılımdı onuda mail yoluyla whiteliste aldırdım. Sizin hangi yazılımda sıkıntı çıkardı acaba?

Arkadaşlar anlamadım bende hiçbir sorun çıkmadı güzeldi fakat hızlı tarıyor ama iyi bulamıyordu anti virüs tararken iyi falan ama virüsü bulmak amaçlı değil kullanıcıyı etkilemek amaçlıydı biraz

• quote:

quote:

quote:

Bence Webroot hiç kullanışlı değil, sistemde çok hafif olması avantaj fakat verdiği false positiveler yüzünden kafayı yersin.

Evet bende de false positive verdi ama çok spesifik bi yazılımdı onuda mail yoluyla whiteliste aldırdım. Sizin hangi yazılımda sıkıntı çıkardı acaba?

Subtitle Workshop programında virus buluyor mesela. SubtitleAPI.dll dosyasında w32.infostealer.bancos uyarısı verip siliyor. Daha bunun temiz bir yazılım olduğunun farkında değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Subtitle Workshop programında virus buluyor mesela. SubtitleAPI.dll dosyasında w32.infostealer.bancos uyarısı verip siliyor. Daha bunun temiz bir yazılım olduğunun farkında değil.

Sanırım bahsettiğin dosya internetten subtitle çekmeye çalışıyor o yüzden false positive vermiştir.

• Bence Microsoft Security Essentials çoğu virüs programını denedim en güzel bu geldi neden ikide bir sağda istermiyiz diye çıkmıyor birincisı bu diğerleri hep yükseltmek istermiyiz yok şu yok virüs bulundu kartinaya alim bunda herşeyi kendi yapıyor hiç bi bildirimde vermiyor, benimde istediğim bu. belki bulamıyor olabilir bazı virüsleri ama 3 senedir hiç bir virüs bulaşmadı bilgisayara ve hiç kastırmıyor.
  • Eğer crackleri sen yapmıyorsan (sadece bulduğun dosyaları taratıyorsan) en sağlamı Linux veya Mac Os X + Jotti.org veya Virustotal.com, bu iki sitede onlarca antivirüs var. (ben genelde crackli dosyaları linux'a indirip bu iki steden birinde taratıyorum.)
  • ben hemen hemen hepsini kullandım.

bence en iyiler. bu listedekilerin herhangi birini lisanslıkullanın pişman olmazsınız.

1.webroot
    2.norton
    3.avast
    4.bitdefender
    5.eset
    6.kaspersky
    7.panda
    8.avg
    9.trend micro
    10.mcafee
  • 1. Webroot demiş lütfen bırakın bu işleri 5-6 yada 6-7 yi hak eden bir antivirüs.
    2. Norton demişsiniz Klasik kullanıcıların ve firmaların desteğiyle bizim milletimizde belki çok zorda olsa olabilir.
    3. Avast mı ? Lütfen lütfen bilgisayar kullanmayınız önermiyorum.
    4. Bitdefender demişsiniz. Bence bu anti virüs daha ilerileri hak ediyor.
    5. Eset belki doğru olabilir ama 6 da olabilir.
    7. Panda çok kastığını duydum ama bulabiliyormuş kaspersky gibi ama daha değişik hali sanırım.
    8. Avg mi lütfen ilerilere taşıyınız !!
    9. Trend micro denemedim ama belki ve belki bu sırayı hak edebilir.
    10. Mc afee çok biliniyor windows zorla herkesi kandırıp indirtiyor ama bence iyi değil.

Bu bilgilere, banka bilgilerinizi, bilgisayarınızı, modeminizi söküp götürürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.