Merhabalar arkadaşlar.Ben biraz kendimden bahsedim.2015 Yılında liseden mezun oldum.Endüstriyel otomasyon/mekatronik bölümünden.Okul zamanı Solidworks, delphi, visual, c++ kullanıyordum ve stajımı Solidworks programınla çalışan bir yerde yani dorse imalatı olan yerde geliştirdim şuan yaz ve daha çok geliştirmeye çalışıyorum.Yani anlayacağınız çizim, yazılım konusunda meraklıyım ve çok istekliyim.Nerdeyse gün boyu çizim yapabilirim o derece bu işe aşinayım. Ama malum Türkiye şartları gereği insanlar bazı şeylerde kafasında soru işareti oluyor. Şimdi tercih zamanı ve mtok dan tercih yapacağım ve puanımda maalesef fazla iyi değil(260-290 arası ek puanla tahmin) Şimdi size soruyorum iş fırsatı açısında vs sizce hangisi? 1. Bilgisayar Mühendisliği 2. Adli bilişim Mhn. 3. Otomotiv Mhn. 4. Mekatronik Mhn. 5. Makine ve imalat Mhn. 6. Bilişim Sistemleri Mhn. veya bunlardan hiç biri ise (Ygs 1. 280 ygs 2 290) sağlık alanına mı gidim açıkcası biraz oraya da ilgim var ama orayla ilgili uğraş alanım yok __________________
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme