Şimdi Ara

SİZCE HANGİ C5 AIRCROSS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence ikisi de değil, c5ac sorunu çok olan bir model diye biliyorum

Şunlar daha mantıklı,

Örnek ilanlar :

https://www.sahibinden.com/s/QRfbna5X

https://www.sahibinden.com/s/T7a1pSZ4

https://www.sahibinden.com/s/CIcp1tWw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 6 Kasım 2024; 11:22:55 >

• Teşekkürler hocam inceleyeceğim
  • C5 aircrossun ne sorunu varmış? Ben olsam shine paket alırdım.
  • C5 çok sorunlu bir araç . Boya atması , motor gibi kronik sorunları var uzak durun
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    C5 AİRCROSS içinde mi aynı durumlar söz konusu
  • Bilgi yok fikir var...Forum iyice düştü. Konu sahibi az biraz koyup rolls royse alırsa sorunsuz binebilir.

• Dizellerde kronik adblue sorunu var mümkünse garanti uzatıp binin

Çift renk olanlarda renk atma sorunu var komple ppf yaptırmanız lazım

Bu şekilde alacaksanız güzel araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 6 Kasım 2024; 14:38:15 >
  • 2019 yılından beri C5 aircross kullanıyorum hiçbir kronik sorun veya hata ile karşılaşmadım. Shine paket kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Hatta düşünürseniz ilandaki araçlara benzeyen aracımı model yükselteceğim için 1 ay içinde satmayı düşünüyorum. İsterseniz görüşebiliriz.

• NickBalthazar N kullanıcısına yanıt

Evet söz konusu . Burada kendi aracı size satmak isteyenler bile olacaktır kesinlikle uzak durun . Hatta PSA marka hiç bir aracı almayın . Toyota , Skoda, vw , Honda gibi daha sorunsuz ve müşteri yaklaşımlı markalara bakın .

SİZCE HANGİ C5 AIRCROSS ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 6 Kasım 2024; 14:54:49 >
  • Ne değişik insanlar var. Kullanmadığı aracı sağda solda gördüğü yorumlarla kendini kesin bir kanıya vardırıp, hatta ileri gidip başkalarını suçlayıcı tarza çeviren insanlar var. Ben aracı ilk çıktığı hafta alan bir insanım, ne tavanımın boyası döküldü, ne bir yerinden boyası attı. Bu aracı Türkiye'de kullanan binlerce insan var, %10'luk kesimin aracı sorunluysa bu bütün araçları sorunlu yapmaz. O bahsedilen Honda, skoda, toyota ile ilgili binlerce şikayet linki atarım buraya da uğraşmaya değmez.

• Rampage kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için inceleyeceğim

Ben de çift renk psa sahibiyim. Ben sorun yaşamadım ama sorun yaşayan çok kişi var. Sorun yokmuş gibi davranmanın manası yok. Servisin de kabul edip değer kaybı ödediği bir kusur, kronik sorun bu

• masterap M kullanıcısına yanıt

Benim ne demek istediğim anlaşılmıyor sanırım. Belli bir kesimde sorun olması bütün araçların aynı dertten muzdarip olduğu anlamına gelmiyor. Bu araçlar kronik sorunlu uzak durun demek bütün araçlar istisnasız fabrika çıkışlı sorunlu demektir. Kurunun yanında yaşı yakmaktır. Umarım anlaşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 6 Kasım 2024; 15:44:10 >

Kronik sorun anında tüm araçları kapsayacağı anlamına gelmez. Senin aracında 5 sene sonra da sorun oluşabilir. Psa'nın çift renk tavan boyaları kronik sorunludur, zayıftır. Kuş pisliği değmeden bile boya atması yapabilir. Zaten başka türlü servis bu durumu kabul etmezdi. Uzatmanın manası yok. Garanti süreci içinde karşılaşırsan değer kaybını alır tavanını boyatırsın. Garanti süresi bittiyse geçmiş olsun

Boya atması kronik sorun çift renklerde,kaliteli ppf yapılırsa sorun olmaktan çıkıyor

• C5a gayet sorunsuz ve oldukça da konforlu bir araç bakmayın hocam siz bu arkadaşlara sadece çift renk almayın veya makyajlı alın 2021 olan daha mantıklı
  • Aşağıda ki aracın sahibi değilim ama fikir vermesi açısından aşağıda ki ilanı inceleyebilirsiniz bulduğunuz 2 araçta pahalı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-hatasiz-boyasiz-tramersiz-1209356589/detay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.