nasıl yani? en son bunumu çıkarmışlar? araştırdımda bu 8 kg..
11kg'luk f1443kds'yi almak daha mantıklı bence..
Tekinderya ben internette bu yeni çıkan makineyi bulamadım. Özellikleri f1443kds7 ile aynı mı. Farklı olan sadece 8 kğ olması mı? Fiyatı nedir acaba?
Kuzeyisiklari, LED ekran, 8 kg, rengi dışında genel özelllikler aynı.. bir sitede buldum 1.841tl fiyat vermişler..
almak için mantıklı bir ürün fakat kalabalıksanız ya da kalabalık olmayı planlıyorsanız 11 kg daha iyi gibi..
aslında çok fazla da anlamam çamaşır makinalarından.
bu arada ogunduz06 arkadaşımız gerçekten şanssızmış.
Tekinderya evet ben 11 kg istiyorum. Yoksa Bosch alabilirim. Beyaz eşya almak şanstır derler ya ogunduz06 arkadaşımız sanırım bu konuda biraz şansızmış..
Bosch'un 11kg'luk olanı varmı bilmiyorum ama varsa biraz pahalı olur gibime geliyor.. Sizin bütçenizi bilmiyorum ama lg'nin ki kadar ucuz olacağını sanmıyorum.
LG ' yi tercih etmek isteemdeki neden özelliklerine göre fiyatının uygun olması. 11kg, buharlı yıkama, buharlı tazeleme, 10 yıl motor garantisi...
haklısınız @kuzeyisiklari... yıkama kapasitesine göre fiyatı diğer markalara göre daha iyi gözüküyor...
İşte kendimce bir terazi yaptım. Tüm özelliklerini ve fiyatını koyup tartıyorum. Lg 1 gram daha fazla geliyor:))) Ama yine de tam karar verebilmiş değilim.
merhaba kuzeyisiklari... siz bilirsiniz sizin tercihiniz tabi.. ben her zaman boschtan yanayım.. ama siz kapasitesi yüksek olsun diyorsunuz.. o yüzden size lg daha uygun gibi...
Bosch marka, ÇAMAŞIRLAR İYİ TEMİZLENSİN SICAKLIK AYARLAMADA SINIRLAMA OLMASIN SESSİZ OLSUN AĞIRLIK SENSÖRÜ DE OLABİLİR
rica ederim @kuzeyisiklari.. bende beğendim siyah rengini... fakat satılıyormu bilmiyorum... eğer siz bulursanız artık seçim yapma konusunda rahatlarsınız..
quote:
Orijinalden alıntı: dogandd
quote:
Orijinalden alıntı: acetiner
Bosch marka, ÇAMAŞIRLAR İYİ TEMİZLENSİN SICAKLIK AYARLAMADA SINIRLAMA OLMASIN SESSİZ OLSUN AĞIRLIK SENSÖRÜ DE OLABİLİR
Lg F1443 modelinin videosu.. makinenin en büyük öne çıkan özelliği direct drive motora bağlı olan diğer makinelerdekinden farklı yıkama modları 5:00 dan itibaren izlenebilir...
Voodoo çok teşekkür ederim. Mükemmel bir video. Lg f1443kds7' yi görsel olarak izleyebildim. Ürün tanıtımı için reklamın yani görsel tanıtımın önemini bir kere daha anladım.
Arkadaşlar bugün mail adresimde gördüm. Sizlerle paylaşmak istedim. Markapon indirim sitesinde çamaşır makinesi var. Linkini aşağıya koyacağım ki inceleyebilesiniz. Özellikleri LG f1443 kds ile çok benzer..Buharlı tazeleme, buharlı yıkama, 10 yıl motor garantisi, anti alerjik yıkama özellikleri var. Tasarımı da çok şık. Renkli bir banyo için ideal...
Arkadaşlar bugün mail adresimde gördüm. Sizlerle paylaşmak istedim. Markapon indirim sitesinde çamaşır makinesi var. Linkini aşağıya koyacağım ki inceleyebilesiniz. Özellikleri LG f1443 kds ile çok benzer..Buharlı tazeleme, buharlı yıkama, 10 yıl motor garantisi, anti alerjik yıkama özellikleri var. Tasarımı da çok şık. Renkli bir banyo için ideal...
Amortisör sistemi LG F1443 kds ile aynı değil sanırım belirttiğiniz modeli öne geçiren en büyük özellik kurutması olması
quote:
Orijinalden alıntı: VooDoo
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeyisiklari