Şimdi Ara

Sizce hangi çamaşır makinesini tercih etmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

O zaman şöyle diyelim bu makineler arasında kesinlikle LG F1443KDS7 ama genel olarak BOSCH iyi makineler üretiyor .

süper bir yorum olmuş bu.. son noktayı koymuşsunuz gerçekten :) evet burada ki 4 modele göre dediğiniz doğru..
  • @kuzeyisiklari, bu arada en son ne diyorsun? sen alacaksın sonuçta... biz seni unuttuk kendi aramızda muhabbet ediyoruz :)
    Bosch mu Lg mi?
  • :))) Lg ye daha bir yakınım.. Ama hala tam olarak alabiliyorum diyemiyorum. En azından sizlerin sayesinde 4 makineden 2' ye inebildim. Keşke bu makineleri kullananların yorumları olsaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyisiklari

:))) Lg ye daha bir yakınım.. Ama hala tam olarak alabiliyorum diyemiyorum. En azından sizlerin sayesinde 4 makineden 2' ye inebildim. Keşke bu makineleri kullananların yorumları olsaydı...

Arkadaş üzülme sonunda birini buldun.Bosch idos kullanıyorum.Eski makinemde bosch tu 8 kg olandan onu anneme verdim ama daha 1 yıllıktı hiç arızası yoktu.Verme sebebim i dosun otomatik dosaj sistemine sahip olmasıydı.Ben aldım bu üründen.Aşırı memnunum aşırı sessiz ve aşırı tasaruflu.Şimdi diyebilirsiniz deterjan deposuna renkli detarjanı doldursak beyazlarda ne yapacağız ozaman i dos u kapatıp manuel olarak toz koyabilirsiniz yada ben hiç kapamıyorum deterjan haznesine omonun hem renkli hemde beyaz için olanındadn koyuyorum ve sorun olmuyor.Malzeme kalitesi çok iyi.Tanıdığımızın bayisinden 2050 tl axses 10 taksitle aldım.Sana şiddetle tavsiye ederim

• Lg F1443 modelinin videosu.. makinenin en büyük öne çıkan özelliği direct drive motora bağlı olan diğer makinelerdekinden farklı yıkama modları 5:00 dan itibaren izlenebilir...

• WHİRLPOOL AWM 1009 modeline bayıldım..bu makineyle lg'nin tambur kapasitelerini öğrenip ona göre karşılaştırmak gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

WHİRLPOOL AWM 1009 modeline bayıldım..bu makineyle lg'nin tambur kapasitelerini öğrenip ona göre karşılaştırmak gerekir...

Bence de Whirlpool Dreamspace harika bir cihaz. Makinecialt arkadaşımızda çalıştırma şansım da oldu. Özünde o makine Bauknecht üretimi.
    LG'de 78lt tambur var, yanılmıyorsam Whirlpool'da da o civarda bir hacim vardı. Yani gerçekte bu cihazlar 9-9,5kg civarı yıkıyorlar.

LG'nin 6 farklı şekilde yıkaması harika. Ayrıca bu 6 farklı yıkamanın olduğu 7kg yeni bi model de çıkarmışlar. Makinenin tasarımı çok güzel, fiyatını sorduğumda 1200TL civar demişlerdi. Eğer 1000TL civarına çekilirse tam fiyat/performans makinesi olacak. LG'nin dandik Tayland üretimi 7kg serisinden çok daha kaliteli.

• yakın bir zamanda LG 1402 fds aldık.
    buharla yıkama konusuna açıklık getireyim.
    buharla yıkıyor diye su kullanmıyor diye düşünmeyin. makina yine su alıyor. çamaşır tamburda dönerken yani normal yıkanırken kapağın üst kısmındaki bir hortumdan su fışkırtıyor. işte bu buharlı yıkama

bende tavsiye ediliyor diye lg aldım. ama açıkca pek memnun değilim. keşke bosch alsaymışız diyoruz. hemde idos 2000 tl ye 12 taksitle.

karar sizin. dediğiniz gibi beyaz eşya bir kere alınıyor ama biraz da şans olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

WHİRLPOOL AWM 1009 modeline bayıldım..bu makineyle lg'nin tambur kapasitelerini öğrenip ona göre karşılaştırmak gerekir...

Bence de Whirlpool Dreamspace harika bir cihaz. Makinecialt arkadaşımızda çalıştırma şansım da oldu. Özünde o makine Bauknecht üretimi.
    LG'de 78lt tambur var, yanılmıyorsam Whirlpool'da da o civarda bir hacim vardı. Yani gerçekte bu cihazlar 9-9,5kg civarı yıkıyorlar.

LG'nin 6 farklı şekilde yıkaması harika. Ayrıca bu 6 farklı yıkamanın olduğu 7kg yeni bi model de çıkarmışlar. Makinenin tasarımı çok güzel, fiyatını sorduğumda 1200TL civar demişlerdi. Eğer 1000TL civarına çekilirse tam fiyat/performans makinesi olacak. LG'nin dandik Tayland üretimi 7kg serisinden çok daha kaliteli.

O yeni çıkan 7 kg'lık modeli merak ediyorum..keşke daha önce çıksaymış belki f1447 yerin onu alırdım amma maymun iştahlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

yakın bir zamanda LG 1402 fds aldık.
    buharla yıkıyor diye su kullanmıyor diye düşünmeyin. makina yine su alıyor. çamaşır tamburda dönerken yani normal yıkanırken kapağın üst kısmındaki bir hortumdan su fışkırtıyor. işte bu buharlı yıkama

bende tavsiye ediliyor diye lg aldım. ama açıkca pek memnun değilim. keşke bosch alsaymışız diyoruz. hemde idos 2000 tl ye 12 taksitle.

karar sizin. dediğiniz gibi beyaz eşya bir kere alınıyor ama biraz da şans olacak

Siz sadece buharlı yıkama özelliğinden mi memnun değilsiniz? Başka nedenler de var mı? Ben neredeyse lg f1443kds7' de karar kılmak üzereydim ki sizin yorumunuzu okudum. Buharlı yıkama ve buharlı tazeleme özelliklerini çok beğenmiştim.

• quote:

Lg F1443 modelinin videosu.. makinenin en büyük öne çıkan özelliği direct drive motora bağlı olan diğer makinelerdekinden farklı yıkama modları 5:00 dan itibaren izlenebilir...

Voodoo çok teşekkür ederim. Mükemmel bir video. Lg f1443kds7' yi görsel olarak izleyebildim. Ürün tanıtımı için reklamın yani görsel tanıtımın önemini bir kere daha anladım.

• video gerçekten iyi olmuş.. @kuzeyisikleri, sen karar verene kadar yepyeni ürünler çıkacak.. :):)
  • quote:

quote:

quote:

O yeni çıkan 7 kg'lık modeli merak ediyorum..keşke daha önce çıksaymış belki f1447 yerin onu alırdım amma maymun iştahlıyım

Hehehehehe :) Bende de var o maymun iştahlılık :P 7kg model bu;

http://www.lg.com/tr/beyaz-esya/camasir-makinesi/LG-front-loading-drum-F1248QDP.jsp

• quote:

Orijinalden alıntı: tekinderya

video gerçekten iyi olmuş.. @kuzeyisikleri, sen karar verene kadar yepyeni ürünler çıkacak.. :):)

:)) Yeni ürünler çıkması benim açımdan daha iyi. Eskilerin fiyatı ucuzlar...
  • :):) haklısın kuzeyisiklari... bence sen lg'nin çamaşır makinasına kafayı taktın... umarım fiyatı daha da uygun olurda biran önce alırsın...
  • LG F1481TD modeli çıkmış
  • quote:

LG F1481TD modeli çıkmış

Sahi onu farketmemişim :))) 6 mod yıkama ve A+++ enerji var bu modelde. LG epey geliştiriyor kendini. Umarım şu dandik 7kg seri bir an önce piyasadan kalkar da yeni modeller ucuzlar. O zaman Profilo'nun fırçalı motorlu modellerinden kurtulup bunları önerebilirim :)
  • quote:

quote:

LG F1481TD modeli çıkmış

Sahi onu farketmemişim :))) 6 mod yıkama ve A+++ enerji var bu modelde. LG epey geliştiriyor kendini. Umarım şu dandik 7kg seri bir an önce piyasadan kalkar da yeni modeller ucuzlar. O zaman Profilo'nun fırçalı motorlu modellerinden kurtulup bunları önerebilirim :)

İnşallah kalkar o 7 kg'lık eski modeller, deterjan çekmelerinin plastiği bile nasıl incecik yapılmıştı, f1447'yi alırken onları da incelemiştim..ama şu f1487 resmen içime oturdu, o 6 yıkama modu için bilseydim 10 ay daha sabrederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyisiklari

quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

yakın bir zamanda LG 1402 fds aldık.

Siz sadece buharlı yıkama özelliğinden mi memnun değilsiniz? Başka nedenler de var mı? Ben neredeyse lg f1443kds7' de karar kılmak üzereydim ki sizin yorumunuzu okudum. Buharlı yıkama ve buharlı tazeleme özelliklerini çok beğenmiştim.

yok ben genel olarak memnun değilim.
    beyazlarda çok daha belli ediyor kendini. eski makina aeg lavamat 42 ile 60 derecede beyazlarda lekeden eser kalmazdı.
    şimdi lg ile anti alarjik yıkama yaptık bazı çamaşırlarda leke vardı.

• BOSCH BOSCH BOSCH
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.