Şimdi Ara

SİZCE HANGİ EĞİTİMİ ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Yaşım 21-22.. Eğitime verebileceğim bütçe 2000-3000 TL.

Araştırdım fakat tek başıma karar almak istemedim. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Lise mezunuyum. İş olanakları ve maaşları dolgun bir işte çalışıp yaşamımı sürdürmek istiyorum. Çalışabileceğim bir iş de zorlayıcı bir iş olmasını istemiyorum. Tatilindeyken patron arasın istemiyorum. İş o işte kalacak, kapıdan çıktığında özgür birisi olarak, tatil günleri cazip vs. vve ömür boyu iş sıkıntısı çektirmeyecek bir mesleğin eğitimini alıp işe başlamak istiyorum.

2000-3000 TL ye hangi eğitimler vardır? Böyle işler nelerdir...

Düşündüğüm; Gemicilik, Silahlı Özel Güvenlik..

Sizce daha neler olabilir?

-Askerliğimi yaptım. B ve A2 ehliyetlerim var. Sabıkam yok. Meslek lisesi mezunuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sruipil55 -- 13 Ocak 2015; 13:08:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sruipil55

Selam. Yaşım 21-22.. Eğitime verebileceğim bütçe 2000-3000 TL.

Araştırdım fakat tek başıma karar almak istemedim. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Lise mezunuyum. İş olanakları ve maaşları dolgun bir işte çalışıp yaşamımı sürdürmek istiyorum. Çalışabileceğim bir iş de zorlayıcı bir iş olmasını istemiyorum. Tatilindeyken patron arasın istemiyorum. İş o işte kalacak, kapıdan çıktığında özgür birisi olarak, tatil günleri cazip vs. vve ömür boyu iş sıkıntısı çektirmeyecek bir mesleğin eğitimini alıp işe başlamak istiyorum.

2000-3000 TL ye hangi eğitimler vardır? Böyle işler nelerdir...

Düşündüğüm; Gemicilik, Silahlı Özel Güvenlik..

Sizce daha neler olabilir?

-Askerliğimi yaptım. B ve A2 ehliyetlerim var. Sabıkam yok. Meslek lisesi mezunuyum.

Yazılım Kursuna gidebilisin fiyatı o civarda birşeydir türkiye de bu sektör de açık çok çalıştıracak adam bulamıyolar.İşi öğrenirsen paraya para demezsin geleceğin en iyi mesleklerinden bir tanesi param olsa giderdim bende.

• Elektrik Elektronik / Güvenlik Sistemleri lise mezunuyum. Yazılım işi zevkli bir iş, dediğin gibi işi kaparsam baya bi götürür. Ama bir dili kişiden kişiye değişiyor öğrenmesi ama aylık 2-5 gelir olması için 1-2 sene, 5-10k olması içinse 3-5 sene yazılımı a dan zye bilmem gerek. Çok zaman alır :S 30-35 yaşlarında aylık o geliri napayım :D
  • Ben dil öğren derim. Hem hayatına artı katar hem öğrendiğin dile göre dolgun maaşlar alabilirsin. Yerinde olsam o bütçeyle iki dil birden öğrenirdim ne kadar çok o kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Ben dil öğren derim. Hem hayatına artı katar hem öğrendiğin dile göre dolgun maaşlar alabilirsin. Yerinde olsam o bütçeyle iki dil birden öğrenirdim ne kadar çok o kadar iyi.

dil bilgisi hmm.. ingilizce olsun biri, diğeri hangisi olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sruipil55 -- 25 Ocak 2015; 5:26:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Bana Hangi Meslek Uyar?
    10 yıl önce açıldı
    Ne önerirsiniz ???
    10 yıl önce açıldı
    Sizce hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.