Şimdi Ara

Sizce Hangi Ekran Kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni ekran kartı alıcam bnde leadtek 8600GTS Extrame var geçen yıl aldım... Piyasadan uzaktaym 1 yıldır... 3 günlük incelememde bi kaç kart seçtim, sizde yorum ve cevaplarınızla yardımcı olursanız çok sevinirim... Beni GTA IV de rezil etmicek bi kart lazım... Bide benim işlemcim core 2 duo herhangi bi uyumsuzluk çıkarmıyacak bi ekran kartı gerekiyor... Ram 4 gb... Güç Kaynağı 600W...
    Şimdiden teşekkürler...
    1.HD3870 GDDR4 512Mb 256Bit
    2.HD3850 AGP 512Mb GDDR3 256Bit
    3.MSI 9600GT OC GDDR3 512MB
    4.ASUS 9600GT 512MB GDDR3 256BIT
    5.SPARKLE 9600GSO+ GDDR3 768MB 192BIT
    6.SPARKLE 9800GT GDDR3 512MB 256BIT
    7.GIGABYTE 9600GT GDDR3 512MB 256BIT
    Benim bulup düşündüklerim bu kadar tavsiyelerinizi bekliyorum...
    HERKESE İYİ FORUMLAR İYİ GÜNLER
    By Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joiliuscesar -- 23 Kasım 2008; 22:36:02 >

• *SPARKLE 9800GT GDDR3 512MB 256BIT
    *HD3870 GDDR4 512Mb 256Bit & ASUS 9600GT 512MB GDDR3 256BIT vs GIGABYTE 9600GT GDDR3 512MB 256BIT
  • Bunların arasından tercihin 9800GT olmalı.Ancak bütçen yeterse ATi HD4850 almanı öneririm.Daha uzun süre götürmesi ve performans açısından.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3486

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 23 Kasım 2008; 13:49:59 >
  • Yorumlarınızı için çok teşekkürler "BrooklynZU" HD4850'yi göz önünde bulundurucam... Biraz daha arastırma yaptıktan sonra... Ekran kartlarının performans sıralarını gösteren bi tablo arıyorum ama sitelerin isimlerinide unutmuşum bi yardımcı olabilecek varmı, bu konuda da... Teşekkürler...
  • Yardımların için çok teşekkürler...
  • hd4850
    bütçe yetersizse
    1.HD3870 GDDR4 512Mb 256Bit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son bir soru daha, Ben Crysis te HD 4850 ile High grafik / 1024x780 çözünürlükte kaç fps alırım... Tekrar Teşekkürler... Sorumun sebebi Bi arkadaş, 4850 de Fps düşüleri başlıklı bir konu açmış 1200 küsür çözünürlükte... 25-1 arası fps alıyorum demiş 8600GTS le bende okadar FPS alıyorum şimdi kaş yapalım derken göz çıkarıpta çok bi performans artışı elde edemiyeceğim bir ekran kartı alıp zarara girmeyeyim... bnde 7 yıldır flat monitor var onu değiştireyim xD
  • O konuda büyük ihtimal driver sorunu veya başka bir sorun vardır.4850 lerde senin dediğin çözünürlükte çok yüksek değerler alman kuvvetle muhtemeldir.
  • Peki Bir son soru olarak 8600 GTS Extrame'i(Çekirdek Hızı: 675 / Shader Hızı:1704 / Bellek hızı : 1008 ) değiştirmelimiyim yoksa Monitor mü almalıyım...
  • Aslında imkan varsa ikisini de değiştir.Eğer acelen yoksa 2009 daki yenilikleri bekle(DX11...vs.Aslında bana dx10 unda getirisi olmadı çünkü XP den vazgeçme niyetim yok.Ama ileriye dönük yatırım için Nehalem işlemciler,Windows 7 ve Dx11 destekli kartları beklemek daha mantıklı gibi.Ama yok xp de kalacağım dersen dediğim gibi.4850 alman mantıklı olur.Monitöre tekrar dönersek.Evet LCD de görüntüler çok güzel ama açık söyliyim gözlerimin içine ...
    CRT kullanırken gözlerim çok rahattı ne yalan söyliyim.Yine de bu kişisel bir görüş tabi.Ama netlik ve keskinlik için LCD alman daha mantıklı.
  • Yok mesela benim isteğim, Crysis vb... oyunlarda bnm ekran kartıma göre daha akıcı olması... ama büyük farklar yaratması lazım bilgisayara para harcıycaksam... yoksa 22" bi monitor alıp duvara asıcam...
  • Sanırım sende 17'' bir flat monitör var.Bunu değiştirmeden buna yeterli bir ekran kartı istiyorsun.Ozaman sana derim ki çok para dökme EXA daki Biostar 8800GT yi al.Yani o tip monitörlerde görüntülerin ne kadar net olacağı zaten belli.Sana sadece yüksek ayarlarda akıcılık sağlayacaktır.Ama yok hem görüntü cam gibi olsun hem de akıcı oyun performansı istiyorum dersen hem monitörü hem de ekran kartını değiştirmen lazım ve bu pahalıya patlar.Ama maddi durumun varsa ikisini de değiştir ve rahat et.
  • Benim monitor gidici, ama bu yeni oyunlardan(Crysis,NFS:Undercover,çok yok gerçi oynarken kasarak oynatan oyun ama... GTA 4 de işin içine gircek o en önemlisi) zevk almamaya başladım yoksa ekran kartımdan memnundum ekran kartı almışken sağlam bişey alim diorum... ne bilim bnm ekran kartı NFS yada Crysis'te 30 fps alıyorsa alacağımda 60 fps almalı (aynı ayarlarda), ekran kartı alsam 1 ay sonra monitor alcam uyumlu olsun ikisi birbirine...
  • 4850 al rahatına bak derim ozaman madem monitör de alacaksın.
  • Çok Teşekkür ederim o zaman sorularım bitti... Bugünlük xD Saol Yardımların için
    İyi Geceler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.