Şimdi Ara

Sizce Hangi HP ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir yazıcı almak istiyorum sizece hangisini seçmeliyim ?

öncelikli amacım fotoğraf, fotoğraf tarama , renkli ve siyah beyaz çıktı almak .

elimde çok fazla hp vivera (4 renk) mürekkep var. o yüzden hp bakıyorum.

1. yeni teknoloji olan ama kartuş doldurma resetleme problemi olan HP B110A mı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-b110a-photosmart-wireless-e-all-in-one-yazici-cn245b/ProductDetails.aspx?productId=bd01504&categoryId=4

2. yoksa f4180 kullandığım için huyunu suyunu bildiğim hp21 hp22 kartuşlu HP C4380 mi?

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=20593

araştımalarıma göre baskı hızları aynı sadece birinci biraz zamandan tasarruf ama çokda önemli değil

sizce hangisi? yeni teknoloji mi, bildiğim kartuşlar mı?

çok arada kaldım ...

Not: Fotoğraf kalitesi benim için önemli yorum yaparken göz önüne alırsanız sevinirim. Ayrıca eski kartuşlarımı cescoserden aldığım mürekkeplerle kendim dolduruyordum. Aynı şekilde çipine bant yapıştırarak resetliyordum.

şimdiden yorum yapan arkadaşlara TEŞEKKÜRLER.

• HP C4380
  • Teşekürler ...
  • Sizin için veya başkaları için hep şunu öneriyorum. Kolay dolum kartuşları eğer sizi çok uğraştırmayacaksa ve UYGUN mürekkeple kullanıldığında işe yarar. Yeni yazıcıların bir çoğunda (hp 920 ve 364 kartuş kullananlar) mürekkepler değişti ve damlacık boyutu arttı. önceki mürekkepleriniz başka bir marka ve bununu için kötü ya da iyi olduklarına dair yorum yapmayacağım. Ama şu kadarını söyleyebilirim ki eski kartuşlardakinde farklı mürekkepler kullanılıyor 364 ve 920 serisi kartuşlarda. dolayısıyla ya eski gruptan yazıcılar satın almalısınız ya da yeni seriden alacaksanız otoreset kartuşların çıkmasını beklemeli ve uygun mürekkep kullanmalısınız. Ya da daha önce kullanım istiyorsanız yine uygun olmak kaydıyla mürekkep ile orijinal kartuşları doldurmayı değerlendirmelisiniz. (920 ve 364 kartuşları bizden aldıkları uygun mürekkeplerle doldurup kullanan ve memnun olan müşterilerimiz var ve son derece memnunlar...)

saygılar
    www.Kartus.Web.TR
    www.KartusMatik.Com.TR

• Teşekkürler KartusWebTr...

bi arkadaşımında tavsiyesiyle HP B110A aldım. Umarım otoreset kartuşlar yakın zamanda piyaasada olurr..
  • Fotograf üzerinede calişicaksan epson px710 alabilirsin. Elinde kalan kartuşlarda artık yeni makinalara uymadığı içinde cöp oldular.
  • Bende HP B110A aldım kardeşim bugun.Fotograf Kagıdı 100 adet + 3 Adet Renk Kartuşları + Kendi içinde tam dolu siyah mavi magenta sarı kartuşları toplam 170 TL.Ve denedim yüksek çözünürlüklü fotoları çok güzel basıyor.
    Web Print özellii muhteşem.Kardeşim yazıcının kendi belirlediği e-mail adresine mail attı.Yazıcı tam 10 saniye sonra atılan e-mail i ekleriyle beraber yazdırdı.Bunun haricinde Wireless özelligi mevcut harika.Yanındaki hediyeleri ile yazıcı toplam 170 TL.Hediyelerin değeri 80 TL yani yazıcı 90 TL ye gelmiş oldu..Herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikaji -- 12 Kasım 2010; 6:01:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE HANGİ PUNTO
    14 yıl önce açıldı
    Sizce hangi dizel
    8 yıl önce açıldı
    hangi laptop sizce
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymix

Bende HP B110A aldım kardeşim bugun.Fotograf Kagıdı 100 adet + 3 Adet Renk Kartuşları + Kendi içinde tam dolu siyah mavi magenta sarı kartuşları toplam 170 TL.Ve denedim yüksek çözünürlüklü fotoları çok güzel basıyor.
    Web Print özellii muhteşem.Kardeşim yazıcının kendi belirlediği e-mail adresine mail attı.Yazıcı tam 10 saniye sonra atılan e-mail i ekleriyle beraber yazdırdı.Bunun haricinde Wireless özelligi mevcut harika.Yanındaki hediyeleri ile yazıcı toplam 170 TL.Hediyelerin değeri 80 TL yani yazıcı 90 TL ye gelmiş oldu..Herkese tavsiye ederim

aynen :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.