Arkadaşlar merhaba sıralamam 13k istanbul 1 istanbul 2 marmara 1 marmara2 bunları yazacağım ama 5.sıraya hangi üniversiteyi yazacağım kararsız kaldım. İstanbulda yaşıyorum istanbuldan uzaklaşmak istemiyorum. Sonuçta burada okuyup mezun oldktan sonra buradan tanıstıgım buradan birlikte oldugum dostlar olucak mezun olduktan sonra çevre sorunum olsun istemiyorum çünkü kendi büromu açma düşüncesindeyim. Neyse büro konusuna girmeyelim kendi büronu açıp aç kalırsın falan da yazmayın lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım. 4'üncü tercihimden sonra hangi üniversiteleri yazayım eğitim ve kendini geliştirme açısından nereler iyidir şimdiden teşekkür ederim...
Hocam benimde 13k istanbul 2, marmara1,ibni haldun, marmara2 ,türk alman ve medeniyet yazacağım.Belki bunlardan sonra kültür üni ve mef üniyide yazabilirim.
bugün medeniyet hukuku ziyarete gittim pek hoşuma gitmedı nedense okul küçük biraz lise gibi soğuttu yani bilemiyorum yazasım vardı ama kaçtı görünce istanbuldaysan bi ziyaret et beylikdüzünde oturuyorum çok uzak geldi sapa bir yerde
Bende esenyurttayım okul kartalda baya uzak.Göztepedeki kampüste olsa iyi olurdu .Benimde pek içime sinmiyor ama taüden sonra istanbulda tek devlet orası.Kültürde yenibosnada yakın diye düşünüyorum.
izmir eskisehir falan dusunmuyor musun
quote:
Orijinalden alıntı: BALASAGUN29
Hocam benimde 13k istanbul 2, marmara1,ibni haldun, marmara2 ,türk alman ve medeniyet yazacağım.Belki bunlardan sonra kültür üni ve mef üniyide yazabilirim.
TAÜ gelirhocam inşallah, kontenjan arttırmışlar baya. Konu sahibi arkadaş da düşünsün.
Dikten inen dikme
kullanıcısına yanıt
Hocam almanca hazırlık olması baya düşündürüyor.Lisedeyken almanca gördüm ama görmeyeli 3 yıl oldu nerdeyse.Hazırlığın zorluğu hakkında bi fikriniz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: BALASAGUN29
Hocam almanca hazırlık olması baya düşündürüyor.Lisedeyken almanca gördüm ama görmeyeli 3 yıl oldu nerdeyse.Hazırlığın zorluğu hakkında bi fikriniz var mı?
Hocam derslerin %30'u Almanca, üniversitenin özelliği bu ama. Bence öğrenebilirsiniz ya, hazırlık kadrosu sağlam diye duydum.
Dikten inen dikme
kullanıcısına yanıt
Akademik kadrosu iyi gibi almancayı da bir şekilde hallederim artık olmadı kursa falan giderim.
Türk Alman Üniversitesini iyi araştırın. İstanbul Beykoz'da ulaşım zor.