Bildirim
Sizce hangi IPAD modelini almalıyız?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: osert34
Kolay gelsin annem için ipad4 düşündük fakat sizler daha tecrübelisiniz acaba ipad kaç modelini almalıyız annem facebook ve oyunlar için kullanmak istiyor bilgisayardan tamamen kopmak istiyor.
Hocam iPad 4 hem oyun için hem de internet için harika bir cihaz, fakat anneniz eğer yanında kolayca taşıyabileceği küçük bir cihaz istiyorsa ipad mini de oldukça ideal bir seçim olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
quote:
Kolay gelsin annem için ipad4 düşündük fakat sizler daha tecrübelisiniz acaba ipad kaç modelini almalıyız annem facebook ve oyunlar için kullanmak istiyor bilgisayardan tamamen kopmak istiyor.
Hocam iPad 4 hem oyun için hem de internet için harika bir cihaz, fakat anneniz eğer yanında kolayca taşıyabileceği küçük bir cihaz istiyorsa ipad mini de oldukça ideal bir seçim olur.
hocam internet için istiyor facebook oyunları ve facebook için skype için fakat 4g modelini istemiyor dışarıda yanında taşımayacak sadece kablosuz internet için ben onu mini için ikna ederdim fakat retina ekran diye bir şey varmış onda o yokmuş
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER
quote:
Hocam iPad 4 hem oyun için hem de internet için harika bir cihaz, fakat anneniz eğer yanında kolayca taşıyabileceği küçük bir cihaz istiyorsa ipad mini de oldukça ideal bir seçim olur.
hocam internet için istiyor facebook oyunları ve facebook için skype için fakat 4g modelini istemiyor dışarıda yanında taşımayacak sadece kablosuz internet için ben onu mini için ikna ederdim fakat retina ekran diye bir şey varmış onda o yokmuş
Hocam retina ekranlı bir ipad mini modelini beklemenizi tavsiye ederim. Söylentiler vardı bir ara.
-
Kesinlikle İpad Mini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha bekleyip Ipad Mini 2 alın bence. İkinci bir alternatif olarak şimdi Ipad 4 alırsınız eğer kullanacak kişi cihazı beğenirse devam edersiniz, beğenmez ya da büyüklüğünü sorun ederse Mini 2'ye geçer rahat edersiniz. -
dışarıda kullanmıcakmış neden miniyi öneriyosunuzki ipad4 güzel ama yeni modelini bekleyebilirsiniz -
retina ekran önemli değilse iPad 2 alsın her işini görüre evde.
ucuz fiyata bulabiliyor bazı yerlerde. -
ipad4 aldık bugün 1200 tl çok teşekkür ederim :) -
iPad 4 tabiki -
İpad mini ipad 2 nin kucultulmus hali ekraninda retinada yok...ama ipad 3(the new ipad) bulmasi zor ama super cihaz ipad 4 bence zorunlu cikti apple milletle yarisacam diye benim önerim İPAD 3
Edit:ipad 4 du almissin h.o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertEagle67 -- 30 Haziran 2013; 21:02:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ipad4 aldık bugün 1200 tl çok teşekkür ederim :)
hayırlı olsun hocam -
çok teşekkür ederiz mini ile arasında hiç fark yoktu ama yine de annem büyük olanı istedi :) şansımıza topkapı vatan computer'de %30 indirim vardı orjinal bir kılıf ile ipad4 toplam 5 taksit 1290 tl gelmiş oldu -
quote:
Teknolojik anneler basa bela ben ipad 2 kullaniyodum ama artik yoruldum tasimaktan evde birakmaya basladim:) bu sefer annem benimsedi ve vermedi sifre koydu bende ona biraktim gittim mini aldim cok rahat tasiniyor. Shortun cebine bile sigiyor :)
Tasimayacak ise ipad 4 tavsiyem hatta daha ince ve hafif olan uygun fiyatli 2 bile olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X