Şimdi Ara

SİZCE HANGİ JAPON ARACI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Mazda 3 mükemmel bir araç tek eksiği 2.el o yüzden civic onunda temizi icin çok araştır :) secimlerin çok doğru :)

mazda 3 ilk tercihti ama ilerisi için satma durumları olabilir o yüzden 2 ay beklemek veya öldüm fiyatına satmak istemiorum .. ilanı yenileyenler cok mazda 3 piyasasını takip ediyorum.. cok temiz olanlar 30 a felan koyanlar var onlarada gücüm yetmez zaten cok uygun denk gelirse artık ikinci el felan dinlemem :)

Sonuçta fazla yakıyor Mazda 3 ama motoru bitmiyor en uzun ömürlü motor deniyor Honda civic çok hoş bir araç öyle asırı asırı cokta yakmıyor Mazda servisi biraz tuzlu ve 2.el yok siye vazgeçtim yoksa bu aracın üzerine tanımam ben Ford focus civic ve Mazda 3 arasında kaldım ve Mazda 3 sevdasından vazgeçirdiler focus düşünüyordum ama civic bende maziden hastaliktir ben 1 sene daha bekleme kararı aldım 26 milyarlik bütçemi 40a çıkarıp civic düşünüyorum sizde bekleyin bence zaten bu paraya temiz bulmak 6-7 ayınızı alır çok şanslı iseniz başka

mazdanın servisi tuzlu mu ??

• Mazda derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

zamanında amcam 2006 3.000 km deki civic i 26 ya almıştı. Şimdi civic piyasası uçmuş. Gördüğün gibi civic almakta avataj var altın borsası gıbı namuzsuz utanmasalar sıfırdan pahalı satacaklar. 2. eli okadar çokkı satılırmı dıye düşünmezsin bile hemde çok rahat keyıflı araçtır ama makyajlı kasasını almanı tavsıye ederım diğerleri tutulmuyor

BÜTÇE 25.000 BIRAK MAKJAYI HOCAM NORMALİNİ ALABİLİRMİYİM DİYORUM BU PİYASAYI GÖRÜNCE :):)

zamanında bı honda alıp yastık altına falan koymak lazım ılerde satıp kar edilir

aynen :) yaşlandıkça değerleniyorlar şarap misali

• Toyato sol kullanicilari neder acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hyundai Getz alabilirsin . Ama honda civic güzel bir araç olur eğer sedan isterseniz bir örnek olarak şu vtec i göstereyim ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-garaj-arabasidir-vitek-es-yeni-kasa-114543412/detay

Ve City yide unutmayalım =) ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-model-lpg-li-konforlu-ve-temiz-kullanilmis-114937313/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

Hocam hyundai Getz alabilirsin . Ama honda civic güzel bir araç olur eğer sedan isterseniz bir örnek olarak şu vtec i göstereyim ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-garaj-arabasidir-vitek-es-yeni-kasa-114543412/detay

Ve City yide unutmayalım =) ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-model-lpg-li-konforlu-ve-temiz-kullanilmis-114937313/detay

1.6 candır ya :)

• quote:

25.000 TL BÜTÇEM VAR

ARKADAŞLAR 2 AYDIR ARAŞTIRIYORUM AMA SÜREKLİ KAFAM KARIŞIR HALE GELDİ...
    HANGİ ARABAYI ARAŞTIRSAM İYİ YÖNLERİ ÇIKIYOR KÖTÜ YÖNÜNDEN PEK BAHSEDEN OLMUYOR AMA BEN SONUNDA JAPON ARAÇLARINDA KARAR KILDIM (SORUNSUZLUKTAN DOLAYI )
    AMA SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ BİR SEÇİM OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

İSTEDİĞİM ARAÇ MANUEL OLACAK İÇLERİNDE EN SORUNSUZ ARAÇ HANGİSİDİR İKİNCİ EL OLARAK OLSUN YAKIT OLARAK OLSUN GENEL OLARAK ELE ALDIĞIMIZDA HANGİSİ DAHA MANTIKLI ?

MAZDA 3 2004-2006 DYNAMİC ( İKİNCİ ELİ TÜRKİYEDE ÖLÜDE OLSA GÖRÜNÜŞÜ SÜREKLİ DÜŞÜNDÜRÜYOR )

HONDA VTEC (2002-2006) ES ( ŞU ARALAR FİYATLARI ÇOK UÇMUŞ )

TOYOTA CORALLA SOL (2003-2006) GÖRÜNÜŞÜ PEK HOSUMA GİTSEDE MANTIKLI TERCİHLER ARASINDA

mazda 3 guzel bı arac ama ıkıncı elde sıkıntı yasarsın.dıgerlerıne gelınce konfor ıstıyorsan corolla asırı performans ıstıyorsan cıvıc al.asırı performans dedım cunku corollada gayet performanslı.

• MAZDA TERCİHİNİ DİYEN ÇOK AMA PİYASASI DURGUN PEK BULUNMUYOR MALESEF :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 307 1.6xr

quote:

25.000 TL BÜTÇEM VAR

ARKADAŞLAR 2 AYDIR ARAŞTIRIYORUM AMA SÜREKLİ KAFAM KARIŞIR HALE GELDİ...
    HANGİ ARABAYI ARAŞTIRSAM İYİ YÖNLERİ ÇIKIYOR KÖTÜ YÖNÜNDEN PEK BAHSEDEN OLMUYOR AMA BEN SONUNDA JAPON ARAÇLARINDA KARAR KILDIM (SORUNSUZLUKTAN DOLAYI )
    AMA SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ BİR SEÇİM OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

İSTEDİĞİM ARAÇ MANUEL OLACAK İÇLERİNDE EN SORUNSUZ ARAÇ HANGİSİDİR İKİNCİ EL OLARAK OLSUN YAKIT OLARAK OLSUN GENEL OLARAK ELE ALDIĞIMIZDA HANGİSİ DAHA MANTIKLI ?

MAZDA 3 2004-2006 DYNAMİC ( İKİNCİ ELİ TÜRKİYEDE ÖLÜDE OLSA GÖRÜNÜŞÜ SÜREKLİ DÜŞÜNDÜRÜYOR )

HONDA VTEC (2002-2006) ES ( ŞU ARALAR FİYATLARI ÇOK UÇMUŞ )

TOYOTA CORALLA SOL (2003-2006) GÖRÜNÜŞÜ PEK HOSUMA GİTSEDE MANTIKLI TERCİHLER ARASINDA

mazda 3 guzel bı arac ama ıkıncı elde sıkıntı yasarsın.dıgerlerıne gelınce konfor ıstıyorsan corolla asırı performans ıstıyorsan cıvıc al.asırı performans dedım cunku corollada gayet performanslı.

Corolla ve vtec arasinda cok fark varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha fazla yorum yokmu
  • İkinci eli ve servis ağı hariç,HERŞEYİYLE

SİZCE HANGİ JAPON ARACI ?
  • :)
  • o paraya 2005 ve üzeri nissan primera alınır. hepsinden daha donanımlı ve d segment bir araç. 1.6 lt benzinli seçeneği var.
  • bence TOYOTA CORALLA SOL (2003-2006)
  • Mazda ancak yukarıdada bazı arkadaşların dediği gibi 2.eli sıkıntı
  • COROLLA...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

bende tam 110ps lik honda civic demeye gelmiştim, lakin sedan araç takıntısı yoksa ingiliz HB olanlarına bakın derim ...

mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daloglu-plaza-citroen-ve-subaru-yetkili-satis-ve-servisi-2.el-114595708/detay

bu kasasını hiç araştırmamıştım acaba vteclere göre nasıl bi araç

bu Euro kasalar eski kasalarda iyi değil di çok yağ yakmasından felan şikayetçilerdi ama tabi onlar 94 veya 96 olması lazım bu modeller nasıl acaba

Motor es-ls denen sedanlarla aynı motor zaten sedanlarının tutmasının birincil sebebi de motorunun iyi olması.

Onun dışında bunların içi-dışı , izolasyonu vs çok daha kaliteli çünkü avrupalı tüketicinin istekleri göz önüne alınarak yapılmış araçlar.

• YAKIT OLARAK EN İDEALİ HONDAMI ACABA?
  • vtec motorlu honda için, almanı tavsiye ederim..
  • NE HONDA NE MAZDA NEDE TOYOTA.......MITSUBISHI LANCER 1.6 COMFORT 2004-2008 ARASI PİYASASI TEMİZLİĞE GÖRE DEĞİŞİR....14.000-20.000 TL CİVARLARINDA ÜSTÜNE PARAN ARTAR İSTEDİĞİNİ YAPARSIN EKSİĞİ VARSA TAMAMLARSIN...AMA PİYASASI PEK İYİ DEĞİL BİDE PARÇALARI TABİKİ JAPON OLDUĞU İÇİN PAHALI....AMA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM....TAM BİR JAPON MAKİNESİ İNANILMAZ SAĞLAM YAKIT EKONOMİK PERFORMANSLI 10.000 DEN 10.000 E YAĞ-SU-HAVA FİLTRESİ DEĞİŞİRSİN OKADAR....SANAYİ YÜZÜ GÖRMEZ YILLARCA BİNİLEBİLİR...EĞER UZUN SÜRELİ DÜŞÜNÜYORSAN KESİNLİKLE LANCER'E BAK DERİM BUDA BENİMKİ

http://i.imgur.com/l3FFloc.jpg

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.