Şimdi Ara

SİZCE HANGİ JAPON ARACI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimseye iyidir kötüdür demiyorum. Tam 9 yıldır 2004 COROLLA SOL SEDAN kullanıyorum...106.000 Km deyim...Çok şükür, periyodik bakım dışında servise yolum düşmedi..Yağına suyuna bak, benzini koy kontağı çevir....Başka bir şey istemiyor...2014 de kısmet olursa model yenilemek isityorum..Yeni kasa COROLLA SEDAN bekliyorum..Hakkımızda hayırlısı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahrsc01

NE HONDA NE MAZDA NEDE TOYOTA.......MITSUBISHI LANCER 1.6 COMFORT 2004-2008 ARASI PİYASASI TEMİZLİĞE GÖRE DEĞİŞİR....14.000-20.000 TL CİVARLARINDA ÜSTÜNE PARAN ARTAR İSTEDİĞİNİ YAPARSIN EKSİĞİ VARSA TAMAMLARSIN...AMA PİYASASI PEK İYİ DEĞİL BİDE PARÇALARI TABİKİ JAPON OLDUĞU İÇİN PAHALI....AMA ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM....TAM BİR JAPON MAKİNESİ İNANILMAZ SAĞLAM YAKIT EKONOMİK PERFORMANSLI 10.000 DEN 10.000 E YAĞ-SU-HAVA FİLTRESİ DEĞİŞİRSİN OKADAR....SANAYİ YÜZÜ GÖRMEZ YILLARCA BİNİLEBİLİR...EĞER UZUN SÜRELİ DÜŞÜNÜYORSAN KESİNLİKLE LANCER'E BAK DERİM BUDA BENİMKİ

http://i.imgur.com/l3FFloc.jpg

sanırım kullanıyorsunuz ... yakıt durumu felan da iyi diyosunuz ama ikinci eli sıkıntı işte ya bu az sorun vermesinide iyi,temiz bir japon arabası alırsak sanırım hepsi aynı durumda gider diye düşünüyorum bilmiyorum yanılıyormuyum... Mitsubishi kullanan yakınlarımda yok bilgim yok pek ama....

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Kimseye iyidir kötüdür demiyorum. Tam 9 yıldır 2004 COROLLA SOL SEDAN kullanıyorum...106.000 Km deyim...Çok şükür, periyodik bakım dışında servise yolum düşmedi..Yağına suyuna bak, benzini koy kontağı çevir....Başka bir şey istemiyor...2014 de kısmet olursa model yenilemek isityorum..Yeni kasa COROLLA SEDAN bekliyorum..Hakkımızda hayırlısı....

yakıt durumu nasıl acaba?
  • mazda almaktansa (2. eldeki sıkıntıdan dolayı diyorum yoksa mazda da iyi) subaru bak derim

örnekler burada. seç beğen araştır al hem araba sür hem keyif sür

http://www.sahibinden.com/subaru-impreza-1.5-elegance
  • sakın paranı yağ tenekesi hondaya kaptırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

sakın paranı yağ tenekesi hondaya kaptırma

neden böyle dediniz?

• Ne diyelim herkesin içinde bir Honda aşkı yatar......2001 vtec...2002 vtec...2007 dream....2011 premium.....mükemmel araçlar....Çok şükür hiç problem yaşamadım....El duruşuna bakar ben gidişine hastayım.....Ne diyelim kolay gelsin.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.