Şimdi Ara

SİZCE HANGİ JAPON ARACI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARKADAŞLAR 2 AYDIR ARAŞTIRIYORUM AMA SÜREKLİ KAFAM KARIŞIR HALE GELDİ...
    HANGİ ARABAYI ARAŞTIRSAM İYİ YÖNLERİ ÇIKIYOR KÖTÜ YÖNÜNDEN PEK BAHSEDEN OLMUYOR AMA BEN SONUNDA JAPON ARAÇLARINDA KARAR KILDIM (SORUNSUZLUKTAN DOLAYI )
    AMA SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ BİR SEÇİM OLUR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

İSTEDİĞİM ARAÇ MANUEL OLACAK İÇLERİNDE EN SORUNSUZ ARAÇ HANGİSİDİR İKİNCİ EL OLARAK OLSUN YAKIT OLARAK OLSUN GENEL OLARAK ELE ALDIĞIMIZDA HANGİSİ DAHA MANTIKLI ?

MAZDA 3 2004-2006 DYNAMİC ( İKİNCİ ELİ TÜRKİYEDE ÖLÜDE OLSA GÖRÜNÜŞÜ SÜREKLİ DÜŞÜNDÜRÜYOR )

HONDA VTEC (2002-2006) ES ( ŞU ARALAR FİYATLARI ÇOK UÇMUŞ )

TOYOTA CORALLA SOL (2003-2006) GÖRÜNÜŞÜ PEK HOSUMA GİTSEDE MANTIKLI TERCİHLER ARASINDA

• bende tam 110ps lik honda civic demeye gelmiştim, lakin sedan araç takıntısı yoksa ingiliz HB olanlarına bakın derim ...

mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daloglu-plaza-citroen-ve-subaru-yetkili-satis-ve-servisi-2.el-114595708/detay
  •  SİZCE HANGİ JAPON ARACI ?
  • Mazda 3 > Lancer > Civic
  • Mazda 3 mükemmel bir araç tek eksiği 2.el o yüzden civic onunda temizi icin çok araştır :) secimlerin çok doğru :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Mazda 3 mükemmel bir araç tek eksiği 2.el o yüzden civic onunda temizi icin çok araştır :) secimlerin çok doğru :)

mazda 3 ilk tercihti ama ilerisi için satma durumları olabilir o yüzden 2 ay beklemek veya öldüm fiyatına satmak istemiorum .. ilanı yenileyenler cok mazda 3 piyasasını takip ediyorum.. cok temiz olanlar 30 a felan koyanlar var onlarada gücüm yetmez zaten cok uygun denk gelirse artık ikinci el felan dinlemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

bende tam 110ps lik honda civic demeye gelmiştim, lakin sedan araç takıntısı yoksa ingiliz HB olanlarına bakın derim ...

mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daloglu-plaza-citroen-ve-subaru-yetkili-satis-ve-servisi-2.el-114595708/detay

bu kasasını hiç araştırmamıştım acaba vteclere göre nasıl bi araç

bu Euro kasalar eski kasalarda iyi değil di çok yağ yakmasından felan şikayetçilerdi ama tabi onlar 94 veya 96 olması lazım bu modeller nasıl acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE HANGİ PUNTO
    14 yıl önce açıldı
    SİZCE HANGİ DOBLO?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

quote:

Mazda 3 mükemmel bir araç tek eksiği 2.el o yüzden civic onunda temizi icin çok araştır :) secimlerin çok doğru :)

mazda 3 ilk tercihti ama ilerisi için satma durumları olabilir o yüzden 2 ay beklemek veya öldüm fiyatına satmak istemiorum .. ilanı yenileyenler cok mazda 3 piyasasını takip ediyorum.. cok temiz olanlar 30 a felan koyanlar var onlarada gücüm yetmez zaten cok uygun denk gelirse artık ikinci el felan dinlemem :)

Sonuçta fazla yakıyor Mazda 3 ama motoru bitmiyor en uzun ömürlü motor deniyor Honda civic çok hoş bir araç öyle asırı asırı cokta yakmıyor Mazda servisi biraz tuzlu ve 2.el yok siye vazgeçtim yoksa bu aracın üzerine tanımam ben Ford focus civic ve Mazda 3 arasında kaldım ve Mazda 3 sevdasından vazgeçirdiler focus düşünüyordum ama civic bende maziden hastaliktir ben 1 sene daha bekleme kararı aldım 26 milyarlik bütçemi 40a çıkarıp civic düşünüyorum sizde bekleyin bence zaten bu paraya temiz bulmak 6-7 ayınızı alır çok şanslı iseniz başka

• bunların derili sunrooflu full olanlarını bulabilirseniz iyidir, orjinal derilidir, yerli civic sedanlar gibi atelyelerde yaptırılanlardan değil, far lar merceklidir, motor konusundan yana bi sıkıntınız olmasın, neyse odur yani, hiç kullandınızmı 1.6 110 vitec bilmiyorum, motor canlıdır, atikdir, az yakar ve hafif olduğundan 0-100 ü 9 sn civarıdır, size son çıkan kasa yılı 2006 olanı yazmama rağmen, 2004 modele yeter derseniz 21000 e bile bulabilirsiniz, 2004-2006 yılı arası makyajlı kasadır ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-otomatik-68000-de-avrupa-civic-108491900/detay

• quote:

quote:

quote:

Sonuçta fazla yakıyor Mazda 3 ama motoru bitmiyor en uzun ömürlü motor deniyor Honda civic çok hoş bir araç öyle asırı asırı cokta yakmıyor Mazda servisi biraz tuzlu ve 2.el yok siye vazgeçtim yoksa bu aracın üzerine tanımam ben Ford focus civic ve Mazda 3 arasında kaldım ve Mazda 3 sevdasından vazgeçirdiler focus düşünüyordum ama civic bende maziden hastaliktir ben 1 sene daha bekleme kararı aldım 26 milyarlik bütçemi 40a çıkarıp civic düşünüyorum sizde bekleyin bence zaten bu paraya temiz bulmak 6-7 ayınızı alır çok şanslı iseniz başka

3 aydır mazda 3 ü takip ediyorum kaldı 3 ay :) teşekkürler yorumlarınız için son birde sorum olcak çok yakıyor derken aşırı fark varmı normal bi araçlara göre ciivic lerin cok az yaktığını duydum vteclerin ama

• quote:

bunların derili sunrooflu full olanlarını bulabilirseniz iyidir, orjinal derilidir, yerli civic sedanlar gibi atelyelerde yaptırılanlardan değil, far lar merceklidir, motor konusundan yana bi sıkıntınız olmasın, neyse odur yani, hiç kullandınızmı 1.6 110 vitec bilmiyorum, motor canlıdır, atikdir, az yakar ve hafif olduğundan 0-100 ü 9 sn civarıdır, size son çıkan kasa yılı 2006 olanı yazmama rağmen, 2004 modele yeter derseniz 21000 e bile bulabilirsiniz, 2004-2006 yılı arası makyajlı kasadır ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-otomatik-68000-de-avrupa-civic-108491900/detay

ikinci eli biraz durgun sanırım birde yakıt tüketimi nasıl acaba otomatik olması daha etken tabi manuel olması benim için daha iiyi olur sanırım

• zamanında amcam 2006 3.000 km deki civic i 26 ya almıştı. Şimdi civic piyasası uçmuş. Gördüğün gibi civic almakta avataj var altın borsası gıbı namuzsuz utanmasalar sıfırdan pahalı satacaklar. 2. eli okadar çokkı satılırmı dıye düşünmezsin bile hemde çok rahat keyıflı araçtır ama makyajlı kasasını almanı tavsıye ederım diğerleri tutulmuyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3 aydır mazda 3 ü takip ediyorum kaldı 3 ay :) teşekkürler yorumlarınız için son birde sorum olcak çok yakıyor derken aşırı fark varmı normal bi araçlara göre ciivic lerin cok az yaktığını duydum vteclerin ama

8.50-9.50 arası sehir ici öyle hatırlıyorum LPG pek uyumlu değil canlı canlı gördüm durdum kirlendim o kadar temiz ve guzel patlıyordu ki sahibi kim bu dingil demiştir :) vtec bir model değil bir motor diye biliyorum :) civic çok kazali bir aractir araba sektörü dolandırıcı kaynıyor :)

• nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama otomatik vites ist-ankara için büyük nimet, ben otomatik araç kullanırken keyif alıyorum araç kullanmaktan, bir elim-ayağım sürekli boşta, debriyaj - vites ilgi alanı dışına çıktığından elde tlf la konuşuyor, yemek yiyor, çekirdek bile çitleyebiliyorum, ama sizin ilk aracınız olacaksa ve uzun süreli binmeyi düşünmüyorsanız manuel vites bir süre denenebilir, ben 12 yıl o eziyeti çektikten sonra otomatiğe geçtim, HB civiclerinde sedanlar kadar hızlı satılacağını düşünmüyorum , ama aracı çok beğeniyorum ve buna değer bence ...
  • quote:

nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama otomatik vites ist-ankara için büyük nimet, ben otomatik araç kullanırken keyif alıyorum araç kullanmaktan, bir elim-ayağım sürekli boşta, debriyaj - vites ilgi alanı dışına çıktığından elde tlf la konuşuyor, yemek yiyor, çekirdek bile çitleyebiliyorum, ama sizin ilk aracınız olacaksa ve uzun süreli binmeyi düşünmüyorsanız manuel vites bir süre denenebilir, ben 12 yıl o eziyeti çektikten sonra otomatiğe geçtim, HB civiclerinde sedanlar kadar hızlı satılacağını düşünmüyorum , ama aracı çok beğeniyorum ve buna değer bence ...

ANKARADAYIM HOCAM BENDE AMA YAKIT TÜKETİMİNDEN DOLAYI MANUEL İSTİYORUM YOKSA BÜYÜK BİR NİMET ANKARADA SON 2 YILDA İSTANBUL TRAFİĞİNE YETİŞMEYE CALISIYOR :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

zamanında amcam 2006 3.000 km deki civic i 26 ya almıştı. Şimdi civic piyasası uçmuş. Gördüğün gibi civic almakta avataj var altın borsası gıbı namuzsuz utanmasalar sıfırdan pahalı satacaklar. 2. eli okadar çokkı satılırmı dıye düşünmezsin bile hemde çok rahat keyıflı araçtır ama makyajlı kasasını almanı tavsıye ederım diğerleri tutulmuyor

BÜTÇE 25.000 BIRAK MAKJAYI HOCAM NORMALİNİ ALABİLİRMİYİM DİYORUM BU PİYASAYI GÖRÜNCE :):)
  • Kesinlikle Mazda. 2. eli ölü lafı sizin açınızdan dezavantaj değil tam tersine avantaj. Aynı paraya alacağınız mazda hondaya göre daha donanımlı veya üst model olacak. Satarken de hondayı pahalı alıp pahalıya, mazdayı ucuz alıp ucuza satacaksınız. 2. eli zayıf araçlarda zararı o aracı sıfır alan kişi eder. Sonraki kullanıcıları ise ucuz fiyata kaliteye sahip olmuş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

Kesinlikle Mazda. 2. eli ölü lafı sizin açınızdan dezavantaj değil tam tersine avantaj. Aynı paraya alacağınız mazda hondaya göre daha donanımlı veya üst model olacak. Satarken de hondayı pahalı alıp pahalıya, mazdayı ucuz alıp ucuza satacaksınız. 2. eli zayıf araçlarda zararı o aracı sıfır alan kişi eder. Sonraki kullanıcıları ise ucuz fiyata kaliteye sahip olmuş olurlar.

Haklısınız ama bi renault ford gibide hemen satamazsiniz satmak istediğinizde o yuzden kafam karisik....ama dediginiz gibi ofiyatada o donanim bulunmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

zamanında amcam 2006 3.000 km deki civic i 26 ya almıştı. Şimdi civic piyasası uçmuş. Gördüğün gibi civic almakta avataj var altın borsası gıbı namuzsuz utanmasalar sıfırdan pahalı satacaklar. 2. eli okadar çokkı satılırmı dıye düşünmezsin bile hemde çok rahat keyıflı araçtır ama makyajlı kasasını almanı tavsıye ederım diğerleri tutulmuyor

BÜTÇE 25.000 BIRAK MAKJAYI HOCAM NORMALİNİ ALABİLİRMİYİM DİYORUM BU PİYASAYI GÖRÜNCE :):)

zamanında bı honda alıp yastık altına falan koymak lazım ılerde satıp kar edilir

• Tasarım,sağlamlık, kalite, yol tutuş hep mazdayı gösteriyor. Tek sıkıntısı 2. el. Ama ona rağmen ben de düşünmekteyim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.