Şimdi Ara

SİZCE HANGİ 2. EL OTOMATİK ARABAYI ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Opel Corsa 1.4 Twinport Essentia.
    Hyundai i20 Troy 1.4 CVVT Mode.

Arkadaşlar bunlar 2011 veya 2012 model, 44.000-45.000 TL aralığında ve tam otomatik benzinli.
    Km-değişen-boya-hasarsızlık gibi etkenlerden hariç, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden?

Önemli : Bayramdan sonra fiyatlar düşermi? Eylülün sonuna kadar veya Ekime kadar beklemelimiyim?

• Fiesta 1.6 powershift bul hocam bunlar çok verimsiz ve yakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar birazda olsa düşer, pazarlık ediniz. Şişirilmiş fiyatlarla dolu arabalar var piyasada.

• Genel olarak forum sinifinin krali olan fiesta diyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 okadar pahalanmışmı yahu.2014 satıyolardı o paraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası burası ayrı oynayan fiesta ne zaman sınıfının kralı oldu la

Millete almak için can atıyordu zaten kralı

• Powershift 1.6 olursa fiesta olmazsa corsa bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Sizce bu 2.el sistem alınır mı?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski kasa i20ye o para verilmez bence. Şahsi fikrimdir, teknik bir dayanağı yoktur.
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Valla hasar kayıtlı olarak bulabiliyorsun 2014 model. Fakat temiz ve km en fazla 50-60k civarı bu fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

Powershift 1.6 olursa fiesta olmazsa corsa bence

1.6 ' nın otomatiği var dimi hocam? Corsa'da çok iyi fakat şu arka camlar canımı sıkıyor. heryeri güzelde neden arka cam manuel ulan
  • webliner kullanıcısına yanıt
    2011 ve en fazla 50binde bir otomatik fiesta 45bin edermi? Yada oluru nedir, bayramdan sonra ve pazarlıkla 42-43'e alınırmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: useryumen

quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

Powershift 1.6 olursa fiesta olmazsa corsa bence

1.6 ' nın otomatiği var dimi hocam? Corsa'da çok iyi fakat şu arka camlar canımı sıkıyor. heryeri güzelde neden arka cam manuel ulan

Bildiğim kadarıyla var 1.4ler 4 ileri 1.6lar 6 ileri çift kavrama

• Fiesta ve Corsa' da Turbo varmı bilen?
  • useryumen kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 60 bin civarı civic bakıyordum. Ortalama 65-70 bin arası istiyorlardı. Geçen baktım hasarsız boyasız ilan var hemde 60 bin tl. Ertesi gün baktim araç satılmış. Neden almadın dersen elimdeki nakit altın hesaplarken uçtu gitti anlayacağın.

Birde şöyle düşün ;

Millet ailesi ile kurbana gidecek araç lazım. Sen olsan boyle bir dönemde aracını satar mısın? İşte bu satıcılar da bayramdan sonra piyasaya girebilir. Kendimce biraz daha beklemekte yarar var eğer vaktin var ise.

Fiesta içinse söyleyebileceğim temiz araçlarda fiyatlar genelde yüksek olur. Eger ki pazarlık edersen alabilirsin diye düşünüyorum. Aracı devamlı takip et sitelerden.

Evet bazen kısmet. Bende geçenlerde temiz Auris bulmuştum bu fiyatlarda. Tam kaçmaz bu alalım derken hesap yaparken hop gitti..

Önerilerin için sağol. Zaten bayramdan sonrayı bekleyeceğim öyle görünüyor. Dediğin gibiyse eylül sonuna kadar çıkar satıcılar piyasaya.
  • useryumen kullanıcısına yanıt
    Hocam auris hangi model bende bırakmıştım o araca ama özellikle otomatik dizeldeki sarsıntı probleminden bahsedilince vazgectim.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Orası burası ayrı oynayan fiesta ne zaman sınıfının kralı oldu la

Millete almak için can atıyordu zaten kralı

Onu bana degil forumdakilere sorucaksin Korkmaz Bey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1.6 Comfort Extra modeli sanırsam 2009 modeldi. Ufak bir iki çiziği boyası vardı. otomatik şanzımanda toyotayı çok övüyorlar.
    Zaten onun ayarında yok şuanda kaçtı
  • Klavyesi olan yazıyor napsınlar

• Bir önceki kasa i20'yi beğenmeyenlerin kafasından ben de istiyorum yeminle. 2014 otomatik i20 sense sahibiyim. 2.5 yıldır aracın sahibiyim. 2 gece önce 12 de İzmit'ten yola çıkıp sabah 9'da Marmaris'e geldim. 9'dan akşam 17 civarına kadar otelde vakit geçirdim. Ne bir yanım ağrıyordu ne de başka birşey. Ha bu arada boyum 1.94 m. Marmaris'in virajlarında tek bir an bile güvensizlik yaşamadım. Aracımda 4 teker disk fren, cruise control, yağmur-far sensörü, kararan dikiz aynası, double din teyp ve navigasyon, katlanır ayna gibi birçok özellik var ama bazı tipler hala bu sınıfta ford ya da opeli hyundaiden üstün görüyorlar sebepsizce. Araçta negatif tek şey yakıt ama o da lpg ile yarı yarıya çôzüldü ki zaten otomatik fiesta ya da corsa i20'den az yakmaz. Lütfen yorum yaparken anlamsızca sallamadan sebepleriyle yapın biraz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.