Şimdi Ara

Sizce hangi mevkide oynamalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Lisede turnuva yapmıştık. Rizespor'un altyapısında stoper oynayan bir eleman vardı karşı takımda, yatırıp kaldırmadığı adam kalmamıştı bizim takımda Top tekniğine hayran kalmıştım, sonradan stoper oynadığını öğrenince şaşırmıştım.
  • senden tarık çamdal gibi bişey çıkar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

40 kiloyla hız olsan ne olur bi omuz atarlar kalırsın

Omuzlardan kaçıyorum hızla geçiyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

senden tarık çamdal gibi bişey çıkar heralde

İnşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

Orijinalden alıntı: lm10atakan

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Bedenini geliştir

Tek sorunum o zaten bi türlü kilo alamıyorum çok zayıfım.

Yaş 15 daha şimdilik sıkıntı olmaz ama yüksek seviye oynamak istiyorsan geliştirmek zorundasın ayrıca oyun bilgisi vs bilmen lazım

Nasıl Geliştriebilirim?
  • git vucut çalış 40 kilo ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

git vucut çalış 40 kilo ne la

Nasıl Kilo alablirim ki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

git vucut çalış 40 kilo ne la

Nasıl Kilo alablirim ki?

gece gündüz mc ye :D bu latifesi işin tabi , iyi bi spor salonuna git zaten sana sorarlar amacın ne diye (zayıflama ,sıkılaşma , vucut yapma vs diye )
  • hocam o da bi şey mi halı sahada keçiörengücü altyapı yedek kalecisi geldi çocuk bizim takımın belini kırdı

yani burada selçuk a burak a sövüyoruz da gerçekten futbolcu olmak heleki galatasaraylık futbolcu olmak çok fazla emek ve yetenek isteyen bi şey
  • Kale arkası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Kale arkası

Morelimi bozdun şimdi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Kale arkası

Morelimi bozdun şimdi

O kiloyla top toplayıcıdan başka bir şey olmaz güzel kardeşim Yaşın genç. İlla bir yerlere gelmek istiyorsan kendini geliştir. Hızımla adam geçiyorum deme. Yarın biri omuzu bir koyar feleğin şaşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

hocam o da bi şey mi halı sahada keçiörengücü altyapı yedek kalecisi geldi çocuk bizim takımın belini kırdı

yani burada selçuk a burak a sövüyoruz da gerçekten futbolcu olmak heleki galatasaraylık futbolcu olmak çok fazla emek ve yetenek isteyen bi şey

İstisnalar hariç gerçekten özellikle Türkiye gibi sistemsizliklerin içinde sıyrılıp çıkan futbolcular gerçekten yetenekliler ama en büyük sorun şu ki alt yaş kategorilerinde kaçak diye tabir edebileceğim kimliklerinde 1-2 yaş küçük yazan oyuncular var ve bunların yanında yaşları doğru yazan çok topçu var ve ne yazık ki harcanıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam sıyrılıp ceza sahasından uzak köşeye topu yuvarlayacakken sana bi omuz atarım havada 11 takla atarsın biraz vücut çalış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.