Şimdi Ara

Sizce hangi mevkide oynamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba sizce ben hangi mevkide oynamalıyım Yaşım 14,5 Boyum 1.62 Kilo 43 Sağ ayağım Çok hızlıyım karşımdaki adamdan çok iyi sıyrılırım Ceza sahasına girip Şut çekmeyi severim ani deprlarlar falanda atarım Kanat diyebilirsiniz ama iyi çalım atamam.

• Yaşın daha çok genç, o boy daha uzar. Sağ bek olur. Madem çeviksin, hızlısın çalım atmayı da öğrenirsen o zaman harika olur.
  • Sol kanat sol acik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan aldığın cevaplara göre mi seçim yapacaksın ? 😞

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende bir BY17 gördüm kardeşim.

• Bedenini geliştir

• Kaleci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaleci ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Burdan aldığın cevaplara göre mi seçim yapacaksın ? 😞

Aynen saçmamı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Bedenini geliştir

Tek sorunum o zaten bi türlü kilo alamıyorum çok zayıfım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

kaleci ol

quote:

Orijinalden alıntı: Imaginations

kaleci ol

Kaleci nerden çıktı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lm10atakan

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Bedenini geliştir

Tek sorunum o zaten bi türlü kilo alamıyorum çok zayıfım.

Yaş 15 daha şimdilik sıkıntı olmaz ama yüksek seviye oynamak istiyorsan geliştirmek zorundasın ayrıca oyun bilgisi vs bilmen lazım

• Sol bek ol ihtiyacımız var. sağaksan sağ bek ol ona da ihtiyacımız var.
  • bak hızlıyım sıyrılırım diye havalanma benden demesi

ilk gençlerbirliği genç takımında antrenmana çıktığımda bende senin gibi artislik yapıyordum geçerim ederim diye bi baktım takımda 25 kişi varsa hepsi çalım atabiliyor yani okuldaki arkadaşlarını çalımlaman senin çalım yeteneği olduğunu hızlı olduğunu göstermez

yani diyeceğim şudur ki sen bi takımla antrenmanlara çık zaten kendini görürsün hocanda seni en uygun mevkiye koyar haaa tabi zengin çocuğu değilsen yada hocayı tanımıyorsan santrafor olamazsın
  • 10-13 yaşında minik takımda 3 numara ile sağ bek oynuyordum.15 yaşında 7 numara ile sağ açık. 19 yaşında 9 numara ile ST . Zamanla kendini buluyorsun, hocalarının yönlendirmelerini dikkate al. Hep senden bir üst takımın antrelmanlarına katılmak istediğini söyle. Kendi seviyenin çalışmaları ile yetinme. Bir üst kademeye hazırlıklı ol. Yaş gruplarına göre tutuyorlar çalışmaları ama böylesi daima daha iyi oluyor. Hayatında sadece futbol olacakmış, futbolcu olacakmışsın gibi düşünme 20 yaşında bir diz rahatsızlığından sonra süper amatör seviyesindeki takımımda devamlı oynarken bırakmak zorunda kaldım. Çok inanılmaz bir yeteneğin yoksa herşeyin üzerine gider devam edersin, zaten onlarda seni bırakmazlar.
  • il buono 10 kullanıcısına yanıt
    Az önce söylediklerime ek olarak.

Bu yorumunun üzerine, benim oynadığım takım Cihan diye bir arkadaşımızı Galatasaraya vermişti. Çocuk gitti ve orada kaldı, sonra ne olduğunu bilmiyoruz. Onu seçtiler aldılar, aynı dönemde Galatasaray seçmelerine katıldık. 3 arkadaş. Giderken öyleyiz böyleyiz diye gittik dönerken çokta bişey değilmişiz diye döndük. Bu işin en mantıklısı 8-10 yaştan aldıkları grubu sürekli devam ettirmektir. Sonradan o sisteme girmek büyük yetenek gerektirir.
  • günde 2 saat frikik çaliş hic calimmiş hizmiş ugraşma iyi frikik at iyişut dunyada her takimda oynarsin.

Birde sol ayağinida geliştir.

Merkez os oynarsin.

• 40 kiloyla hız olsan ne olur bi omuz atarlar kalırsın

• Senelerdir buradan ne topçular çıkıyor yaşı 10 boyu 2 metre hızı 99 nerde oynamalıyım diye daha birisi bank asyada bile oynayamadı

Benim cevabım kale arkası.
  • Sende aaron lennon ışığı görüyorum genç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.