Şimdi Ara

SIZCE HANGI ONLINE OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi kaç gündür online oyunları araştırıyorum gezmediim dolaşmadıım hemen hemen hiç bi forum kalmadı ve online oyunlarla ilgili youtube olsun başka video siteleri olsun videolarını izledim ve sonunda 2 tane oyun arasında kaldım 2 side birbirine benzio 2 side birbirinden güzel onları gördükçe ko ve silkroad da geçirdiim zamanlarıma acıyorum şimdi size o 2 oyunu sölüyorum sizce hangisini seçmeliyim brisine başlıcam yardımcı olursanız bana sewinirim oyunlardan bri LAST CHAOS dieri RAPPELZ sizce hangisinde zamanımı değerlendiriyim bilgisi olanlar yorum yaparsa sewinirim şimdiden yorumlar için teşekkürler

• bence rapplez çünkü bende başlıcam last caos u oynadım tatmin etmedi pek
  • yarın bende bi rappleze bakıcam bakalım hayırlısı. 2moonsu da bekliyorum çok sağlam dediler. bi de sun online var ama bekliyoruz bunları şu an rappleze bakıcam.
  • ultima onlineyi denemediysen kesinlikle oynamanı oneririm.Diğer oyunlar aksine grafikleri 8 sene oncesine olmasına ragmen(berbat) suanda bircok oynuyanı bulunuyor.Bunun 2 nedeni var oyunun rpye yatkın olması ve diğer oyunlar gibi ozenti olmaması bu arada ultimada action 123 tusları ile yapılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR

Beyler bi kaç gündür online oyunları araştırıyorum gezmediim dolaşmadıım hemen hemen hiç bi forum kalmadı ve online oyunlarla ilgili youtube olsun başka video siteleri olsun videolarını izledim ve sonunda 2 tane oyun arasında kaldım 2 side birbirine benzio 2 side birbirinden güzel onları gördükçe ko ve silkroad da geçirdiim zamanlarıma acıyorum şimdi size o 2 oyunu sölüyorum sizce hangisini seçmeliyim brisine başlıcam yardımcı olursanız bana sewinirim oyunlardan bri LAST CHAOS dieri RAPPELZ sizce hangisinde zamanımı değerlendiriyim bilgisi olanlar yorum yaparsa sewinirim şimdiden yorumlar için teşekkürler

Kardes o kadar heycanli yazmisinki Bende LİNEAGE2 yazmani bekledim o kadar arastirdin l2 gormedin buyuk basari

• rappleze girdim 10 dakika dayanabildim etraf bomboş kimse yok tabi şehre gitmemiş de olabilirim. ama sarmadı beni kullanılabilirliğini beğenmedim sildim.
  • rappelz de lvl kasmak çok zor heralde...vede çok fazla bug doluydu..

last chaosda hareketler robot gibi,kasması sıkıcı bi amacı yok gibi yorumlar duymuştum...
    (bi amacı yok u tam hatırlamıyorum)
  • arkadasım last chaos bos bence rappelz e basla ınan bana senı asla sıkmıcak bı oyun.Sun onlineyı beklıyorum bende ama asıl bekledıgım oyun Aion umarım hayal kırıklıgı olmaz
    2moons oynadım oyun grafık bakımından cok kalıte ama dup falan olabılır bı kac haber gelmısdı kulagıma betada kasmasıda zor geldıgınden bırakdım... :)
  • Eudemons oyna hepsinden daha zewkli.
  • quote:

]Orjinalden Alıntı:asitutkum

arkadasım last chaos bos bence rappelz e basla ınan bana senı asla sıkmıcak bı oyun.Sun onlineyı beklıyorum bende ama asıl bekledıgım oyun Aion umarım hayal kırıklıgı olmaz
    2moons oynadım oyun grafık bakımından cok kalıte ama dup falan olabılır bı kac haber gelmısdı kulagıma betada kasmasıda zor geldıgınden bırakdım... :)

kardeş bi iki şey sölemek istiorum..

belki bilgin yoktur die sölüorum.AİON paralı olcak...

bide 2moons da CB de olan dupe olayı iki client açılmasındandı.vede buda ole cok zor bişi deil önlenmesi...CB olduğu için saten dupe yapsınlar itemler iyi olunca daha kolay kassınlar daha ilerlere baksınlar diede bi müdahale de olmadı.Ama OB de olacağını hiç sanmam..
    bide az oynamışsın galiba.neresi zor geldi anlamadım.benim duyduklarıma göre rappelz de cok zordu.20 lvl olmak 25 lvl olmak bir hayli zordu.(duyduğuma göre)2mooons da nerdeyse 50 lvl e kadar oldukça kolay kasıyosun...

• Mu online oynamanizi tavsiye ederim
  • abi bu dediklerinizin hiç birini bilmiyorum nerden bulabilirim ben bunları??
  • yahu arkadaslar biraz dogru durust oyun soyleyin bari bir arkadasta mu online demiş milattan kalmıs bir oyun ve ana sitesi paralı oldu artık mu online yi ben zamanında cok oynadım pnun icin biliyorum kardes yeni bir online oyun arıyorsan yeni cıkmıs mı ona bak boyutu buyukmu ona bak boyuttan kastım 200 300mb lık bişeyse kesin kıytırık bişeydir en dusuk sınır 1,5gb veya 2,0gb olsun buda en dusuk o zaman seni tatmin eden oyunu bulabilirsin ben sana granada espadoyu önerebilirim bu zamanın en guzel oyunlarından biri diyebilirim pvp siyle karakter kasmayla baska bir boyuta gecmiş bir oyun o her neyse kararı verecek sensin zaten işallah seni mutlu eden oyunu bulursun ama işin zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: actionsee

yahu arkadaslar biraz dogru durust oyun soyleyin bari bir arkadasta mu online demiş milattan kalmıs bir oyun ve ana sitesi paralı oldu artık mu online yi ben zamanında cok oynadım pnun icin biliyorum kardes yeni bir online oyun arıyorsan yeni cıkmıs mı ona bak boyutu buyukmu ona bak boyuttan kastım 200 300mb lık bişeyse kesin kıytırık bişeydir en dusuk sınır 1,5gb veya 2,0gb olsun buda en dusuk o zaman seni tatmin eden oyunu bulabilirsin ben sana granada espadoyu önerebilirim bu zamanın en guzel oyunlarından biri diyebilirim pvp siyle karakter kasmayla baska bir boyuta gecmiş bir oyun o her neyse kararı verecek sensin zaten işallah seni mutlu eden oyunu bulursun ama işin zor

Kardesler Gelin l2 formumuza c4 versiyonu setup 2.4gb acilmis 4.9gb c5 versiyonu 2.8gb acilmis 6gb
    Grafik yeterki pc in iyi olsun az hdr efektinin otur Şelale'ye karsi grafik gör PVP gör RPG gör Ne istiyorsan onu gör
    ][_İNEAGE2

• sana önericem voyage century var 1.3 gb lık bi korsan oyunu

sitesi http://www.voyagecenturyonline.com/

ben oynuorum gercekten cok güzel bi oyun ama elbette sıkıcı gelebilir
    kendi lvl ini kasmak yerine skill lvlleri kasıosun ve skillerde öle bildiğin skill değiller

bu skiller kılıç-saber-tüfek , odunculuk , madencilik , simyacı , demirci(blacksmith) , terzi gibi skiller

ilk önce skill tutora gidip skill satın alıosun
    sonra kasıosun
    kılıç için hayvan keserek
    terzi için hayvanlardan düşen ya da tarlada ektiklerinden çıkan kimi eşyalarla kıyafet dikerek
    demircide odun ve maden çıkararak ürettiğin silahlarla
    simyacıda yerde bulduğun ve ektiğin bitkilerdeki kimi bitkilerle can yapınca

gibi durumlarda skillerini kasarsın

bunların dışında denize açılıp gerçek dünya haritasında bulunan şehirler arasında ticaret yapabilir ister korsan kesip geminizin lvl ini arttırabilir ister amerika kıtasında ki tortuga ya gidip korsan olur ve ticaret gemilerine saldırırsınız ya da büyük bi guilde girip şehirlere saldırarak şehir ele geçirme zevkine varabilirsin

oyunla ilgili her türlü bilgihttp://forum.donanimhaber.com/m_11570388/mpage_1/key_/tm.htm
    burdan bulabilirsin

ayrıca oyundaki adım CaptainCook oyuna başlamaya karar verirsen sana her türlü yardımı yaparım

• Paran Varsa:

Lineage 2,Dark Age of Camelot

Yoksa Sırasıyla:

Rappelz,GuildWars(hepsi),2Moons,FlyFF,SRO,Last Chaos

Bana göre şu an paralı oyunlardan para vererek oynamaya değen yok.Rappelz tüm paralı oyunları slip süpürecek
    kapasitede ve çoğu paralı MMOPRG'den çok daha iyi.Warhammer Online ve Age of Conan'a kadar da kaliteli bir paralı MMORPG'de yol üstünde pek gözükmüyor.
  • Rappelz Online tavsiye ederim.3-4 gundur oynuyorum.Oyun gerçekten ırklar arası denge çok iyi ayarlanmış.Her class diger classın açıgını giderir şekilde taşarlanığı için questleri partiler halinde yapmak hem daha kolay hem daha zevkli.Ayrıca bu kadar büyük bir oyunun ücretsiz olması da artı bir özellik kazandırıyor.SRO'yu bırakıp Rappelze başladım.Hiç pişman deilim açıkcası sro ile karsılastırcak olursam,classlara özgü skillerin olması,sro'ya göre devasa bir haritanin olması ve en önemlisi 5k cı,küfürbazların olmaması oyunu bence bu zaman aralığında oynanabilecek sayılı oyunlardan yapıyor.saten mmorgsite.com adresine girerseniz.Ücretsiz bir oyunun 8.1 puan almasının ardında bazı gerekçeler wardır.Bunu oyuna başlayınca anlıyor insan.Seçim yinede senin iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 2 Nisan 2007; 12:23:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.