Bildirim
SİZCE HANGİ OPERATÖR?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dediklerin kolay bir araya gelen şeyler değil. Artı senin nerede olduğunu bilmeden çekim gücünü de bilmemiz mümkün değil. Etrafındaki arkadaşlarından yaşadığın bölgelerde çeken ya da çekmeyen operatörleri öğrenebilirsin.
Ha kendi yaşadığım yer için söyleyeyim. Turkcell en iyi çekiyor. Fiyatı da tuzlu. Avea çeker gibi yapıyor ama fiyatı uygun. Vodafone da ikisinden de biraz var... -
Türkcell geç. Bol kampanyası var. En ucuz tarifelere geçebilirsin. Zaten faturasız kampanyalar bitince numara taşırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgende çekim gücü ne durumda bilmiyorum ama 3 5 lira fazla ver Turkcell kullan.
Hızı, görüşmelerde ki ses kalitesi ve insan muamelesi görebileceğin tek operatör Turkcell'dir.
Daha ucuza daha fazla internet veren diğer operatörler seni yanıltmasın. Burnundan fitil fitil gelebilir.
Herkese teşekkür ederim
Turkcell al kafan rahat olsun. Vadofone gectim 1ay dayandim kafayi yiyecektim.
Turkcell - telekom
türkcell al kalitenin keyfini çıkar -
Fiyat performans oranı en iyi operatör tt, turkcell daha iyi çektiği gerçek olabilir ama tt de 4g sonrası kolay kolay adamı üzmez ayrıca Ensar vakfı gibi bir rezaletin sponsoru olmak istiyorsan turkcell kullan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Turkcell’in nesi iyi. Çok pahalı, 3 GB internete 40 TL veriyorum.
Bölgende çekimi iyi ise Avea'nın uygun fiyatlı tarifelerine değilse Turkcelle geç. Bu aralar Vodafone'da güzel kampanya yok bulabilirsen Vodafone'da iyidir.
ben 45 tl ye 11 gb alıyorum. sizin paket kötüquote:
Orijinalden alıntı: FeurFrei
Turkcell’in nesi iyi. Çok pahalı, 3 GB internete 40 TL veriyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgeye bağlı . Mesela merkezi bir yerde yaşıyorsan Turkcell ,TurkTelekom arasında bir fark görmeyebilirsin. Ben hemen hiçbir fark görmüyorum .
Turkcell ile olan tecrübem de pek iyi değil. Neden turkcell kalitesi deniyor anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 12 Haziran 2018; 0:18:9 > -
Beyler bisey sorabilir miyim? 27 temmuzda dolacak taahutum ve baska operatore gecicem en uygun hangi tarihte bozmalıyım sizce? Ve şimdi bu siralar bozsam ne kadar taahhut bozma ucreti oderim? Hat pttcell
TT'de farklı değil o da Oger Telekom'un
Oger Telekom TT'nin içini boşaltıp borçlarını bıraktı.
Borçları aboneler ödüyor. -
Mesela ben Platinum tarifesi kullanıyorum.
Platinum ve Lifecell paketleri haricinden ek paketler pahalıya geliyor.
Turkcell böyle yaparak aslında abonelerine "ek paket almak yerine normalde kullandığınız tarife paketlerini yükseltin" demek istiyor. -
Yeni gelenlere iyi kampanyaları var. 6 ay TT’de kalırım sonra tekrar Turkcell’e taşırım diye düşünüyorum.
Hangi paket?quote:
Orijinalden alıntı: edepliadam
ben 45 tl ye 11 gb alıyorum. sizin paket kötü
Alıntıları Göster
Kim ödeyecekti? Abone olmayanlar mi?
Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinden geçmeyen vatandaşlar bile ödeme yapıyor.
Benzer içerikler
- turkcell şebeke sorunu
- kimi arasam yanlış bir numara çevirdiniz diyor
- yurtdışı numarası nasıl alınır
- 0559 hangi operatör
- turkcell altın festival
- turkcell internet gönderme
- özel numara bulma
- e sim nedir
- iphone servis yok hatası
- turkcell akıllı fatura nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X