Şimdi Ara

Sizce hangi Sedan araç? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şehir içi 254. sehir dışı 207ykrş cıvıc 110hp 2006 model. dizelgibi bişey
  • dizele ihtiyacınız var ise zaten forda yonemlekten baska secim yok.
    1.6 benzınlı vectra da performans beklemeyın.ama konfor olarak d sınıf olmasi itibari ile herturlu vectra daha ustun.
    benzınlı olacak ve performans da lazım dersenız ozman jetta tsi olmali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Savage

Seçeneklerin arasına Volvo S40 ı da ekle derim

eklemezsen Vectra
  • vectra güzel bir araç.. ama dediğin gibi benzinli olması çok büyük eksik. şehir içi 9 dan aşağı düşmez
  • o 3 araç içinde vectra derim, hatta daha ekonomik seçenek olarak yeni çıkan sedan astra derim, hasta oldum o kasaya.
  • VOLVO s 40 1.6 D tek tercih
  • bence en bunlar arasında en başa focus dizeli koy özellikle uzun yoldan bashetmişin 105 hp arac sollamalarda ani hızlanmlarda performans alamassın ve gaza cok bascağın için cok yakar ama focus dizel hem az yakar hemde ara hızlanmaları cok iyi (vectra 1.6 diye sölüyorum) bence focus al hem cok cok daha ekonomik olur hemde cok daha performanslı satarkende kısmet işi ama vectra 4 haftada satsan dizel focus 1 haftada gider
  • vectra yakışır ama vw jetta'nın arkadaşların dediği gibi tsı motorlarına bakmadan geçme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

vectra şehiriçinde km.de ortalama 2.80 ytl yakar . focus dizel ş. içinde km.de 1.75 ytl yakar .
    hesabınızı yapın derim

100 km'de 60 litremi yakıyor Vectra?
  • yanlış yazmış işte. 0,28 ykr yakar km demek istemiş. 100 km de/6 litre yani
  • yolda daha az durup daha az paraya daha çok yol gitmek istiyorsan focus dizel
  • bence astra sedanada bakmalısınız . gayet büyük bir iç hacime sahip . hemde 1.3 dizel var
    yok eğer astra küçük derseniz vectra bence hepsinden iyidir . bu sıralar 2007 modelleri elde kalan yerlerde çok büyük indirimler yapılıyo uzun süre kullacaksanız 33bine sıfır vectra sahibi olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 23 Şubat 2008; 12:47:01 >
  • dizel düşünüyorsanız focus TDCi tabiki,makyajlı olandan ama aynı fiyata volvo S40 dizel de var o da düşünülebilir..zaten focus ile motorları ve altyapıları aynı..
  • çoğunluk vectra demiş ama ben katılmıyorum. çünkü bu vectralar öncekiler gibi tutulmadı, kasa değiştirecek, aynı zamanda bir üst segment olduğu için masrafı da fazla olacak. eğer konforlu birşey olsun diyorsan jetta veya bana göre daha iyisi octavia öneririm çünkü octavia da VW grubunun, aynı kalite ama markadan dolayı aynı paraya daha fazla özellik alabiliyorsunuz. eğer konfor ikinci planda benim için masrafı az olan sorun çıkartmayan bir araç olsun derseniz civic tavsiye ederim. performansı da cabası.
  • jettayı öneririm
  • arkadasim makyajli kasa vectra 100-120 arasi uzun yolda 6,5 lt yakar. uzun yolda bir hayli yol yaptim eminim (yazin klima aciksa 0,5 eklersin), baskalari aklini karistirmasin, dur kalkta da tas patlasin 8,5 yakiyor, motor performansida gayet yetiyor
  • uzun yolda kullanıcaksanız kesinlikle D sınıfı araç düşünün...

Hatta biraz eski model E sınıfı araç bile düşünülebilir...
  • Dizel Focus tabii...
  • Bu secenekeler arasından focus u öneririm.Tasarım/kalite/konfor oranı cok iyi.
    honda civic te güzel bi secenek olur.

Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.