Şimdi Ara

Sizce hangi Sedan araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sedan sıfır bi araç almak istiyoruz . Fakat sizce ne almalıyız? aracı uzun yolda kullanmayı düşünüyoruz . vectra,jetta ve focus(dizel) arasında kaldık. Yardımcı olursanız sevenirim.

• vectra derim bu 3 araç içerisinde..

çünkü segment farkı dolayısıyla vectra daha büyük daha geniş ve daha oturaklıdır bunlar içerisinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

vectra derim bu 3 araç içerisinde..

çünkü segment farkı dolayısıyla vectra daha büyük daha geniş ve daha oturaklıdır bunlar içerisinde..
    bizde onu düşünüyoruz fakat işte focus un dizel vectranın benzinli oluşu korkutuyo 1,6 benzinli vectra şehir içi ve uzun yolda ne yakar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

vectra derim bu 3 araç içerisinde..

Bu 3 araç arasında kaldıysanız bende vectra diyorum.Ancak farklı önerilere açıksanız fiyatı yakıt düşüklüğü 5 yıl garanti özelliklerini göz önüne alarak ben kullanıyorum memnunum era'yı da bir test edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Bu 3 araç arasında kaldıysanız bende vectra diyorum.Ancak farklı önerilere açıksanız fiyatı yakıt düşüklüğü 5 yıl garanti özelliklerini göz önüne alarak ben kullanıyorum memnunum era'yı da bir test edin derim.

Alıntıları Göster
    Vectra içlerinde en kaliteli olanı, sonuçta D sınıfı. Benzin tüketimi tabi kasa ağırlığından dolayı jettadan falan fazla olur. Ama yeni kasa vectra (insignia) çıkacak, buda bir bilgi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Vectra içlerinde en kaliteli olanı, sonuçta D sınıfı. Benzin tüketimi tabi kasa ağırlığından dolayı jettadan falan fazla olur. Ama yeni kasa vectra (insignia) çıkacak, buda bir bilgi olsun.

Alıntıları Göster
    peki kasanın bu ağırlığı arabanın performansını etkilermi şayet alırsak 1,6 sını alcaz ve bu kasa da performans nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnn

peki kasanın bu ağırlığı arabanın performansını etkilermi şayet alırsak 1,6 sını alcaz ve bu kasa da performans nasıl olur

Alıntıları Göster
    vectra şehiriçinde km.de ortalama 2.80 ytl yakar . focus dizel ş. içinde km.de 1.75 ytl yakar .
    hesabınızı yapın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 22 Şubat 2008; 17:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

vectra şehiriçinde km.de ortalama 2.80 ytl yakar . focus dizel ş. içinde km.de 1.75 ytl yakar .
    hesabınızı yapın derim

Alıntıları Göster
     Sizce hangi Sedan araç?

Sizce hangi Sedan araç?

güzel sedandır

• quote:

Orijinalden alıntı: AyktKsv

Sizce hangi Sedan araç?

Sizce hangi Sedan araç?

güzel sedandır

Alıntıları Göster
    Uzun yolda kullanmayı düşündüğünüz için sizin seçenekleriniz içinden ben Jetta derim.
    Ek öneri isterseniz tüm özelliklerini uzun yolda göstermesiyle ünlü Volvo da düşünebilirsiniz. S40 1.6D'nin fiyatı ile listenizdekiler aynı fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Uzun yolda kullanmayı düşündüğünüz için sizin seçenekleriniz içinden ben Jetta derim.
    Ek öneri isterseniz tüm özelliklerini uzun yolda göstermesiyle ünlü Volvo da düşünebilirsiniz. S40 1.6D'nin fiyatı ile listenizdekiler aynı fiyat.

Alıntıları Göster
    vectra-jetta-ford sıralaması yapardım.bence bütçenide söyle farklı tavsiyelerede açıkmısın onuda söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

vectra-jetta-ford sıralaması yapardım.bence bütçenide söyle farklı tavsiyelerede açıkmısın onuda söyle.

Alıntıları Göster
    söylediklerin içerisinde vectra ağır basıyor ancak. dizel diyorsan ford focusta iyi bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

söylediklerin içerisinde vectra ağır basıyor ancak. dizel diyorsan ford focusta iyi bir tercih.

Alıntıları Göster
    yeni makyajlı focus derim hem yep yeni hemde özellik olarak yol tutuş ve perfonmans olarak asla seni pişman etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alcnn

Fazla bir performans beklemeyin. Şimdiki vectra 1.6 lt motoru 105 hp. Ama D sınıfı araçların kasaları ağır olduğundan hızlanma performanslarıda düşük oluyor. Ama hızlanıncada iyi gider o başka. Yani C sınıfı araçlar gibi performans alamazsın. Motor güvcü düşük. Rakipleri Modeo 1.6 lt 125 hp, Passat 1.4TSI 122 hp motorlarla piyasada ve daha avantajlı. Vectranın avantajlı olduğu nokta ise fiyatı.

• quote:

quote:

Fazla bir performans beklemeyin. Şimdiki vectra 1.6 lt motoru 105 hp. Ama D sınıfı araçların kasaları ağır olduğundan hızlanma performanslarıda düşük oluyor. Ama hızlanıncada iyi gider o başka. Yani C sınıfı araçlar gibi performans alamazsın. Motor güvcü düşük. Rakipleri Modeo 1.6 lt 125 hp, Passat 1.4TSI 122 hp motorlarla piyasada ve daha avantajlı. Vectranın avantajlı olduğu nokta ise fiyatı.

Alıntıları Göster
    Bence Makyajlı Focus Sedan

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bir tanıdığımda var Vectra 1.6 hiç memnun değil. Kalkışlar çok kötü diyor yakıt da ortalama 9 lt. Yol bilgisayarından görmüştüm. Şehir içi de değil. Tuzla içinde kullanıyor genelde trafiğe girmiyor. Ancak sürekli en az 3000 devirde kullanıyor performanslı olsun diye. Bunların arasında Focus en iyi seçimdir. Uzun yolda da zaten çok çok üstündür. Sürüş zevki tork gücü yol tutuşu konforu da yeterlidir. Jetta servis ve yakıt masrafları ağır bir araba olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

VOLVONUN WEB SAYFASINDA SATIS NOKTALARINI GOSTERMIYO ONCEDEN Z.BURNUNDA VARDI ODA KAPAMIS ISTANBUL AVRUPA YAKASINDA NERDE VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: HEHE

quote:

VOLVONUN WEB SAYFASINDA SATIS NOKTALARINI GOSTERMIYO ONCEDEN Z.BURNUNDA VARDI ODA KAPAMIS ISTANBUL AVRUPA YAKASINDA NERDE VAR

Alıntıları Göster
    Seçeneklerin arasına Volvo S40 ı da ekle derim

• quote:

Orijinalden alıntı: HEHE

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HEHE
    quote:

Geçici bir durum olmalı. Avrupa yakasında Zeytniburnu'ndaki duruyor, kapanmadı; Grup Volvo Bayii burası. Bir de Arkas Otomotiv var, Esentepe'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bescherelle

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tsı motoru test edin derim eminim menun kalıcaksınız ,Jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodigy.Diesel

Tsı motoru test edin derim eminim menun kalıcaksınız ,Jetta

Alıntıları Göster
    tsi ve comfortline ise düşünmeden jetta derim. vectra bir üst segmentte olabilir tamam ama jettanın donanım seviyesinin vectradan aşağı kalır yanı yok, hatta benzinli motoru daha üstün e bir de vectra kasa değiştirecek bu yüzden jettayı seçerdim. kıstasınız ekonomik olması ise dizel focus tabi makyajlı olanı ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.