Bildirim
Sizce hangi Sedan araç?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vectra derim bu 3 araç içerisinde..
çünkü segment farkı dolayısıyla vectra daha büyük daha geniş ve daha oturaklıdır bunlar içerisinde.. -
bizde onu düşünüyoruz fakat işte focus un dizel vectranın benzinli oluşu korkutuyo 1,6 benzinli vectra şehir içi ve uzun yolda ne yakar acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
çünkü segment farkı dolayısıyla vectra daha büyük daha geniş ve daha oturaklıdır bunlar içerisinde.. -
Bu 3 araç arasında kaldıysanız bende vectra diyorum.Ancak farklı önerilere açıksanız fiyatı yakıt düşüklüğü 5 yıl garanti özelliklerini göz önüne alarak ben kullanıyorum memnunum era'yı da bir test edin derim.quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
Vectra içlerinde en kaliteli olanı, sonuçta D sınıfı. Benzin tüketimi tabi kasa ağırlığından dolayı jettadan falan fazla olur. Ama yeni kasa vectra (insignia) çıkacak, buda bir bilgi olsun.quote:
Orijinalden alıntı: -ottoman-
Bu 3 araç arasında kaldıysanız bende vectra diyorum.Ancak farklı önerilere açıksanız fiyatı yakıt düşüklüğü 5 yıl garanti özelliklerini göz önüne alarak ben kullanıyorum memnunum era'yı da bir test edin derim.
Alıntıları Göster -
peki kasanın bu ağırlığı arabanın performansını etkilermi şayet alırsak 1,6 sını alcaz ve bu kasa da performans nasıl olurquote:
Orijinalden alıntı: mukeya
Vectra içlerinde en kaliteli olanı, sonuçta D sınıfı. Benzin tüketimi tabi kasa ağırlığından dolayı jettadan falan fazla olur. Ama yeni kasa vectra (insignia) çıkacak, buda bir bilgi olsun.
Alıntıları Göster -
vectra şehiriçinde km.de ortalama 2.80 ytl yakar . focus dizel ş. içinde km.de 1.75 ytl yakar .quote:
Orijinalden alıntı: alcnn
peki kasanın bu ağırlığı arabanın performansını etkilermi şayet alırsak 1,6 sını alcaz ve bu kasa da performans nasıl olur
Alıntıları Göster
hesabınızı yapın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 22 Şubat 2008; 17:58:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ALOK
vectra şehiriçinde km.de ortalama 2.80 ytl yakar . focus dizel ş. içinde km.de 1.75 ytl yakar .
hesabınızı yapın derim
Alıntıları Göster
güzel sedandır
-
Uzun yolda kullanmayı düşündüğünüz için sizin seçenekleriniz içinden ben Jetta derim.quote:
Orijinalden alıntı: AyktKsv
güzel sedandır
Alıntıları Göster
Ek öneri isterseniz tüm özelliklerini uzun yolda göstermesiyle ünlü Volvo da düşünebilirsiniz. S40 1.6D'nin fiyatı ile listenizdekiler aynı fiyat.
-
vectra-jetta-ford sıralaması yapardım.bence bütçenide söyle farklı tavsiyelerede açıkmısın onuda söyle.quote:
Orijinalden alıntı: hesheit
Uzun yolda kullanmayı düşündüğünüz için sizin seçenekleriniz içinden ben Jetta derim.
Ek öneri isterseniz tüm özelliklerini uzun yolda göstermesiyle ünlü Volvo da düşünebilirsiniz. S40 1.6D'nin fiyatı ile listenizdekiler aynı fiyat.
Alıntıları Göster -
söylediklerin içerisinde vectra ağır basıyor ancak. dizel diyorsan ford focusta iyi bir tercih.quote:
Orijinalden alıntı: gt-40
vectra-jetta-ford sıralaması yapardım.bence bütçenide söyle farklı tavsiyelerede açıkmısın onuda söyle.
Alıntıları Göster -
yeni makyajlı focus derim hem yep yeni hemde özellik olarak yol tutuş ve perfonmans olarak asla seni pişman etmezquote:
Orijinalden alıntı: otomobilci_x
söylediklerin içerisinde vectra ağır basıyor ancak. dizel diyorsan ford focusta iyi bir tercih.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: alcnn
peki kasanın bu ağırlığı arabanın performansını etkilermi şayet alırsak 1,6 sını alcaz ve bu kasa da performans nasıl olur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alcnn
Fazla bir performans beklemeyin. Şimdiki vectra 1.6 lt motoru 105 hp. Ama D sınıfı araçların kasaları ağır olduğundan hızlanma performanslarıda düşük oluyor. Ama hızlanıncada iyi gider o başka. Yani C sınıfı araçlar gibi performans alamazsın. Motor güvcü düşük. Rakipleri Modeo 1.6 lt 125 hp, Passat 1.4TSI 122 hp motorlarla piyasada ve daha avantajlı. Vectranın avantajlı olduğu nokta ise fiyatı.
-
Bence Makyajlı Focus Sedanquote:
Orijinalden alıntı: mukeyaquote:
Fazla bir performans beklemeyin. Şimdiki vectra 1.6 lt motoru 105 hp. Ama D sınıfı araçların kasaları ağır olduğundan hızlanma performanslarıda düşük oluyor. Ama hızlanıncada iyi gider o başka. Yani C sınıfı araçlar gibi performans alamazsın. Motor güvcü düşük. Rakipleri Modeo 1.6 lt 125 hp, Passat 1.4TSI 122 hp motorlarla piyasada ve daha avantajlı. Vectranın avantajlı olduğu nokta ise fiyatı.
Alıntıları Göster
-
Bir tanıdığımda var Vectra 1.6 hiç memnun değil. Kalkışlar çok kötü diyor yakıt da ortalama 9 lt. Yol bilgisayarından görmüştüm. Şehir içi de değil. Tuzla içinde kullanıyor genelde trafiğe girmiyor. Ancak sürekli en az 3000 devirde kullanıyor performanslı olsun diye. Bunların arasında Focus en iyi seçimdir. Uzun yolda da zaten çok çok üstündür. Sürüş zevki tork gücü yol tutuşu konforu da yeterlidir. Jetta servis ve yakıt masrafları ağır bir araba olduğunu düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: mukeyaquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: hesheit
Uzun yolda kullanmayı düşündüğünüz için sizin seçenekleriniz içinden ben Jetta derim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hesheit
VOLVONUN WEB SAYFASINDA SATIS NOKTALARINI GOSTERMIYO ONCEDEN Z.BURNUNDA VARDI ODA KAPAMIS ISTANBUL AVRUPA YAKASINDA NERDE VAR
-
Seçeneklerin arasına Volvo S40 ı da ekle derimquote:
Orijinalden alıntı: HEHEquote:
VOLVONUN WEB SAYFASINDA SATIS NOKTALARINI GOSTERMIYO ONCEDEN Z.BURNUNDA VARDI ODA KAPAMIS ISTANBUL AVRUPA YAKASINDA NERDE VAR
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: HEHEquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: HEHE
quote:
Geçici bir durum olmalı. Avrupa yakasında Zeytniburnu'ndaki duruyor, kapanmadı; Grup Volvo Bayii burası. Bir de Arkas Otomotiv var, Esentepe'de.
-
Tsı motoru test edin derim eminim menun kalıcaksınız ,Jettaquote:
Orijinalden alıntı: Bescherelle
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
tsi ve comfortline ise düşünmeden jetta derim. vectra bir üst segmentte olabilir tamam ama jettanın donanım seviyesinin vectradan aşağı kalır yanı yok, hatta benzinli motoru daha üstün e bir de vectra kasa değiştirecek bu yüzden jettayı seçerdim. kıstasınız ekonomik olması ise dizel focus tabi makyajlı olanı ;)quote:
Orijinalden alıntı: Prodigy.Diesel
Tsı motoru test edin derim eminim menun kalıcaksınız ,Jetta
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- astra j 1.6 benzinli
- clio sport tourer joy 1.5 dci 75 bg yorum
- seat ibiza yorumları
- hafif ticari araç tavsiyesi
- chevrolet aveo otomatik şanzıman nasıl
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X