Şimdi Ara

Sizce Hangi SUV ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 kişilik araçların arkadaki 2 li koltuklarına baktınız mı acaba hiç ? sonradan hayal kırıklığı yaşamayın
  • Ben arabayı hayvan gibi kullanmayı severim çukurdu,tümsek di yavaşlamadan geçmek isterim bunun içinde hem ucuz hemde taş gibi araç için dacia duster 35bin tl lik araba dağa taşa vururum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

o paraya kia sorentodan iyisi yok bence. Şimdi kiaya vs o kadar para verilmez diyecekler. sorento yıllardır suv segmentinin en çok satan araçlarından birisi. 3-4 sene rekor kırmıştı. Eski kasadan edindiği tecrübelerle yeni kasasını çıkardı. Kimse başarısız bir araç diyemez. Donanım olarak full, yakıtı az, garanti süresi uzun, içi geniş, rahat, bakımı nispeten uygun, konforu, kalitesi iyi. suv olarak eksiği yok fazlası var bence.

herkes ön yargılı davranıyor şahsen bende öyleyim sonuçta insan bi düşününce gerçekten diyor kia ya o para verilirmi diye ama biraz araştırdıktan sonra o aracı önyargılardan kurtuldum aracı galeride görme şansımda oldu müthiş büyük bir bagajı var ayak mesafeleri vs. gayet güzel yakıtı yeni eklenen güvenlik donanımlar güzel olmuş ama dediğim gibi yinede tamamen önyargımdan arınmış değilim o yüzden böyle bir konu açtım zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

7 kişilik araçların arkadaki 2 li koltuklarına baktınız mı acaba hiç ? sonradan hayal kırıklığı yaşamayın

3. sıra koltuğu açıpta oturdum dersem yalan olur ama dediğini anladım sanırım tabiki 2. sıra koltuktaki gibi bir genişlik diz mesafesi gibi bir beklentimiz yok yaşım 18 bu arada, şu andaki jeep charokee liberty mizde bagajda gitmemden iyi olucağını düşünüyorum ehehhehe

quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

Ben arabayı hayvan gibi kullanmayı severim çukurdu,tümsek di yavaşlamadan geçmek isterim bunun içinde hem ucuz hemde taş gibi araç için dacia duster 35bin tl lik araba dağa taşa vururum

snn aklından geçen gider 35 bin veririm 5 yıl hiçbişey umrumda olmadan kullanırım sonra değiştiririm yanlışmıyım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dzr -- 16 Temmuz 2010; 16:39:12 >

• bence siz birtane mondeo birtanede fiesta alın. mondeo babanıza fiesta size. en iyi çözüm bu olur 7. sıra koltukta çocuklar dışında oturmak mümkün değil bence. en azından ben oturamadım. dizleriniz öndeki yolcuya yapışır
  • quote:

bence siz birtane mondeo birtanede fiesta alın. mondeo babanıza fiesta size. en iyi çözüm bu olur 7. sıra koltukta çocuklar dışında oturmak mümkün değil bence. en azından ben oturamadım. dizleriniz öndeki yolcuya yapışır

7. Sıra mı? Arkadaş otobüs almıyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

bence siz birtane mondeo birtanede fiesta alın. mondeo babanıza fiesta size. en iyi çözüm bu olur 7. sıra koltukta çocuklar dışında oturmak mümkün değil bence. en azından ben oturamadım. dizleriniz öndeki yolcuya yapışır

7. Sıra mı? Arkadaş otobüs almıyor ki.

ufak bir yazım yanlışı yapmışım ancak konunun tamamını okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

o paraya kia sorentodan iyisi yok bence. Şimdi kiaya vs o kadar para verilmez diyecekler. sorento yıllardır suv segmentinin en çok satan araçlarından birisi. 3-4 sene rekor kırmıştı. Eski kasadan edindiği tecrübelerle yeni kasasını çıkardı. Kimse başarısız bir araç diyemez. Donanım olarak full, yakıtı az, garanti süresi uzun, içi geniş, rahat, bakımı nispeten uygun, konforu, kalitesi iyi. suv olarak eksiği yok fazlası var bence.

kiaları beğenen ve hyundai kullanan biri olarak söylüyorum, sorento'ya o para verilmez
    sorento kötü olduğu ya da bir kia'nın 110 bin TL edemeyeceği için değil
    o paraya xc60 , q5 gibi araçlar alınabilirken sorentoya o para verilmez

alanlar keyifle binsinler ama rakipleri çok güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 16 Temmuz 2010; 17:08:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

http://www.whatcar.com/car-reviews/search?dimensionIds=368&dimensionIds=308

siteye bakınca santa fe kia ya göre 1 puan daha yüksek ikisinide açıp farkları kıyaslamam lazım bu arada hangi araca değinerek bu linki verdiniz genel bir kıyaslama içinmi acaba ?

arkadaşımızında dediği gibi volvo xc60 gözüme çarptı ve hoşumada gitti fiyatı kia veya hyundaiya göre biraz daha yüksek ama bakalım nlcak

quote:

Bunu beğendim bu sefer babamdan mondeo yu almak için kavga ederiz :P

• Chevrolet Captiva Sport
  • Arkaya 5 kişi oturmasak da olur diyorsanız Skoda suberb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dzr

quote:

Orijinalden alıntı: 07 note

http://www.whatcar.com/car-reviews/search?dimensionIds=368&dimensionIds=308

siteye bakınca santa fe kia ya göre 1 puan daha yüksek ikisinide açıp farkları kıyaslamam lazım bu arada hangi araca değinerek bu linki verdiniz genel bir kıyaslama içinmi acaba ?

arkadaşımızında dediği gibi volvo xc60 gözüme çarptı ve hoşumada gitti fiyatı kia veya hyundaiya göre biraz daha yüksek ama bakalım nlcak

quote:

Bunu beğendim bu sefer babamdan mondeo yu almak için kavga ederiz :P

Genel bir kıyaslama için verdim.Volvo xc60 gerçekten güzel araç.Yalnız crossover sınıfında.Bu aracın sınıfında kia ve hyundai de Sportage ve Tucson vardır.Sadece 4x4 olsun Suv veya crossover farketmez derseniz geniş bir liste var.Detaylı incelemeniz lazım

• Land rover discovery de düşünebilirsiniz. 3. sıra koltuklar gayet ferah.
  • audi q5
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

quote:

Orijinalden alıntı: toledox

Volvo XC60 ' ın 2.0 litrelik benzinli motora sahip 2011 model aracına dün 105.000 TL fiyat aldım bende sizede uyar bu araç. Ben Sorentoyu inceledim Sorento ile ilgili forumlara bakarsanız yorumları okursunuz. Başarılı bir araç olduğunu düşünmüyorum. O paranın ederi şu an iki araç var bence Audi Q5 ve Volvo XC60 ancak yakında BMW X3 de geliyor

bildiğim kadarıyla D5'in 2,0 litrelik(163 hp) versiyonu da gelecek, gerçi fiyatı hesapladığımda vergi avantajından dolayı 50bin � civarı çıkıyor.
    sizin fiyat benzinli olduğu halde öyleyse biraz daha dolu verisyondur sanırım

D5 otomatik olup olmayacağını bilmiyorum ama zaten düz olursa hiç getirmezler

Evet o dediğiniz 2.0 litrelik dizele D3 adını vermişler ve powershift yani yarı otomatik olarak gelecek aslında önce o motor gelecekti ama şu an askıya almışlar o motorla beraber 105 bin civarı fiyatı olur diye düşünüyorum

Audi q5 ve volvo xc 60, Kia Sorentodan işçilik ve kalite olarak çok üstünler artık Kia'nın devri bitiyor o fiyata ayakta kalması zor 80 -85 aralığına ancak satılabilir. İkinci elde de değer kaybı çok olacaktır. Satış rakamları yakında herşeyi anlatır bence alınacak araba değeri en az kaybeden olmalıdır ve bunlar q5 ve XC60 ancak yeni gelecek X3 de çok iyi olacak. Bu araçlarda 7 koltuk yok maalesef.

Ancak Şöyle bir seçenek daha var Nissan Qaqhai +2 yedi kişilk ve 2.0 dizel otomatiği 80 - 87 bin civari etikete sahip ama benim seçimim q5 ve xc 60 olurdu

• kia sorento ya da hyundai santa fe
  • Orijinalden alıntı: Perikard

Land rover discovery de düşünebilirsiniz. 3. sıra koltuklar gayet ferah.

sıfırını alamayız 2. eli tabi düşünülebilir ama dediğim gibi bakımları vs. pahalı olmuyormu acaba örneğin bir kia ile bir range rover in arasında servis ücretleri bakımından büyük bir fark yoksa tabiki ama hiç zannetmiyorum

Genel bir kıyaslama için verdim.Volvo xc60 gerçekten güzel araç.Yalnız crossover sınıfında.Bu aracın sınıfında kia ve hyundai de Sportage ve Tucson vardır.Sadece 4x4 olsun Suv veya crossover farketmez derseniz geniş bir liste var.Detaylı incelemeniz lazım

açıkcası crossoveri tam anlamıyla bilmiyordum ufak bir açıklamadan sonra öğrendim suv baştan aşağı 4*4 oalrak tasarlanan araçlar örneğin range rover kia sorento g.cherokee vs. crossover ise normal araç şasisinin üstüne tasarlanan suva benzeyen araçlar oluyormuş qashqai gibi yanlışım varsa srry...

• qashqai+2 bak istersen bide onu araştır 7 kişilik agustosda cıkıcak tipi cok hoş bende normal qashqai siparişi verdim araba fiyatına göre iyi bence
  • Bence en güzeli araziye çıkmayacaksanız Wv Transporter, Mercedes Vito türünde araçlar. SUV veya crossover sınıfından daha rahat ve konforlu seyahat imkanı sunarlar. İç dizayn konusunda çok iyi firmalar var. İstediğiniz değişikliği yaparsınız.

Yeni Sorento'yu inceleme şansım olmadı. Fakat ABD'de üretildiğini biliyorum. Bu aracın işçilik kalitesini nasıl etkiledi çok merak ediyorum. Artık servise gittiğimde bir test sürüşü yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.